Dom sista dagarna i maj

- Hade jättebra dagar hemma i Köping. Vi hann även med att grilla innan vi åkte hem på söndags kvällen. 
- Igår blev det äntligen bättre väder och sol efter många dagar med regn. Synd bara att jag jobbade 13.30-21.30. Men ändå nice med pengar! 
- Förra veckan sådde jag krasse och den har redan växt väldigt mycket. Dags att klippa av och äta den!
- Fick hem Håkan-tidningen i helgen och om fyra dagar är det dags för konserten. Jag är så taggad!!!
- Idag har jag varit ledig och spenderade dagen på stan för att leta efter nya jeans. Hittade ett par på Ginatricot och köpte även en tröja och en klänning. När jag kom hem tog jag en powerwalk i kvällssolen (det var typ 30 grader. SÅ HIMLA VARMT)



Video: Oslo vlogg




Lördagens fest






Då var det lördag och fest med god mat och mycket folk. Idag är det vardag och jobb igen. 



Hemma i Köping







Det är så skönt att vara hemma i Köping igen och umgås med familjen. I onsdags firade vi mammas födelsedag, i torsdags kom Leo hit och igår var det äntligen lite bättre väder så då passade vi på att vara ute och sen tränade vi på mammas jobb innan jag skulle och fixa ögonbrynen. Igår kväll var vi på middag hos moster och åt väldigt god mat. Idag tog vi sovmorgon, åt frukost på altan och åkte ner på stan för att gå på Köpingsyran och kolla på åracet. Ikväll är det fest hemma hos pappa! 



Grattis världens bästa mamma ❤️






Tisdag kväll

MIn helg har varit jättebra och vi har hunnit med både ett besök på Lars Lerins konstmuseum och shopping i stan och på Ikea. Idag har jag gått en långpromenad (hann precis gå hem innan det började regna) och sen packat eftersom jag åker hem till Köping imorgon. Ska snart gå och lägga mig då mitt tåg går vid nio imorgon bitti.



besök hela helgen

Igår jobbade jag först hela dagen och på eftermiddagen kom mamma, Clara, moster och Emilia hit för att vara med på Vårruset med mig här i Karlstad. Idag åt vi mysfrukost hemma hos oss innan vi åkte in till stan för att shoppa och äta lunch. Nu har de åkt hem och jag har duschat och dammsugit. Ikväll kommer Leos mamma hit och stannar hela helgen. 



Rosa himmel, räkmacka och muffins




De senaste dagarna har gått fort och jag har jobbat en hel del sen vi kom hem från Oslo. I söndags var jag ledig och då passade vi på att tvätta, handla, spela basket och göra egna räkmackor till middag. I måndags regnade det nästan hela dagen men jag passade på att gå en promenad under tiden det var uppehåll annars gjorde jag inget speciellt den dagen. Igår var jag på förflyttningsutbildning hela förmiddagen sen hann jag bara hem och äta lunch innan jag åkte till jobbet. Idag har jag varit ledig igen och det behövdes för jag hade massor att göra. Började dagen med att handla och sen åt vi frukost, bakade muffins, åkte till Lager 157, lagade mat och städade hela lägenheten inför helgens besök. Imorgon ska jag jobba till halv fyra och på kvällen är det vårruset! 



Planteringen - efter en månad

Nu var det en månad sedan jag började plantera mina kärnor. Första omgången tog jag bara honungsmelon och citron (bilderna högst upp ↑) och planterade. Efter bara åtta dagar började melonen växa och idag är den så pass stor att jag måste ha två blompinnar för att stödja upp den. Det är även dags att plantera om den i en större kruka. Citronen gick lite saktare men tillslut började den också växa. En vecka efter att jag planterade melon och citron provade jag också att plantera päronkärnor och det verkar ha gott bra för nu växer det även där sedan några dagar tillbaka. Det enda som inte har börjat växa alls är min avokadokärna som jag planterade för ca två veckor sedan. Men det kanske tar lite tid innan den börjar växa. Det nästa jag tänkte plantera är krasse, dill, sockerärtor och gräslök. Jag är verkligen en nybörjare på det här men det är så KUL. 



Mumford & sons live / Oslo / 10 maj 2016

Konsert-året 2016 fortsätter och nu var det äntligen dags att se Mumford & sons i Oslo. Jag har aldrig sett dom live innan men lyssnat på dom i flera år och dom har funnits med på min lista över drömkonserter lika länge så ÄNTLIGEN fick jag se dom!!! Vi började köa klockan fem. Fyra timmar och ett förband senare står vi längst fram vid kravallstaketet och dom går äntligen ut på scenen. Det var så värt all ryggont och onda fötter för sånt glömmer man sekunden dom börjar sjunga. Kan egentligen bara säga att det var en så himla bra konsert, den kvalar lätt in på en tredje plats över mina bästa konserter någonsin. Och jag har ju varit på en hel del konserter nu. Efter konserten fick vi setlisten av en fotograf och jag kunde inte sluta le. SÅ HIMLA BRA KVÄLL/KONSERT!  Kolla på videon ovan som jag hoppas får er att älska dom lika mycket som jag gör! ↑ Jag SKA se Mumford & sons live igen ♥



Norge, Oslo 2016

Här kommer en hel del bilder från vår resa till Oslo. Det var fyra helt underbara dagar med sol, god mat och bästa sällskapet ♥ Vi kom hem igår kväll så vi beställde pizza och somnade innan vi ens hade packat upp väskan. Idag har jag jobbat igen och ska göra det även imorgon så jag skulle verkligen behöva sova nu eftersom jag börjar klockan sju.
 
(Mumford and sons konserten får ett eget inlägg pga så jävla bra konsert)



Video: Ullaredsvlogg




Om mina dagar i Köping och vår osloresa

Jag har haft så mysiga dagar hemma i Köping med familjen, släkten och vännerna. Jag har bland annat hunnit med att gå morgonpromenad i skogen med mamma, kollat på Lucilas bal, haft två mysiga dagar med släkten från Stockholm som kom på besök, haft picknick med Elin, Ewe och Vickan som slutade med att vi gick till Hantis och ätit lunch med Lucila på stan. Som sagt, väldigt bra och mysiga dagar!
 
Kom hem till Karlstad igår kväll och då åt vi middag och kollade på Finaste familjen. Idag är det söndag och vi har tvättat i flera timmar men snart är vi klara. Senare ska jag iväg och jobba men först försöka packa lite till vår resa till OSLO IMORGON. Hinner knappt vara hemma innan vi ska iväg igen men det ska bli jättekul. Egentligen ska vi dit för att se Mumford and sons men vi valde att vara där lite längre så att vi hinner se staden också. Har inte varit i Oslo på fyra år så det ska bli kul att se allt igen.  
 



hem till Köping

De senaste dagarna har jag gått promenader i solen (älskar att det är sol och varmt, idag var det 20 grader i solen!!), färgat håret brunt (ville få bort den röda färgen som var kvar och även min utväxt och det blev ändå helt ok) och jag har även köpt en så fin väska. Idag ska jag till Köping så jag ska bara packa de sista sakerna, äta lunch och sen åka till tågstationen. Våra släktingar från Stockholm kommer på besök imorgon så därför åker jag hem till Köping, men jag åker till Karlstad igen på lördag. Nu är lunchen klar!
 



En helg i Ullared

Spenderade Valborgs-helgen i Ullared tillsammans med familjen och släkten. I fredags när vi kom dit shoppade vi i några timmar innan vi åt tacos i stugan. I lördags shoppade vi ännu mer och gjorde många bra fynd. På kvällen köpte vi pizza och spelade minigolf. Igår var vi bara inne i varuhuset en kort sväng innan vi åkte mot Hallsberg igen, där vi fick vänta i tre timmar på vårt tåg hem till Karlstad. Men det var sol och vi åt kinamat så det var okej. Jag är så himla nöjd med allt jag köpte och den här helgen var så mysig. Behöver göra om detta minst en gång om året ♥