19 dagar kvar till 14 år!

Sommaren börjar sakta men säkert lida mot sitt slut, men än har jag tre saker att se framemot...

1. Gröna lund nästa vecka :D 
2. Västkusten nästa lördag!
3. (den viktigaste!!) IDA BLIR 14 ÅR! =)

Sen börjar jag 8:an, ser framemot det också, (men bara för att vi ska få egen dator). Macbook dessutom! :)
Jag har jag bara en sak kvar att säga; SOMMAREN 2010 HAR VART UNDERBAR! ♥ (om man bortser från vädret i vissa delar av sommaren)

Vi har nyss ätit middag, "Lunkans toast". Skitgott! Härnäst väntar efterrätt, mums!
puss & hej





30 juli 2010

Blev väckt av pappa klockan 10, inte kul! Frukost och sen till mamma & städa buren. (Hon kommer hem imorrn så då måste det vara fint.) Nu tittar jag på tv med Emilia, clara och zoe! :) Vet inte vad jag ska göra idag, men uppdaterar mer under dagen, hörs då!




Next up: Film

Kom precis ur duschen. Nu är jag ren & fräsch :) Dagens långfilm stavas: Wallander - vittnet. Till sällskap har vi Lucila & zoe, en massa kuddar & filtar! ;)  Vädret har vart uselt idag, och det kommer bli likadant imorgon :(
Så det blir inge bad och sol direkt. Då får man väl hitta på något annat. Men nu är det soffan och lite chips som väntar.
Bye!



29 juli 2010

Vaknade vid 11, åt frukost. träffade Lussebaby och sen drog vi ner på stan, i spöregnet dessutom.. Gick runt lite, tog en fika.  Sen cyklade vi hem & tittade på film. Nu är hon och äter sen skulle hon komma tillbaks, så jag väntar på henne just nu.


Idag var det "mys-tröja" som gällde ;)



Dagens outfit + dagens facelook!



T-shirt - cubus
Avklippta jeans
Skor - h&m




- Puder
- kajal
- mascara



Stan med syster (L)

Kom nyss hem från stan. Gick runt lite, tog en glass vid ån och bara tog det lugnt. Här är lite bilder från stan:







Dagens outfit kommer senare, hörs då :D



Gó kväll! (L)

Kom nyss från matbordet och innan det var jag på krillan med ewish & vickish! :D
Vi var bara där några timmar men det räckte.. sen åt vi glass och strips. Nu ska jag leka med Emma ♥




Krillan! :D

Hej på er!

Om en stund ska jag möta Ewe & vickan sen ska vi dra ner på stan en stund. Efter det åker vi vidare till krillan som öppnade igår :) Så, där kommer jag spendera eftermiddagen.
Bjuder på en liten bild!


Turkiet!♥



27 juli 2010

Vaknade 10:18, jag upp & åt frukost. Gick till mamma, hämta hem max.. så nu är han här :D
Vid tre ska jag möta upp vickan för en tur på stan. Idag är det sol och 22 grader varmt, helt ok!
Så jag ska väl vara ute hela dagen förhoppningsvis :)  vi hörs!




Hit med värme & sol!

Hallå!

Den här dagen har ju gått så himla fort. När klockan var fem, kändes det som hon var 12... Men eftersom jag sov bort halva dagen så har det gått jättefort. Har inte gjort så mycket på eftermiddagen, gick till mamma ett tag. Sen blev det ingenting med städningen, tar tag i det senare! Imorrn hörde jag att det skulle bli bättre väder (det har regnat alldeles för många dagar nu), så då kanske man kan sola lite på baksidan. ;) (kanske kan ta hit min kanin max då...)

kanske hörs under kvällen, puss!



Måndag 26 juli

Vaknade kvart i ett, åt frukost, tittade på fim. Pappa och camilla har åkt till typ katrineholm (eller nåt sånt?) för att titta på möbler tror jag.. Syrran är hos emma. Själv ska jag snart gå till mamma. Senare ska jag städa mitt skrivbord. Inget bra väder är det heller, typ molningt och lite regn, svensk sommar! Hörs senare :)




Skogen med pappa :-)

Nyss var jag och pappa ute och gick i skogen. Dock regnade det men annars var det bara skönt att få lite frisk luft. Snart ska jag gå över till mamma och mysa med katten Ronja ;) Ikväll blire en till skräckfilm. Aliens 3 ;s

ps. Jättekul med lite kommentarer, Tack alla för det!









Turkos ring.






Världens snyggaste ring. Önskar mig den av syrran när jag fyller år :)

H&M  49:-




Rosa klocka :)



Asball klocka ju, vill ha!



Överlevde kvällen!

Facebook & tv:n gjorde min kväll! Igår blev det TVÅ (Ja, ni hörde rätt!) skräckfilmer. Sen somnade man gott =)

Idag vaknade jag vid halv tio. Gick till mamma, vi är djurvakten medans hon är borta! Sen käka jag frukost och titta på film. Gjorde några ärenden.. Nu kollar jag runt lite efter skor, men jag hittar inge. See you later!





Ruttnar borT...

Trodde att datorn + godis skulle vara roligt. Fyfan, va fel jag hade! :/  Ingen är social på msn.. Om jag överlever så kan ni förvänta er uppdatering senare (a)



24 juli

Vaknade i skaplig tid, halv 11, (det är ju förfan sommarlov!) Åt frukost, oså åkte vi till Arboga.. Först till ÖB sen till nån godis affär. Vi åt på Dinners innan vi drog hem. Sen har jag inte gjort nåt typ.. Dåligt väder leder till regn och det leder till att jag var inne idag. Nu vankas det mat, härligt! Tacos ♥
              
                  Kvällens planer:

Efter maten joinar jag datorn & godispåsen. Msn, here I come!




Tv:n joinar mig just nu..

Just nu sitter jag med datorn i knät och tittar på tv samtidigt, bryr mig egentligen inte vad tv;n visar, för jag är såååå inne i datorn ;p Idag var jag med vickan i västerås somsagt! Köpte bara en film på mediamarkt :)

Efter västerås så drog jag till vickan ett tag, vi tittade på SATC! Sen gick jag hem för vi skulle äta på restaurang med kusinerna. Så vi cyklade till restaurng "Hörnet". Jag åt en skitgod laxfile med gratäng! :)  Sen cyklade vi hem. fast dom andra åkte till kusinerna.  Så jag är hemma själv men det går oxå bra.. jag sitter typ bara vid msn!

Asså den här veckan har vi ätit ute 3 gånger. Många gånger mer än vanligt! :P
Nu ska jag titta på tv/film 

Ha't bra, pusssssssssar!




Västerås med vickan :-)

Vaknade runt tio, sen väckte jag clara och vi stack till mamma, för att säga hejdå :P
Nu har jag precis ätit frukost och strax kommer vickan och hämtar mig, vi ska till västerås (hhhh)

Dålig uppdatering under dagen, men det är ni ju vana vid, så hörs ikväll!



Snabba cash <3



Kinamat - MUMS!  När vi kom hem satte vi oss framför tv:n med en glasskål i handen & framför oss såg vi filmen "Snabba cash".  Ett ord är det ända som behövs - BÄST! 

Imorrn ska jag upp tidigare än vanligt och säga hejdå till mamma som flyger till Turkiet på eftermiddagen. Hon får sola lite till mig oxå ;-) Efter det ska jag träffa vickan, som kommer hem ikväll. Har inte sett henne på 4 veckor!<3

Nu blire film, pusssss




Kort inlägg!

Precis som jag trodde så blev det en jättebra kväll igår. Massa bra filmer!
Nu har jag kommit hem till pappa och håller på att packa upp lite saker.. Senare ska vi äta kinamat och efter det handla. Så uppdatering blir typ... I natt! Hörs då. puss



God morgon!

Vaknade nyss så nu ska jag strax äta frukost.. Lite senare ska jag cykla till biginn och köpa "snabba cash", som kommer ut idag!:D♥

Ikväll ska jag sova hos Lusse, det blir en kväll fullpropad med film och chips. :D:D:D
Uppdaterar senare eller imorrn, hörs då!


En bild jag tog häromdan..



Bilder från gårdagen!

Vaknade 12.10. Åt frukost & titta på film. Samtidigt som jag sitter vid datorn, städar jag buren och tittar på tv..
Om ett tag ska jag ta en dusch, sen vet jag inte vad som händer. Här kommer iaf lite bilder från gårdagen:






Det var de.. Hörs!



Jätteensam...

Det är bara jag hemma, och jag kände mig ganska så ensam så jag tog fram ckokladen och satte mig här! Nu blire film;*




19 juli

Hej på er!

Igår satt jag vid datorn till halv fem, sen fick tv:n underhålla mig. Idag vaknade jag vid tio av att clara sa att jag skulle äta frukost, så då gjorde jag de.. Sen har jag inte gjort så mycket. Ska snart kasta i mig lite mat sen åker jag och lusse till elin :D

Hörs ikväll, puss!




03.57

Nu är klockan snart fyra på morgonen, jag är inte det minsta trött så det blir väl film tills jag somnar: "Den där mary" next up!  Imorrn ska jag och lusse åkte till Elin och hitta på nåt.. Sen träffar jag inte elin på 4 veckoR!!!!!!

Sweet dreams!



Still awake!

Fortfarande vaken. Lyssnar på musik, kollar runt lite på datorn & tv:n! Fortsätter tills mina ögonlock slår igen, och det verkar inte vara aktuelt nu.. Hörs!



HOME!

Nu är jag hemma från västervik och min andra semester. Det har vart så fucking kuul!  Jag kan inte förklara med ord, vi hade så roligt hela tiden.  Kommer inte vissa några bilder därifrån sorry, tog inte så många bilder..
Vi bode jättebra, badade varje dag och hittade några kompisar som inte varade så länge xd

Vi kom hem från västervik igår kväll, då packade vi ur lite sen åkte vi till Ön, utanför Arboga. Vi skulle hälsa på våra syslingar, så vi sova över där tills idag. Kom hem runt 10. Vi hade skitkul där oxå!  Badade, fiskade & åkte båt och massa mer :)

Nu ska jag kolla mailen sen sova. godnatt =)



En bloggfri vecka - Hejdå köping!

Nu ska jag säga hejdå till pappa och sen sova! Imorrn ska vi gå upp kl. 7 och sen bloggar jag inte där. Så vi ses och hörs om en vecka! Hejdå alla!




Sunny day!

Hej!

Gårdagen slutade väldigt bra.. Nästan alla vart onyktra och sen gick dom till "bishop" halv 1. Då var det bara jag, clara och elin kvar. Vi satt vid datorn ett tag, sen titta vi på film (solsidan), till typ halv 4. Sen gick vi o la oss 4.

Idag blev jag väkt av mamma halv 12. Dom ska alltid väcka en när man vill sova! Åt frukost och sen har vi badat hela dan. Lite senare ska vi hälsa på en gammal släkting. Packar det sista ikväll och sen drar vi klockan 8 imorrn bitti! :)

Dagens mat idag har vart jordgubbar till frukost, pastasallad till lunch och sen jordgubbar och glass. haha!
Vi slutar där tycker jag, hörs!






Fest pågår, stör ej!

Somsagt så har mamma bjudit över några "bekanta", så nu sitter dom och pratar & skrattar på altan. Själv sitter jag helt själv inne på mitt rum, har inget att göra :/  Det är ingen social på msn heller (bara lilla sarah, hehe). Men snart ska jag försöka dra mig bort från datorn och ut på en promenad (med kam.)  Blog you later!


två bilder från brahehus, påväg till haverdal!



Problem med kläder? Ja!

Hej!!!!

Vaknade halv 11. Åt frukost. Duscha. nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ikväll ska vi ha en "fest" här, så jag måste städa mitt rum. Och EN sak till jag vet inte vad jag ska ha på mig! ;o  Jag trodde det skulle bli lätt, det är bara att ta någonting. Men det var svårare än så -.- Så nu ska jag leta kläder, hörs!



400 inlägg!

Har gjort så mycket idag så jag har inte hunnit att blogga. Vaknade halv tio, titta på film.  Åt frukost klockan 12. Sen fikade jag & mamma med ossi på gammelgården :)
Sen åkte vi till biginn för några ärenden. Kom hem med en bikini + en bh!  Sen åkte vi till pappa och träffa han en stund, tog en glass på donken. Nu är jag hemma och tar det lugnt. Ska städa poolen senare kanske?
Pappa fråga också om vi ville fiska med dom ikväll, men jag vet inte.. Det är rätt kul när man väl gör det :D




Right here, right now!


Dålig bildkvalité!



Ändrade planer...

Istället för att vara hemma och typ göra ingenting, bara packa lite smått, så åkte jag till Elin. Vi var på biginn sen käka vi glass. Så jag tänkt packa lite nu typ..

fast inte exakt nu, för Nu äter jag min efterrätt. Mormors specialare med jordgubbar! :)
Snart blire och packa somsagt och sen titta på film tror jag, hörs!




God morgon!

Vaknade för ett tag sen. Har bara hunnit äta frukost än så länge.. Snart ska jag väl fixa fram lite kläder jag kan ha idag, sen ska jag fixa lite här hemma. PANIK! Idag måste jag börja packa till västervik. Typ lägga fram alla kläder och allt annat!

Nu är klockan tolv, så typ hela förmiddagen har jag inte gjort någonting, (bara sovit!!! xD)
upptäckte nu att jag hade fått mitt 200000;e myggbett!  På foten såklart!  Nu ska jag dra, hörs vid ett senare tillfälle, pusseN ♥



Tisdag ;k

Idag har jag städat, plockat med disken och vattnat blommorna (m.m). Jag har också hunnit vara lite med Lusse :) Sen har jag storhandlat med mamma. Nu har mammas kompisar kommit så vi ska äta lite oså..

Uppdaterar er senare! peace ♥


Bild från arkivet!



Vart tog solen vägen?

Har precis vaknat. En sån här dag skulle jag kunna sova fram tills jag ska gå och lägga mig. Ingen sol, ingen värme. Helt menningslöst att ens kalla det för sommar. När man vaknar upp till dessa dagar, vill man bara somna om och tro att det var en dröm.. men så funkar inte verkligheten.

Nu ska jag äta frukost sen packa upp från kusten + kryssningen. Kommer typ ta hela dan.. :/ Hörs senare, förhoppningsvis!


saknar haverdal ♥



5 juli

Nu är vi hemma från kryssningen! Det var skitroligt, va på discot till typ 2 (?) Sen gick vi o la oss vid 3.
När vi kom hem tidigare idag, åt vi mat hos min moster. Sen hälsade vi på pappa, vi har inte sett han på länge så vi snackade ett tag..

Nu ska vi titta på film och äta godis m.m hörs imorrn! Ha en trevlig kväll, puss på er ♥




Kryssning!

Vaknade för en stund sen. Åt frukost. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen packa ner kläder som jag ska ha på kryssningen. Klockan 1 går bussen mot stockholm :D  Uppdaterar när jag kommer hem, imorrn vid 8-tiden typ! Hörs då, pusss!




Bilder från Haverdal, del 2

Här är mer bilder från Haverdal!











On our way home!




Bilder från haverdal, del 1

Här kommer massvis med bilder från Haverdal! Enjoy! ♥


på väg dit, brahehus-slottet

stranden!

vattnet!

I ♥ Haverdal

Vi!

Jag & Elin vid stranden!


Jag vid stranden!

Köpte ett par ursnygga rosa converse örhängen.

Jag vid klipporna/stenarna

sand..

Jag!

Del 2 kommer senare! puss ♥



Mobilblogg - på väg hem

Nu sitter vi i denna varma bil igen, fast nu är vi på väg hem :( Tråkigt är det, men det dröjer inte länge innan vi åker tillbaks. Fast då åker vi med pappa, den 7 augusti. Vi har åkt ca 2 timmar och jag har redan tröttnat. Dessutom lyssnar vi bara på musik. Tröttsamt, långtråkigt! Hörs när jag kommer hem, puss



Mobilblogg - midnatt

Ska sova nu, det har vart en lång dag. Vi var på stranden på dagen och sen åt vi jordgubbar. På kvällen gick vi till kiosken och köpte glass. Imorgon åker vi hem till köping igen, kanske kommer att blogga i bilen. Sweet dreams!



Varit i Ullared idag!

Har precis kommit hem från stranden. Solen skiner och det är jättevarmt!
Igår var vi i Halmstad och tittade runt lite. Detta köpte jag där:

* Jeans +t-shirt från Gina tricot
* Örhängen från ur&penn
* skor från cubus

Idag var vi ju somsagt i Ullared, från halv tio till ca 1 tittade vi på alla saker som fanns där. Jag köpte bland annat detta:

* 2 filmer
* massa godis
* en tavla
* skor
* underkläder, pjamas m.m

Nu ska vi strax äta pannbiff och potatis :) Imorrn ska vi bada hela dan, inget annat är planerat! Lördag morgon åker vi hem, för att packa ur & packa igen till kryssningen på söndag :) Hörssss!


En bild på oss från övervakningskameran på Ullared.
Morfar satt hemma och tittade på oss när vi kom.
På bilden är det: Längst fram, jag & elin. Sen clara.
Och längst bak är det mormor och mamma :)