En otrolig middag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Äntligen ledig efter att ha jobbat sju dagar i rad. Det blev sovmorgon och lyxfrukost (brunch?) på Kopparlundens bageri. Måste passa på innan vi flyttar! Promenerade hem igen, matkoma på soffan, storhandla på Ica och sen packa och rensa i flera timmar. Det blev ändå tre flyttkartonger och tre påsar till second hand. 

På kvällen var det dags för dejt på stan. Vi åt middag och drack drinkar på Hermanas och herregud! Vilken otrolig middag vi åt! Hur kan vi inte ha ätit där dom senaste fyra åren??? Så mycket och så god mat! Väl hemma igen blev det dagens andra matkoma i soffan. Där vi även somnade. 



Fredagskänslan

(null)
(null)
(null)

Det är fredag och en ledig helg väntar. Efter jobbet åkte vi en sväng till Erikslund. Shoppade två nya tröjor. Åt middag i soffan och sen en bivursemla till På spåret. Helgen är invigd! 



Middag med Elin

(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbade till halv fyra och sen blev jag hämtad av Elin. På kvällen gick vi ut och åt middag på Il mondo, så så gott!!! Väl hemma igen la jag mig i sängen och kollade på serie och åt godis. Lördagkvällar ändå. Jobb imorgon igen! 



Lediga dagar hemma

(null)
(null)
(null)
(null)

Har haft två lediga dagar hemma. Inte gjort något speciellt egentligen… Gått promenader i parken, fått hem min nya mobil, bakat scones och varit till både tippen och second hand med två stora lass. Känns ändå skönt att ha rensat ut massa inför flytten. 

Nu ska jag jobba hela helgen, både lördag och söndag. Kämpa!! 



24 timmar i Uppsala

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Bokade en hotellnatt i Uppsala lite spontant i veckan. En av våra bröllopspresenter. Bra idé! Vi hade ett supermysigt dygn där med pizzalunch i Saluhallen, fika, trerättersmiddag, drinkar, turistande och hotellfrukost. Vi åt oss igenom Uppsala alltså! Helt rätt! Fin stad också! 



En söndag

(null)
(null)
(null)

Söndag. Efter frukosten körde vi en timmes badminton. Längesen men det var kul! Sen hem igen och rensa ut ytterligare ett rum. Har börjat packa ner lite kläder också. Ett steg närmare flytten! På kvällen kom familjen hit och åt söndagsmiddag och nu ska jag kolla på film. 



En vinterpicknick

(null)
(null)
(null)

Lördag. Sovmorgon till tio. Åkte till Köping för att grilla korv i skogen med släkten. Utelunch när den är som bäst! Påväg hem stannade vi på Erikslund för lite shopping och sen hem och laga middag. Paxar mitt soffhörn resten av kvällen. Nån bra serie också tack! 



Årets första vecka

(null)
(null)
(null)

Jaha, då var vi tillbaka till vardagen igen! Årets första arbetsvecka, dock bara en fyradagarsvecka. Veckan började i måndags med hotellfrukost i Stockholm. Igår var det första jobbdagen och sen årets första långpromenad, bland snö och minusgrader. Idag blev det semmelpremiär (dock saffranssemla, men det räknas) för 2023. Det var på tiden! Två jobbdagar kvar denna vecka och sen en ledig helg. Heja mig! 



Thomas Stenström / Cirkus / 1 januari 2023

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Nä men alltså detta måste väl ändå vara bästa sättet att börja ett nytt år på?! Årets första konsert blev älskade Thomas. Saknade ståplats och "Hotell amigo" men annars var det toppen! Extra glad för "Taxi taxi" och allt från "Fulkultur". ❤️❤️❤️



Nytt år, nytt hotell

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. 1 januari! Året började på topp med god hotellfrukost innan vi checkade ut och lämnade Skepparholmen. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta Clara som kom med tåget. Vi åkte ut till Djurgården och checkade in på nästa hotell: Hasselbacken. Vi chillade på rummet och kollade serie några timmar innan det var dags för middag. Efter middagen gick vi till Cirkus där vi skulle se årets första konsert: Thomas Stenström. Mer om den senare. 

Efter konserten gick vi tillbaka till hotellrummet, kollade på film och åt godis innan vi somnade. Dagen efter, idag alltså, åt vi ännu en god hotellfrukost och sen åkte vi hem till Västerås igen. 



Nyår 2022

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)

Nyårsafton. Sista dagen på året är här. Jag och Leo åkte till Skepparholmen i Nacka för hotell och spa. Bästa sättet att avsluta året på. Vi har spa:at i flera timmar, druckit bubbel, ätit en jättegod fyrarätters middag och firat in det nya året med drinkar och en trubadur. Hej 2023!!! 👋🏻