vardagen just nu

Vardagen ↑ Mycket plugg nu och igår skrev jag min första salstenta. Det gick okej, hoppas på G iallafall. Har redan en ny tenta att fokusera på och flera böckor som måste vara lästa innan dess. Så nu ska jag plugga ett tag innan jag går och lägger mig. Take my hand, take my whole life too

Det tar så mycket tid att vara student på universitetet. Fritiden går åt till att plugga och speciellt nu när det bara är några dagar kvar till tenta. Igår fyllde Leo 21 år så då blev det fin middag och efterrätt här hemma. Har även köpt Floras nya bok, äntligen! Dock kommer jag nog läsa den i sommar pga så mycket studentlitteratur man måste läsa. Nu ska jag ta en promenad i solen och ikväll ska vi äta tacos! HELG ♥GBG/IPHONE

Har haft den bästa helgen på länge med både Liseberg, Universeum och en massa god mat. 
 GBG

 The best things in life aren't things

http://saknade-te-havs.tumblr.com I'm loving angels instead

Det har varit helg och vi har haft besök av både svärmor och mamma. I fredags kom svärmor hit så vi åt tacopaj till middag och spelade spel i flera timmar. I lördags var vi på stan och shoppade och på kvällen åkte vi räkbåt i Vänern. Jag älskar ju räkor och det var ju buffé! Och liveband! Så det var en jättebra kväll. 

Igår åkte svärmor hem och så kom mamma, Clara och Mike hit istället. Har även bakat äppelkaka och gjort egen äppelmos i helgen. Idag är det måndag och jag har varit i skolan på föreläsning. På eftermiddagen åkte vi ut på en cykeltur för att upptäcka Karlstad lite mer och sedan åt vi middag framför Idol. Gjorde även snickers nu på kvällen, så gott! 
Sommaren 2016 - Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Jag har jobbat hela sommaren i år också men ändå har det varit en helt perfekt sommar. Jag har varit i Jönköping och Västervik, jag har sett Håkan på Ullevi och haft en mysig helg i Göteborg, jag har varit i Stockholm och på Gröna lund, jag har ätit massor av glass och jag har varit full, jag har förlovat mig med mannen i mitt liv och jag är så lycklig, jag har åkt båt och haft picknick, jag har plockat jordgubbar och blåbär och åkt på kryssning, jag har fyllt 20 år och varit på system bolaget.
 
Allt detta och mycket mer har jag gjort den här sommaren. 
 
 Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Nu är det måndag igen och vi är fem dagar in i september. Alltså officiellt höst! Men dom senaste dagarna har vi haft sommarvärme, så lyxigt. I helgen har vi hunnit med att storstäda hela lägenheten, gå på bio, rensa garderober, göra äppelmos, handla mat till veckan och tvätta. En hel del alltså. 

Nu ska jag börja vika tvätt och sen åka till skolan.

 Dom första dagarna på universitetet

Så, nu har jag gått mina tre första dagar på förskollärarprogrammet på universitetet. Det är mycket info, nya människor och allt sånt men annars känns det rätt bra. Detta har ju varit som introdagar men vi måste ändå börja läsa kurslitteratur till tentan som är om en månad. Nu börjar mitt nya liv som student!