Åtta dagar kvar i sjuan, så jävla skönt!

Hej!

Bara åtta dagar kvar i sjuan, hur skönt är inte de?
Fast sen kommer ju betygen :(
Idag har jag vart i skolan. Musik - Matte - Elevkontakt - so - svenska
Hem med Elle, sen till träningen, sista innan genrep och tävling =D
När jag kom hem åt jag kycklinggryta med potatis :)
Nu är morfar & mormor här och hjälper till att
sätta upp nya tv:n (LED TV!!).
snart ska jag duscha och titta på tv.
Justja jag ska måla bordet också, det är ju så
mycket men måste fixa nu när dom har flyttat.
Men vi hörs senare! puss & kram ida :)




Helgen é slut :(

Hej på er!
Igår var jag på köpingsyran hela dan med först Elin sen kom Clara och då åt vi pizza på stan. Sedan träffade Ewe & Lucas. Vid halv elva drog från stan och till Ewe. Då var vi ute, typ överallt. (Och jag ramla i lera!!!) Sen gick vi in klockan tolv och titta på tv & film. Somna runt ett..

Idag vaknade vi 10 & sen åkte vi till mamma. va där en stund.. sen till träningen =D Efter de åkte vi till mormor & morfar (mors dag!) och åt tårta. Sen hem och plugga, jag har en STOR redovisning imorrn ;S Nu har jag precis duschat och sånt..

Skriver nog senare ;)



Köpingsyran

Heeeej ;K'

Idag var jag på köpingsyran med Elin & Carmen. Vi åkte massa karuseler och åt glass och munkar ;) Låter härligt va? :-) Typ vid sju gick jag hem för att jag skulle äta, och jag hade tänkt att gå tillbaka senare men det började regna och nu öser det ner regn. Det blixtrar ockå & jag är hemma själv.. :S

Imorrn ska jag på köpingsyran igen med nåra. Mer karuseler! :D Nu ska jag läsa bloggar & titta på tv :D hejsvejs!



Torsdag

HejHej!

Såhär såg min dag ut så här långt: Skola. Träning. Duscha & äta. Till donken m. pappa. Tv. Och nu ska jag sova. Det blev en dålig "bloggdag" idag, och det kommer fortsätta med dålig uppdatering hela helgen. (Köpingsyran, som sagt). Puss & godnatt!



Startordningen RM 5 juni

Cheer Junior Nybörjare / 14:45
1. Twisters Cheer Elite
2. Gothenburg Cheer One - Sabres
3. GF Uppsalaflickorna Spirits - Mustangs
4. Haninge Cheer Elite
5. Brommagymnasterna Dynamites - Daggers
6. Power Cheer & Dance - Juniors
7. Köpings GF Sparks Cheerleaders




Hos pappa.

Hej!

På eftermiddagen gjorde jag inte så mycket, typ bara va med lussebulle :D Men nu är jag iaf hos pappa och jag har precis ätit lax, yummie! :) Imorrn blire skola och träning och plugg om jag orkar och hinner. Fast spanskan var ju till nästa vecka men ändå. I helgen är det Köpingsyran som sagt. Ska gå med Elin & sen ska hon sova här. Jag minns förra Köpingsyran ganska väl, det var jag, elin & ewe. Vi hade sjuktkul den helgen. Och det här är det första året som vi inte uppträder på köpingsyran med cheerleadingen. Det är faktiskt rätt skönt att slippa göra det i år, för då kan man ju titta på dom andra också om man vill..

Tänkte lägga ut startordningen innför RM lite senare, håll utskick!
Föresten, är det något bra på tv idag? :)




26 maj 2010 - onsdag

Hej bloggen!
Har precis ätit två mackor för att min mage kurrade så. Men nu är jag mätt och belåten. Ikväll ska jag till pappa.
Haha, egentligen hade jag inte så mycket att berätta om min dag (som alltid). Men i alla fall imorrse när jag skulle cykla till skolan märkte jag att cykelsadeln var högre än den brukar, konstigt. Fast sen tänkte jag inte mer på de. När jag nästan var framme vid skolan ringer min syster och säger att hon har min cykel och jag har hennes. (Vi har samma märke & båda är svarta). Så det var bara att vända, och jag höll på att komma för sent ;o Första lektionen var musik, och jag kom typ 1 min innan vi började och ingen var där, inte i salen heller. Efter ett tag kom Linus och sa till mig att dom andra var i studiehallen, så vi gick dit. Nu ska jag... göra något annat :D  Hörs!
"HAHAHAH" *skrattar åt den konstiga bilden*



En blomma.

Nu ska jag strax gå & lägga mig. Det har vart en lång dag. Imorrn är det redan onsdag, mitten på veckan. Det går så fort nu veckorna innan sommarlovet. Och i helgen är det köpingsyran, som inleds med "skolansdag". Det är det ända tråkiga med hela helgen. Nu ska jag sova, tack för att ni ville läsa detta ointressanta inlägg! Sov sött alla!
John Mayer - Heartbreak Warfare
http://www.youtube.com/watch?v=yGEdukHtTsc



*En regnig tisdag.

Regn regn & mera regn..
Det har regnat hela dan, orka. Jag slutade efter idrotten idag (11.45!) och då gick jag hem i regnet. Blev jätteblöt, men nu har jag ätit pannkakor & värmt mig. Senare ska jag baka paj till mamma som fyller år idag. Släkten kommer ikväll & firar henne. Nu ska jag dricka varm choklad & titta på film. Later!



Grattis mamma!

(Gammal bild!) ♥



Lite bilder från malmön igår..

Här kommer då lite bilder från igår kväll när vi var på malmön. ♥

Mina & lusses fötter i vattnet.
jag&lusse♥
clara&zoe




Bloggtorka...

Kan ni tänka er, jag har inte suttit vid datorn på två dagar ;o Bloggen fick läggas åt sidan, men inte nu längre =)
Nu till gårdagens/dagens händelser: Igår var det söndag vilket innebar träning. Senare åkte vi en sväng till malmön & bada med lusse, Zoe, clara & mamma. Fast jag badade inte, kallt ;s  På kvällen tittade vi på nya beck, L ä s k i g !
Hah, fast jag tycker om skräckfilmer. :p
Idag var det skola igen.  Typ hela klassen trodde att vi hade sovmorgon till halv 11 idag, men vi började 9.20. Så vi missade musiken. Sedan hade vi massa tråkiga lektioner till halv fyra. Sedan åkte jag & elin hem till mig, sen till träningen. Nu är jag hemma och jag har ätit, duschat och tittat på DM filmen som kom idag :D:D:D
Kommisarie winter next up ;-)




Lördag - Ingen uppdatering på hela dan!

Hej!
Vaknade vid typ 10 idag.. Sen när Clara hade vart på match, åkte hon & jag & Elin till stan och köpte födelsedagspresent till mamma som fyller år på tisdag. Skriver inte vad jag köpt för hon brukar titta på min blogg.
Sen åkte jag hem till Elin. Vi gjorde egna pannkakor, dom vart jättebra!♥ Sen tog vi en dusch & sedan åkte vi till Lusse. Hon skulle ha fest. Vi gjorde massa saker, sen vid halv 10 drog vi till coop. Sen träffade vi Ewe och några till där. Sen gick vi till z-backen och körde fotboll. Och myggorna älskar tydligen mig, har redan tappat räkningen på myggbett .. men har i alla fall 5 på vänstra benet & typ dubbelt så många på högra. :P
Nu är vi hemma & äter godis & tittar på film. Imorrn ska jag sova länge för träningen är 1-4 istället :)
Uppdaterar kanske innan träningen & förlåt för LÅG uppdatering idag!



Freaky friday

Hej!
Ingen uppdatering idag. Så det får gå lite snabbt här:
Skolan. Matte, hålis, fysik (prov), e-kontakt, so. Efter skolan gick jag hem med elin till mig. Vi var ute ett tag & sen åt vi tacos. & gick till coop och köpte godis sen talang. Nu sitter jag här helt själv.. lusse gick precis hem & elin är ute.
Mer updatering imorrn.



Min dag!

Hade sovmorgon till 9.20 idag, men jag strunta i den & gick upp kvart över sju istället. Sen gick jag & vickan till skolan.. hade fotboll på z-backe först. Tänk er att spela fotboll i denna värme. Efter det hade vi lunch, sen svenska. Vi hade läsförståelseprov (långt ord!)  Efter de hade vi spanska prov . . . Sist engelska, filmmmm. Efter skolan åkte jag hem. Och då fick jag reda på att vi ska hämta marsvinen idag istället för på söndag. Senare på kvällen åkte vi till Arboga & hämtade dom. So cute! ♥ När jag kom hem åt vi grillad kyckling & potatis. Vid nio åkte jag & syster till coop för att köpa glass (i STORA lass!).  Nu; läsa fysik, till provet imorrn. Det provet som är muntligt, som en viss IDA inte kommer klara!






Amy & Mimmi :)

Hej!
Idag har jag vart till Arboga och hämtade min syrras marsvin. Dom heter Amy & Mimmi. Dom är jättesöta :D
Här kommer en bild på dom:
Skriver snart, pusssss



Estudio...

Hej!

Har vart i v-ås hela eftermiddagen. Till mat åt vi på 'mongoliska', mums!♥ Jag tittade på något till avslutningen men jag hittade ingen klänning som jag ville ha.. synd!   När vi kom hem pluggade jag till mina 2 prov & matteläxan. Så först nu vart jag klar och kan blogga :) Men nu har jag inte tid längre.. Sov dax snart. pussss



Bad hair day!

Hejsan svejsan!
Dålig uppdatering.. det får ni leva med. Träningen gick bra efter den åt jag & var ute lite med lusse. Nu ska ajg duscha, städa buren, försöka plugga till dom prov vi har denna vecka.. Får se om jag blir klar innan 23.00 ? tror inte de...  Uppdaterar mer imorrn efter v-ås :)



Skitsnygga byxor/shorts!

Här kommer bilder på snygga kläder. men jag vet inte vilken färg jag ska köpa.. hjälp mig?


Svarta eller rosa????


Svarta eller gråa???

Dom finns på www.hm.se




Just nu..

Just nu sitter jag vid datorn & typ "säckar ihop". Är helt slut efter träningen, inte för att den var så ansträngande men jag var dödstrött redan när jag cyklade till träningen.
Ett collage som jag började med, men tröttna snabbt efter ett tag.

Nu över till sommarn, som inte är här än, men jag måste ändå ta upp ämnet.. Jag & Elin (min kusin) hade sökt sommarjobb på ett café. Och för någon dag sen fick Elin reda på att hon inte kom in, och idag fick jag ett brev hem... Där det stod.. att jag inte heller kom in. :( Jag hade sätt fram emot att jobba i ett café med Elin i 2 veckor och sedan fått 900 kronor. Nu blir inget av de av! :( Men nästa år då ska jag fan komma in, då ska jag och lusse söka café jobbet. För då är Elin "för stor".

Next up; Duschen, tv & PLUGG!



Måndag (L)

Hej bloggen!

Slutade i skolan tidigt idag, 12.30 :)
Nu sitter jag och väntar på att lusse ska komma,
då ska vi dra hem. Och jag åt ingen lunch i skolan,
för vi slutade före den. Så jag är skithungrig.
Och vi har typ ingen mat heller :(
Vid 5 är det träning. Jippi <3


orka rotera!




Fortfarande söndag...

den här dagen vart rätt seg ändå.. Efter frukosten låg jag och chilla & titta på film. Lite senare, efter lunchen, gick jag ut. Behövde frisk luft. Så jag gick till en park, det var bara jag, ganska ensamt.. Sen kom lusse och nu är jag med henne (L) pusss&krammm ♥




sextonde/femte-tio

Godmorgon sunshiness (h)

Jag är på riktigt bra humör idag. Hoppas bara att vädret blir bra. Igår somnade jag i soffan vid 10. (det beror bara på sömnbrist!!) Sen vaknade jag nyss, så jag sov 12 timmar i sträck, helt underbart!

Har massa läxor och prov till nästa vecka som jag tänkte plugga lite till idag. Annars ska jag bara slappa :)

Såhär ser nästa vecka ut för mig:

måndag; skola, träning
tisdag; skola, träning
onsdag; skola, plugga till spanska&fysik prov!
torsdag; skola (inställd träning) ev. v-ås
fredag; skola ...
Lördag; vetinte ännu...
söndag; träning :-)

Nu ska jag äta frukost, ses!


jättegammal bild..



Hemma från SM =)

Hej, vi kom hem lite tidigare, typ vid sex-tiden. Har haft en jäkligtbra dag :)
Vaknade klockan 5 & sen åt jag frukost. Sen åkte vi ner till skinngubben, som tur var va inte jag sist. Bussresan tog ca 1 h 30 min. När vi väl kom fram var det soligt och jättevarmt. Vi fick vänta från klockan 8 till klockan 12, när dom släppte in folket. Under tiden sätt vi och spelade kort i solskenet. Tävlingen, eller ja, invigningen började kl. halv ett. Alla lag var jätteduktiga. Köping (Sparks) slutade på en delad fjärdeplats :)
Sen åkte vi hem till Köping igen. Trodde att jag skulle somna i bussen, men jag höll mig vaken. Men det var svårt, jag var ju såklart skittrött. När jag väl kom hem åt vi grillat kött och potatisgrattäng, muma! ♥

Imorrn ska jag bara ta de lugnt, inte vara med några kompisar! (Det är iaf inte planerat). Och ikväll ska jag lägga mig ganska tidigt och sova hur länge som helst. Hur skönt låter inte de? ;k   Tjingiling..



En tidig kväll!

Då var det dags att dra sig mot sängen. Eftersom det inte är så sent så kommer jag att titta på en bra film & kanske läsa en bra bok tills jag somnar. Och sedan väcks av väckarklockan kl. 04.45! Ha en bra dag imorrn, för det ska jag ha. Kanske kommer upp bilder imorrn när jag kommer hem vid nio eller nåt sånt... ♥



Fredag!

Hej! ingen uppdatering idag, sorry! :( Först var jag i v-ås med vickan. Sen var vi hemma hos mig ett tag. Sen på hantis med familjen. Och nu ska jag förberda inför morgondagen. CHEERSM! :D:D Fast den här gången är det bara Jr A som tävlar, vi tävlar först om tre veckor.  Så jag ska väl lägga mig tidigt idag är det tänkt, typ vid 10 någonting. Vi ska samlas 05.45 :o Ingen bild idag heller, hejdå?



Nyduschad

Sitter här och har precis duschat klart. Nu ska jag snart gå & lägga mig. Redo att inta sängen.
Imorrn ska jag nog hänga med vickan till västerås med hennes pappa & brorsa. Godanatttt ;k



Myyyys!



Nu sitter jag & läser nya FRIDA-tidningen och äter choklad. Yummie!
Kom hem från träningen för en timma sen & har fortfarande inte
orkat duscha, men det blir senare. Nu återgår jag till min choklad =) Kisses & huggs!♥



Träning.

Sämst uppdatering. Somna vid halv ett igår.  Nu: Träning :)  Hörs senare! ♥




Uteeeeeeeeee!

Hej! -.-'

Tidigare idag: Möte elin hos mormor & morfar. Sen gick vi i skogen 3 km :) Skönt med frisk luft. Sen hem och äta. & va hemma ett tag sen vid sju drog vi ut igen. 

Kom hem från donken typ för en timma sen. Vi åt glass där sen cyklade vi hem i det kalla vädret. Innan de cyklade vi runt HELA köping för vi kände för't! ;-) Vi cyklade först till Z, sen till kråkbacken och massa mer.. Nu smsar jag med min granne :p   Hejjjjjs ♥




Långhelg ;)

Hej!

Sitter här och väntar på att klockan ska bli tre får då ska jag åka & möta Elin hos morfar och mormor. Sen ska vi ut och gå x) Det har blivit en vana nu.

Idag slutade jag kl. 13, skönt värre. Inställd träslöjd. Det är så man vill börja sitt "minilov" på bästa sätt. Elin ska sova här idag oxå :) Nu ska jag gå till coop och lägga på en sak sen möta elin. Ha en bra dag! ♥

Vad ska ni göra idag då?




Dålig uppdatering...

Hej!
Ska berätta lite kort fattat om min långa dag. Först skolan. Slutade 14.10. Då åkte jag hem och hämtade läxorna och sen till Elin & plugga. Efter ett tag tröttnade vi och gjorde chokladbollar istället. Som vart jättegoda! :D
Sen var vi ute och tog en massa kort, som jag inte tänker lägga ut här. Vid nio åkte jag hem o nu é jag här.
Det var lite av min dag :) Senare ska jag checka film ;K



Stressig dag..

Hello!
Det har vart lite stressigt idag, och det leder till att jag inte kunde blogga tidigare. Imorse hittade jag inte nyklarna, letade typ överallt men sen hittade jag dom i jackfickan xD Har haft en allmänt stressig dag, jobbigt. Mellan skolan och träningen hann jag inte ens äta.. Men jag klarade iaf läxförhöret på programet dom jag trodde skulle gå åt helvete. Sen hade vi matteprov idag också, svårt svårare svårast! Nu väntar tv:n på mig (a) Puss!


En bild från Stockholm i februari..



Söndagar går för fort...

Hej!
Nu ska jag berätta anledningen till att jag bloggar först nu: Eftersom träningen var flyttad till kl. 14 så åkte vi en sväng till Västerås. Det var jag, Elin, Clara, Zoé, mamma och bettan. Vi var i västerås vid halv 11. Då gick vi och titta på IKEA. Jag hittade en skitsnygg bäddsoffa till mitt rum! En svart jättestor (!)  Plus att jag hittade ett bord till. Sen köpte jag en jättegullig vas och en väckarklocka. Det lär behövas.
Efter vi hade tittat klart på IKEA gick vi till h&m, lindex och stadium o.s.v  Men jag köpte inget där. På väg hem fick jag i mig lite McDonalds mat xD Från västerås direkt till träningen. & den gick väl bra :) Sen hem, film, äta och duscha. Nextup: Plugga matte, äta tårta från igår och ballar av stål! Tjing :)



Kort inlägg!

Gó kväll!

Ändrad träningstid imorrn. Istället för 10-12 har vi 14-16. Vilket betyder sovmorgon! :D
Nu ska jag titta på film och sen sova, är jättetrött :p




Plugga på en lördag?


Ja, det är precis vad jag har gjort! Visst är jag duktig?!
Jag har matteprov imorrn som jag oroar mig för (i onödan). Om två timmar ska vi fira Hanna som fyllde år i tisdags. Tidigare idag har jag hjälpt till att städa på gården med massa andra människor. Sen tittade vi på claras match på krillan. Nu håller jag egentligen på att baka tårta men,  kände för att ta en paus. Puss

Söta Ronja ♥



Helg, som sagt! :-)

Heej!

Underbar dag idag. (asså efter skolan) xD Det var ju skolan som vanligt. Matte först. Sen hålisss till 10.20 så då åkte jag hem och gjorde nåt... Sen tillbaka till skolan och ha fysik ;/ e-kontakt efter de, sen soooooo. Slutade 14.00 :) Då åkte jag och vickss till mig sen till henne. Sen började vi gå . . . efter en halvtimme beställde vi glass på donken. *happyface* Det hade vi verkligen förtjänat ;)  sen vandrade vi till strö-bo-hög :p Där åt vi glassen. Sen gick vi till biginn. Titta lite på kläder oså. Totalt gick vi 4 km! Sen gick vi hem, sakta sakta gick vi hem... När jag kom hem åt vi pízza. & nu tittar jag på talang 2010 :)♥ Imorrn ska vi fira Hanna och sen vet jag inte riktigt.. Hittar väl på nåt.. tänkte först ta en liten shopping tur i Köping men jag är pank :(


Jag&fillipa :) gullunge ♥



Äntligen!

Äntligen kan jag blogga! Först var det ju skola. Sen hem till mig & hämta träningskläder sen till carmen. Sen till träningen som började kl. 4. Efter träningen städade jag buren, för det måste vara klart innan jag sitter vid datorn.
Så därför tänkte jag blogga nu, för senare ska jag duscha och baka xd Hörs kanske senare, kramis ♥



Torsdag morgon :-)

Godmorgon allihopa!

Vaknade för 40 minuter sen, fast jag råkade somna om xd Jag gick upp för 20 minuter sen.. Då åt jag frukost och har jag precis satt på mig gympa kläderna, för vi har gympa som vår första lektion idag. Beeptest - orka! Vickan kommer snart till mig, då ska vi cykla till skolan. Puss&kram // Idaaa





185;e och sista avsnittet av...

.. Andra avenyn! :'( Kommer inte klara mig! Det har ju varit det bästa på tv sen 2,5 år tillbaka :( Och nu ska jag tydligen klara mig utan de.. hur ska de gå? Jag kommer inte överleva, jag kommer drunkna i mina egna tårar :(

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nu till dagen. Skolan, hem, va med lusse :) Vi var ute oså sen gjorde jag matte. (Det lär behövas till provet på måndag) Sen åkte vi till elin en sväng. Jag lånade några av hennes jättebra filmer. Ska titta på dom snart.


Nu ska jag återgå till Andra avenyn. Har redan sätt avsnittet med lusse tidigare idag, men ville se de igen. Jag saknar dom redan. Hela gänget. <3





Hej fina tisdag :]

Första inlägget idag :o Ojdå! Aa, så kan det va när man slutar skolan 14.45 och ska möta Elin kl. 15.00 Stressad eller vad!? Vi cyklade iaf till bondgårdsberget. Va där nån timme sen åkte vi till Eliiiin. Vi var mest ute typ... :-p
Orkar inte berätta allt vi gjorde och allt som sas. Mamma hämtade mig vid sju, då skulle vi fira Hanna som fyller sju år idag! :D  Grattis sötnos (a)<3


Bilderna är tagen för några år sen.. Tror hon va typ 3-4 år där, Pluttan! ♥



262 inlägg

Yeahh! Jag har skrivit 262 inlägg sen jag började blogga. kanske inte så mycket, men jag bloggar ju inte varje dag. utan bara när jag har lust :) Som sagt så börjar jag 10 imorrn, skönt ska de bli! I  n e e d  t o  s l e e p ! N a t t i



Nyduschad

Klev precis ut ur duschen. Skolan var tråkig och träningen rolig. Det var den som gjorde min dag bra tillslut.
Nextup: Kommisarie winter. Temadag imorrn, sovmorgon till 10.00 S0ft! Blev ett kort inlägg men whatever, haha.



Humorgalan - för varenda unge!

Tjingiling!

Sitter och tittar på "humorgalan - för varenda unge" med mamma  & syster. Vi har blivit världsföräldrar idag :D
Vi skänker 100 kr/månad. Snart ska jag dejta kudden, blir att sova länge.. har sovmorgon till 09.20 (y)
Natti ♥





Bilder från lördagen!

Här kommer dessa efterlängtade bilder. Det är bara mobilbilder tyvärr men men...




FAiL - Typ alla rann ut :p

Ansiktsmask :D

Det var några av lördagens bilder. Nu ska jag städa mitt rum (igen) eftersom jag har haft sovgäster i mitt rum hela helgen. Fredag-lördag: Elin  Lördag-söndag: Lussebulle :D Tjing!



Lördag

Hej!
Har inte uppdaterat på hela dan :o Men min dag började iaf med att jag vaknade vid nio. Sen åkte vi till kolsva för att fira farmor. När vi kom hem var klockan halv två så då gick jag till mamma, för dom andra skulle till v-ås på match.
Efter ett tag kom lusse och sen gick vi en liten promenad för att "få lite luft". Sen gick vi hem till henne, baka jättegoda chokladmuffins :) Sen fördrev vi tiden med lite studsmatta och dator. Sen kom clara och zoé då gjorde vi ansiktsmask, och mysste vid tv:n. Sen skulle dom äta så jag gick tillbaka till mamma.
Alla bilder kommer någongång under morgondagen! p.g.a att jag inte har sladden här.

Nu ska vi snart gå hem till pappa och lusse ska sova hos oss :D
Men nu ska jag gå och hoppa studsmatta. Måste bara säga en sak: Man känner sig såååå smutsig efter att man har haft ansiktsmask, enligt mig xD Kramis ♥