Julklappsshopping

(null)
(null)
(null)

Vaknar upp till detta efter kvällens och nattens snöstorm: massa snö och sol!!! Ge mig julkänsla! Idag har jag varit med mamma hela dagen och handlat massa julklappar. Jag passar på nu när det är black friday idag. Kom nyss hem till Leo igen och nu ska vi äta mat och kolla på idol. Fredagsmys!



Nu var det min tur att bli sjuk

(null)
(null)
(null)
(null)

Den här veckan blev inte alls som jag hade tänkt. Blev magsjuk i tisdags och har sen dess bara varit hemma och legat i soffan. Det blev lite bättre redan igår (för att mamma och Mike kom förbi med julmust och choklad till mig) och idag har jag till och med varit ute på en kort promenad och badat. Så nu känner jag mig i princip frisk. Det har börjat snöa igen nu. Lagom till första advent. (Eller om det redan har smällt bort då..) Såhär glad är jag nu för att jag är frisk och har snö i håret. 



Årets första julmarknad

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vi vaknade upp hos Elin vid 11, åt frukost och åkte sen hem till mamma. På eftermiddagen åkte vi till Skultuna för att gå på årets första julmarknad. Jättemysigt! Älskar verkligen julmarknader! Sen åkte vi hem till oss för att äta söndagsmiddag. Det blev hemmagjord pizza och saffransmuffins. 



Tjejkväll

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår hade vi tjejkväll hos Elin. Åt tacos, drack vin, dansade och pratade en massa. Senare på kvällen gick vi till Olearys en stund och sen till Harrys för att dansa i några timmar. Så himla rolig kväll/natt!! Kom hem till Elin halv fyra och då somnade alla på en gång. 



Nybakt frukostbröd

(null)
(null)

Lördagmorgon men ingen sovmorgon här inte. Jag gick istället upp tidigt och började tvätta och sen bakade jag frukostbröd som hade fått kalljäsa under natten. Det blev dinkellimpor med prästost i. Efter frukosten började vi städa lägenheten, det behövdes verkligen. Om en stund ska jag ta tåget till Köping för att ha tjejkväll och sleep over hos Elin med alla tjejerna. Så mysigt och roligt! Det är inte så ofta längre som vi träffas allihopa pga livet. 



Rosa himmel över broarna och vattnet

(null)
(null)

Torsdag. Jobbade till 14, sen satte jag mig på Waynes coffee och läste + drack cola. Något jag inte gör lika ofta längre, fast jag jobbar i stan, så tänkte passa på när jag inte hade något bättre för mig. Efter någon timme åkte jag hem och la mig i ett bad. Lääänge! Torsdagsmiddagen blev såklart pannkakor.

Fredag. Gick upp 4.30 för att jag började jobba klockan 6.00. Slutade redan klockan 11 så då gick jag förbi system bolaget och köpte vin till helgen och sen hem. Åt en snabb lunch och sen sov jag i tre timmar på soffan. Behövde det efter att ha gått upp 4.30 och bara sovit fyra timmar. När jag vaknade igen så var det sen eftermiddag och mörkt ute. Ska iallafall ta tag i den här fredagskvällen nu (är så glad för helg!!!) genom att äta hamburgare till middag och kolla på idol. 



En dag i köping

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdag. Spenderade hela dagen i Köping. Chillat i soffan, gått prommis till hästarna och på eftermiddagen träffade jag Elin. Vi åt donkenglass och pratade massor. På kvällen åkte jag hem till Leo igen. Bra tisdag! 



Helgen vecka 46

(null)
(null)
(null)

Lördag: Tvätta, åka till Köping, baka och fixa, fira Mike på kvällen med mat och fika. 
Söndag: Vila i soffan, fikade hos Jessica, vilade mer i soffan och sen åt vi söndagsmiddag hos Clara.
Måndag: Hemmadag i soffan. Kollade på film, så mysigt! Nu ska jag ta ett långt bad och sen äta middag. 



Fredagsmys

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Åkte till Köping imorse för att vara med mamma under dagen. Vi bakade en saffranslängd bland annat. När Clara slutade jobbet och hade hämtat Casper från förskolan så åkte vi och pappa till Ströö. Vi klappade kattungar, matade höns och Casper fick åka traktor. 

Nu är vi hemma i Västerås igen och ska kolla på dom sista avsnitten av serien Mindhunter.



Bok, baka, prommis

(null)
(null)
(null)

Torsdag. Ledig. Sov ända till klockan tio (!), så skönt! Har också gått på en långpromenad, bakat kladdkaksmuffins och läst bok i badkaret. Har haft bokpaus i flera månader. Läste jättemycket hela våren och sommaren men sen tog jag en långpaus pga började läsa en dålig bok. Men nu har jag äntligen fortsatt läsa den boken. Andra gången gilt. 

Nu ska vi äta middag och kolla serie!



Den första snön

(null)
(null)
(null)
(null)

I måndags kom den första snön men den försvann ju lika fort som den kom samma dag. Lika bra det. Jag gillar verkligen inte snön. Det kan se fint och mysigt ut inifrån men att gå i en snöstorm är inte skitkul. 

Annars har veckan hittills bara bestått av jobb. När jag slutade idag så kom Clara och Casper och hämtade mig och så åkte vi till Erikslund. Hittade lite julklappar och gick en sväng på Ikea. Sen var det kväll och dom åkte hem. Och det var den onsdagen. Imorgon är jag ledig!!



Mat, mat och mera mat

(null)
(null)
(null)
(null)

Det känns som om den här helgen enbart har bestått av mat. Vi började lördagen med att åka till mamma och äta brunch med familjen. Pannkakor, frukt, äggröra och surdegsbröd <3 Under dagen slappade vi i soffan och var i en lekpark med Casper. Sen stannade vi kvar i Köping på en spontan trerätters middag och övernattning. Supergod mat och spelkväll efter det. 

Söndag och fars dag! Var hos morfar på eftermiddagen och åt pizza. Sen vidare till pappa på fika. På kvällen åt vi en snabb middag och fikade för andra gången innan vi åkte hem till Västerås. Så mysigt med en hel helg med familjen. 



Clara och Casper


Två favoriter ♥♥♥



Thomas Stenströms nya album ”Dreamer”

(null)
(null)
(null)

Idag släppte Thomas Stenström sitt nya album "Dreamer". Har precis lyssnat igenom alla låter och den är så bra! Såklart! Det visste jag ju redan, men ändå! Så bra! Just nu gillar jag mest "Nån annan" och "Sena sommarnätter". Ses snart!!!



Onsdag

(null)
(null)
(null)

Onsdag. Var bara hemma på förmiddagen men efter lunch så tog jag bussen till Erikslund för att möta Elin. Vi var bara där en liten stund sen åkte vi till stan istället. Köpte lite julklappar (äntligen, är faktiskt lite stressad pga brukar börja köpa julklappar i oktober). Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis och åkte hem för att titta på film i soffan istället. Så mysig eftermiddag/kväll. När Elin åkte hem så började jag med middagen och så åt vi den framför serien Mindhunter. Imorgon är det dags för jobb igen!



Soliga dagar i november

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag. Kollat på serier i soffan, powernapat, träffade Clara och Casper som hämtade mig vid fem. Jag följde med dom till en studiofotografering där Casper skulle fotograferas. Efter det så åkte vi hem till oss och åt mat tillsammans innan dom åkte hem igen.

Tisdag. Gick en promenad i solen, det var dock också väldigt kallt och blåsigt. Efter lunch bakade jag saffrans kubb (saffran istället för bittermandel). Kanske lite lite tidigt att börja julbaka men jag älskar allt med saffran så jag var tvungen att prova det här receptet. Nu har jag precis duschat efter ett två timmars långt bad. Så mysigt att man inte vill gå upp. Ska börja laga mat nu och sen kolla på tv. 



Lunchbuffé i Örebro

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag: Sovmorgon! Åkte nästan direkt till Köping där vi skulle möta Clara och Casper och sen åka vidare till Örebro. Där skulle vi äta lunchbuffé på restaurang Svalan med pappa, Camilla, farmor och farfar. Jättegod mat och åt orimligt många portioner. Men en måste ju passa på när det är buffé haha! På eftermiddagen när vi hade kommit tillbaka till Köping så gick vi till min kusin och fira honom. (Mer fika <3) På kvällen var vi hos mamma och bara chillade i soffan och kollade på tv innan vi åkte hem till Västerås. Nu är vi hemma och det är dags att sova. 



Jag vill se dom där skyarna igen

(null)
(null)
(null)
(null)

Torsdag: Jobbade, det var väldigt kallt påväg hem så jag gjorde varm choklad och myste i soffan när jag kom hem. 

Fredag: Jobbade. Sen hämtade Leo mig och vi åkte till Köping för att fika på Skeppis med pappa, Clara och Casper. Jättemysigt! På kvällen åt vi middag hos mamma (drömmiddagen verkligen!) Röding, potatis och vitvinsås. Kan leva på det resten av livet! Sen kollade vi på idol och myste i soffan innan jag och Leo åkte hem till Västerås.

Lördag: Sovmorgon! Tvättdag. Vi har även fixat på balkongen inför vintern, städat skafferiet, slängt skräp och varit på Erikslund. Köpte årets andra julklapp idag, det tar sig. Har nyss badat också och nu ska vi äta middag och se på nån serie.