Nu har jag semester

Dom senaste dagarna har vi varit i skogen och plockat blåbär, köpt min nya favoritklänning och tränat med denna fina utsikt över sjön. Det har även blivit mycket bättre väder de senaste dagarna, äntligen kommer den riktiga sommaren hit! Har nu jobbat veckans tre pass för nu har jag SEMESTER!!!!! I tio dagar!!! Rena lyxen! Imorgon bitti går bussen från Karlstad och första stoppet blir Jönköping där vi ska vara i några dagar, sen vidare till Västervik (älskade Västervik) och de sista dagarna på semestern ska jag spendera hemma i Köping. Men innan någonting annat: sova! Vi ska upp vid klockan sex imorgon.
Min helg

I fredags jobbade jag hela dagen och sen åt vi tacos på kvällen. I lördags åkte Leo till Stockholm tidigt på morgonen och då fick jag besök av Clara, Camilla och pappa under dagen. Vi åt jättegod pizza inne i stan och hann med att handla på både Ikea och Ica. På lördagskvällen var jag ensam och trött så jag kollade på film men somnade redan vid halv elva. Jag skulle upp och jobba delad tur igår (7-21.30) så jag behövde verkligen sova tidigt då. Har jobbat även idag men eftersom jag råkade ta en powernap på två timmar är jag inte alls trött nu. Imorgon är jag iallafall ledig och om tre dagar har jag semester!!!
Nybakat

Idag har jag varit ledig efter tre dagars jobb och därför blev det ett glas vin igår. Det var ju ändå lill-lördag! Idag har jag bakat på förmiddagen och sen kom mamma och Maggan hit på eftermiddagen och fika. Senare på eftermiddagen blev det faktiskt lite sol efter att ha regnat i flera dagar (typ veckor) så då gick jag en promenad och prata med min syster. Imorgon ska jag jobba men på lördag får jag besök från Köping igen. Avslutar helgen med ett 7-21.30 pass på jobbet...
Helgen vecka 28: picknick och egenplockade jordgubbar

Och så var det måndag igen. Helgen går alltid så fort när man är ledig. Har iallafall hunnit med en hel del. I lördags tvättade vi och hade picknick i solen på förmiddagen och på eftermiddagen kom mamma och Mike och hälsade på. Vi drack drinkar på uteserveringen innan vi åt middag på min favoritrestaurang. Dom sov över hos oss men åkte hem ganska tidigt på söndagen för mamma skulle jobba. Så istället kom Elin och Tonie hit och hälsade på. Vi åkte och handlade, åt lunch i stan (kinamat!!!!) och sen åkte vi till Ängebäck gård och plockade jordgubbar. Något jag har velat göra i flera år och nu äntligen blev det av, och fint väder var det också. Efter 45 minuter hade vi plockat 8 liter jordgubbar och kände att det räckte så. Men så kul det var! När alarmet ringde klockan fem imorse var det dock inte lika kul.. Snart en veckas semester!
Min vardag

Nu var det längesen igen... Men jag har bara jobbat och jobbat. Var dock ledig både i måndags och igår men ändå känns det som jag inte gör annat än att jobba. Idag fick jag också jobba övertid så jag jobbar hela dagen, åker hem och äter sen måste jag sova för att orka jobba nästa dag. I helgen är jag iallafall ledig och då kommer mamma och Mike och hälsar på. Det ska bli mysigt! Kan även börja räkna ner dagar till en veckas semester nu.