365 dagar av frihet

Ett år går fort mellan höghusen, fortfarande. Träffade Elin under kvällen och jag firade med att äta ben & jerry's!!!
Imorgon är det lördag och jag måste nog plugga då..



studentkryssning

Här har ni min "party-Ida" sida igen. Hon är kul, och jobbig tydligen. Har iallafall haft en jättebra studentkryssning innehållandes bland annat norrmän, dans till Kom igen Lena, dagsfylla och selfie med Jasse och Smail.



54/365

// Några bilder jag tog på Vickan igår //
 
Idag har jag packat och peppat till studentkryssningen imorgon!!!! Är så taggad och hoppas att det kommer bli lyckat. Nu ska jag sova, igen
 



Söndag

Igår bakade jag chokladbollar, chattade med Glenn Udéhn (Dagens bästa!!!!!) och hängde med Elin. Idag fotade jag med Vickan, skrev klart min uppsats och köpte ett par skor för att fira det. Dags att sova nu!
 



Sthlm / sportlov

Gårdagen spenderade jag i Stockholm med klassen. Vi var bland annat på Strindbergsmuseet och Dramaten där vi såg Trettondagsafton. Efter lite för lite sömn inatt så gick jag bara knappt två timmar i skolan innan jag fick sportlov. Det ska bli sååå skönt att slippa skolan, även om jag har två uppsatser att göra på lovet men ändå, jag ska sova och ha roligt och åka på studentkryssning på tisdag!!!! Men det viktigaste: TA VARA PÅ MIN LEDIGHET



Semmeltisdag

Tagit selfies i syrrans mössa, tränat för första gången på typ tre veckor pga förkyld och idag har vi såklart ätit semlor. 
 



Lördag

Det är inte bara alla hjärtans dag idag, det är lördag också. För mig är det mest lördag. Idag har jag varit på fotoutsällning om Kristian Gidlund, fikat med mamma och Mike, träffat Vickan och nu avslutar jag den här lördagen på bästa sätt. 



Fredagslycka

Solnedgång, fredagsselfie och min text publicerades i två tidningar!!!!! Här ovan ser ni pappersformatet i Bärgslagsbladet och HÄR kan ni läsa den på Magazin24.se. Är såå glad för att de ville uppmärksamma det här problemet som finns i vårat samhälle. För det kan inte bara vara jag som är så förbannat trött på att leva i ett våldtäktssamhälle som detta.



We're just two lost souls swimming in a fish bowl

1. Taco-lördag med syster.  2. Selfie i bilen.  3. Fett mys utan internet.. eller inte. Hela Köping drabbades hela dagen :/// Men nu äntligen är den tillbaka!
 



FINT PÅ YOUTUBE

(VIKTIGT VIKTIGT!! SE DEN!!)
(JAG GRÄT, DET VAR SÅ FINT)
(NOSTALGI MED ROBBIE WILLIAMS)
(PATRIARKAT-HAT, KROSSA!)
(DEN FINASTE STUNDEN I MITT LIV)
(ETT MYCKET BRA OCH VIKTIGT TAL, YOU GO TOMAS!)
(OCKSÅ EN MYCKET VIKTIG VIDEO SOM BÖR SES AV ALLA)
(YOUTUBE'S BÄSTA COVER, OCH BÄSTA VIDEO!) 
 
Om ni, liksom jag, har en rätt tråkig och grå vardag så kan jag rekommendera dessa fina videos. Här ovan har vi alltså åtta youtube videos som får en att bli lite gladare när allt annat handlar om gymnasiearbeten, mattetal och omvärldsanalyser. Så varsegod att börja kolla!



with every broken bone I swear I lived

Söndag. Är sjuk. Har fotat Luli. Vill sova och vakna i juni..
 



fredag

Anledningar till att vara glad idag: 1. Solen. 2. Såg filmen "The best of me" som var jättebra och jättefin. 3. Slutade halv tolv idag, 4. Träffade Vickan efter skolan. 5. Har hela helgen framför mig. 



Studentfest #1

Har firat att jag klarade matteprovet (!!) / haft körkort i två månader. Var på första studentfesten igår. Var ledig idag pga studiedag <333 Det är lill-lördag = snart helg!!!! Och ikväll är en sån kväll då jag istället borde skriva.



love last forever in our sweetest dream

Köpte bland annat detta under helgen i Stockholm. En svart kappa och tre Håkan vinyler till min samling. 
 



weekend in sthlm

Nej, vi åt inte BARA mat i Stockholm. Vi hann shoppa lite också..