Min söndag

(null)
(null)
(null)

Det är söndag. Började dagen med frukost och bingorundan i skogen. Ingen vinst idag. Sen åkte jag och mamma till en gårdsbutik och kollade/shoppade lite. Efter lunch och mys med Chico så åkte vi på kalas för att fira mina kusiner och på kvällen åt vi söndagsmiddag hos mamma. Söndagar! 



Brunch, boule och shuffleboard

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Ledig idag och då börjar vi dagen med sovmorgon. Sen åkte vi till Örebro för att äta brunch och spela boule på Boule bar. Sååå himla god brunch. Jättemycket mat men allt var så gott. Och så en timmes boule efter det. Vi kom överens om att åka dit snart igen. 

Efter brunch och boule så gick vi på stan i Örebro och kollade i affärer, köpte nya höstskor bland annat. På kvällen åt vi lite plockmat hemma i soffan och senare åkte vi till Olearys för att spela shuffleboard, så kul!! Det var den lördagen! 



Fredag och stand up

(null)
(null) (null)
(null)

Fredag. En ledig helg väntar och först ut av helgens planer var stand up med Fredrik Andersson. Det var tredje gången vi såg han men jätteroligt ändå. Sen åkte vi hem och kollade på serier i soffan och åt ost och kex. Det var den fredagen. 



Middag och show i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Jobbade halva dagen och sen åkte jag och Leo till Stockholm. Vi började med en snabb fika på Thelins innan vi gick vidare till Scalateatern och såg Leif och Billys show. Det var så roligt! Sen åt vi middag på Weidao innan vi tog tåget hem igen. Det blev inte många timmar i Stockholm den här gången men kul var det ändå. 



Hösten 2023

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Försöker verkligen att njuta av hösten. Gillar när trädens löv ändrar färg men gillar inte att frysa påväg till jobbet på morgonen. Vi myser med Chico i soffan, tänder ljus, går på bio och lagar god mat. Vi bokar in aktiviteter för att göra något kul av den här hösten. Lyssnar på ljudböcker, poddar och musik. Ser om gamla serier. Jobbar, jobbar och jobbar. Försöker verkligen att njuta av hösten. 




Lunch i skogen

(null)
(null)
(null)

Söndag. Efter frukosten åkte vi och handlade mat inför veckan. Sen tog vi med oss Chico (han följde med oss hem från Stockholm igår) och gick till skogen där vi mötte familj och släkt för att grilla korv. Det var sol och ändå ganska skönt ute, så perfekt grilla-i-skogen väder. Resten av dagen fixade vi inför vår söndagsmiddag med familjen. Det blev lasagne och gott fika till. 



En lördag i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Den obligatoriska lördagsfrukosten på Skeppis. Det är en tradition nu! Sen åkte jag och Leo till Stockholm för att umgås med svärmor under dagen. Vi åt en supergod lunch på Koh phangan och kollade sen i butiker och saluhallen. Köpte med oss fika hem till svärmor som vi åt samtidigt som vi kollade på serie i soffan. Vid klockan sex åkte vi hem till Köping och sen åt vi en sen middag. 



Vardagslyx

(null)
(null)

Onsdag. Lyxmiddag mitt i veckan på Pinchos med familjen (-Leo). Det var så längesen jag var där men det var jättegott fortfarande. Det godaste jag åt var nog dom friterade risottobollarna! Onsdag!!! Två dagar till helg. 



En dag på Färna spa

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag. Att börja veckan med spa var ju otroligt lyxigt. Jag, mamma och Clara åkte till Färna spa på förmiddagen. Vi började med en trerätters lunch som var jättegod och sen var vi i spa:t i tre timmar. Det här var min försenade födelsedagspresent och det var en så mysig dag. Älskar Färna! 



Vardagsbilder från oktober

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vardagsbilder och helgmat. Soliga dagar i oktober, läst bok på balkongen, fikat på Kopparlundens bageri med Leo efter jobbet, räkpasta till fredagsmiddag och hemmagjord pizza till lördagsmiddag. Annars har det varit en jobbhelg där inget annat hunnits med. 



Kanelbullens dag

(null)
(null)
(null)

Onsdag och kanelbullens dag. Vi bakade dessa redan igår hemma hos Clara. Så mycket höst! 



Babyshower

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Idag gick jag upp tidigare än en vanlig ledig söndag. Vi skulle nämligen förbereda allt inför Clara och Wilmas babyshower. Dom blev överraskade kl 11 med brunch, lekar och tårta. På eftermiddagen var vi till Öb för att fylla på lagret och sen stannade vi kvar hos mamma för att äta söndagsmiddag med familjen.