ETT ÅR GÅR FORT MELLAN HÖGHUSEN

 
31 december 2023. 2023, hur ska jag kunna glömma detta år? Det har varit mycket upp och ner men jag minns sommaren som väldigt bra, kanske inte alltid så fint väder men många fina minnen. 2023 var året då vi flyttade från Västerås till vår nyinköpta lägenhet i Köping. Vi båda började pendla till jobbet men trivdes ändå väldigt bra i nya lägenheten. 2023 var året jag och Leo firade vår första bröllopsdag, med fyrarätters på restaurang i Stockholm. 2023 var också året då jag blev moster för andra gången. 2023 var året då vi äntligen besökte Ästad vingård och hade årets bästa dagar där. Tack 2023, du blev bra!
 
2023. Tack för danserna. Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna. 
 
 
 
Thomas senaste album som kom i oktober 2023. Låtarna kommer få mig att tänka på detta år. 
 Mitt 2023

 

Hur har ditt 2023 varit? 

- Det har varit bra, ett väldigt vanligt år trodde jag tills jag kollade tillbaka på alla bilder från i år. Det har varit många fina och mysiga stunder. Och matåret 2023, WOW, det har varit 11/10 inser jag nu. Vi har ätit så god mat på både nya och gamla restauranger. Det första (och kanske bästa) jag tänker på är femrätters middagen på Franks i Västerås och middagen på Ästad Vingård i somras. 

 

Tror du att år 2024 kommer bli bättre?

- JA.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Ja, vi flyttade tillbaka till Köping i våras. Har ju såklart flyttat förut men aldrig tillbaka till min hemstad. 

 

Vilka länder besökte du?

- Det blev bara Sverige i år... Det får duga! 

 

 

Vilka datum från år 2023 kommer du alltid att minnas?

-  Dagarna när vi besökte Ästad vingård var magiska ♥ Även 29 oktober. 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

- Flytten och lägenheten helt klart. 

 

Gjorde någon/något dig riktigt glad?

- Leo ♥

 

Bästa minnet från 2023? 

- Alltså måste nog säga hela sommaren. Gjorde så mycket kul! 

 
Mitt konsertår 2023

 
Årets första konsert blev också på årets första dag. Det var jag och Clara som gick på Thomas Stenström på Cirkus i Stockholm. Jättebra såklart. En toppenstart på det nya året. 
 
 
Det här är egentligen ingen konsert som platsar på den här listan men vi var på Cityfestivalen i somras och såg Hov1 bland annat. Ja, det var på håll för att biljetterna var slut men vi hörde bättre än vi såg iallafall. 
 
 
I juli när vi var i Stockholm så passade vi på att gå på Allsång på Skansen. Mest för att Thomas Stenström var gäst just den dagen. Det var iallafall väldigt kul men väldigt mycket folk så man såg inte jättebra. 
 
Mer konserter än såhär blev det inte detta år tyvärr. Tänkte att jag skulle hinna gå på en Håkan konsert i år när han var ute på sin sommarturné men det passade aldrig in i schemat. Vi hade faktiskt till och med köpt biljetter till en av konserterna men fick sälja dom senare för att vi då var på semester den dagen. Ett annat år. En mellandag

(null)

Onsdag. Vi började denna mellandag med en lyxfrukost på Bageri April i Västerås. Så gott!! På eftermiddagen träffade jag Luli för en promenad. En väldigt kall promenad men mysigt då vi inte ses så ofta när vi bor i olika städer. Vilade och kollade på serie resten av eftermiddagen tills det blev kväll och jag åkte till Elin för att äta middag med henne, Clara och Emilia. Det blev tacos och spel hela kvällen. 

Imorgon ska vi åka till Örebro för att mellandagsshoppa på rean. Vinterbilder

(null)
(null)
(null)
(null)

Om vintern ser ut såhär så är det helt okej. Och det gjorde den nu. Massor av snö och solen som tittade fram idag. Fint!

Både juldagen och annandagen är förbi men det har varit så mysiga dagar hemma hos mamma. Vi har mest legat i soffan och tittat på film/sovit och ätit julrester. Precis som det ska vara. Julafton 2023

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Årets mysigaste dag har nu passerat. Men mysigt var det med massa god mat, julklappar, julgodis och tomte. Avslutar dagen med Tomten är far till alla barnen. Uppesittarkvällen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Uppesittarkväll med massa mat, fika, julklappsspel och bingo (utan vinst). Redo för julafton!!!!Julförberedelser

(null)
(null)
(null)
(null)

Slår in julklappar, gör massa julgodis, klappar under granen och nu räknar vi ner till årets mysigaste dag. Andra advent

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och andra advent. På eftermiddagen åkte vi med familjen till Örebro för att gå på Wadköpings julmarknad, kolla på Magic forest och äta middag på Fratelli. Mys! Första december

(null)
(null)
(null)

Första december! Glögg, lussebullar, klä julgranen, pepparkakor, julmat, knäck, lucia, julklappsshopping och julafton. Nedräkning!