Vår Stockholmshelg

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En helg i Stockholm med Leo. Äta, dricka, fika, äta igen. Så gör vi! Vi åkte till Stockholm i fredags eftermiddag och började direkt med pizza på Ateljens pizzeria. Såå gott! Sen hem till svärmor och kolla Bäst i test och somna i soffan.

I lördags hann vi äta en snabb frukost innan vi åkte in till stan och till tv-studion för att kolla på tv-inspelningen av Alla mot alla. Några timmar senare mötte vi upp svärmor på söder för att äta lunch på Koh phangan. Också väldigt gott, som vanligt! Efter lunchen kollade vi i lite affärer innan jag och Leo satte oss och tog en drink. På kvällen åt vi middag på Tapasrestaurangen Aqui tapas. Älskar tapas och sangria, behöver inget annat. Även denna kväll somnade jag i soffan…

Söndagen började med frukost på Systrarna Andersson. Kollade sen i affärer igen innan vi fikade på Socker sucker. Åt årets (livets?) godaste semla. Måste dit igen. Sen var vår Stockholmshelg över och vi tog med oss Chico och åkte hem till Köping igen. 



Alla hjärtans dag

(null)
(null)
(null)

Alla hjärtans dag, och en onsdag. Efter jobbet åkte vi hem till mamma och Mike där vi åt en trerättersmiddag där Clara och Wilma stod för förrätt, mamma och Mike stod för varmrätt och jag och Leo hade efterrätten. För vår del blev det bakelser från Bivur till efterrätt. Enkelt och gott! 



Fika från den senaste tiden

(null)
(null)
(null)

Detta är inte bara vad jag ätit senaste tiden, men det är fika jag ätit den senaste dagen. En semla framför nya Beck filmen. Dumlekakor till söndagsfika. Fika på Bageri april, älskar. 



Semmeldagen

(null)
(null)

Årets semmeldag är här! Bakat en hel del semlor på jobbet till alla i personalen och sen blev det också en semla från Bageri april på kvällen. Årets godaste dag! 



Helgens mat

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Helgens mat! I fredags åt vi räkor, ost, kex, salami och drack bubbel. Perfekt!
I lördags bakade jag frallor till frukost som vi åt i sängen, lyx. Sen åkte vi till Örebro och åt pizza/tacos lunch. Båda var jättegoda men jag gillade Dirty tacos-tacosen bäst. 
Idag var det söndagsbrunch hos Clara och Wilma. Såå gott! 




Dagens soluppgång


(null)
(null)
(null)
(null)

Soluppgången imorse var ju 👌🏻 Bra start på en fredag och nu tar jag helg. Bra! Äntligen!