Mitt 2015

Hur har ditt 2015 varit? 

- Bra, jättebra faktiskt!

Tror du att år 2016 kommer bli bättre?

- Kanske, jag hoppas det men 2015 är svårslaget.  

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Gick på bal, tog studenten, åkte utomlands utan föräldrar, flyttade hemifrån, målade om vår lägenhet.. Listan kan göras lång i år.

Vilka länder besökte du?

- Spanien, Italien och Danmark. 

 
 
Vilka datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

- 1 februari och 28 augusti. 

Vad spenderade du mest pengar på?

- Kläder och konserter. 

Gjorde någon/något dig riktigt glad?

- Leo ♥

Bästa minnet från 2015? 

- Studenten och Barcelona 




dom sista dagarna

Igår var vi och fikade hos pappa följt av tacos och spelkväll med familjen. Idag sov jag lite för länge men klockan ett var jag på stan för att få mina naglar fixade. Efteråt mötte jag Clara och vi åt lunch och kollade lite på rean. (Hittade ett par så fina vinterskor, inte på rean dock!!) Ikväll tränade jag ett pass zumba och kollade på Håkan filmen. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och börja packa till Köpenhamn dit jag och Leo åker på onsdag. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta och börja året på ♥



Annandag jul

Igår kväll efter att vi hade ätit julmat hos farmor och farfar åkte jag till Elin där vi var en stund innan vi åkte till Hantis. Även om vi båda var ganska otaggade så blev det en väldigt rolig kväll ändå. Idag väcktes jag av mamma efter lite för några timmars sömn. Då åkte vi till Västerås för att äta frukost på Ikea och sen shoppa på Erikslund. Hittade en hel del saker (dock nästan ingenting på rean) och efter några timmars shopping åkte vi hem och vilade en stund innan det blev bio + pizza med kusinerna och familjen. 
 



Julafton 2015

Jag hade en väldigt bra och mysig julafton igår med hela släkten. Idag är det juldagen och som vanligt ska vi åka till farmor och farfar i Kolsva och äta julmat. 



julkort 2015

 



23 december

Är hemma i Köping! Kom hit igår eftermiddag och sen dess har jag haft fullt upp med att baka julgodis och snickers, klä granen, inhandla de sista julklapparna, gjort pepparkakshus och spelat bingo på uppesittarkvällen. Nu är jag så redo för julafton, behöver bara några timmars sömn först!
 



minijul

Ikväll har jag och Leo firat minijul här hemma. Vi har ätit god julmat, öppnat julklappar och tittat på julfilm (Tomten är far till alla barnen, min favorit julfilm!!) Nu ska jag packa klart för imorgon åker jag hem till familjen för att fira jul. Tre dagar kvar till julafton!! 



fjärde advent och eftermiddagsbio

Söndag igen. Vi har tvättat hela förmiddagen och på eftermiddagen var det dags för bio. Vi såg "En underbar jävla jul" och den var så himla rolig. (SE DEN!) Sen var det bara hem och börja rulla köttbullar för att sedan äta det till middag. Nu ska jag kolla lite på Youtube innan vi ska sova. 



restaurangbesök

Igår var vi på våran favorit restaurang här i Karlstad, Via appia. Vi åt jättegod lammfilé som vi stekte själva på en lavasten och till det deras buffé som är rena drömmen ♥



Vecka 51

Nu har jag också "jullov", även om jag måste skriva tre hemtentor som ska in i januari. I veckan fick vi hem våra fina Håkan "biljetter" till Ullevi (!!), jag stod i över en timme och stekte pannkakor och igår färgade jag håret ännu lite rödare. Ikväll ska vi ut och fira genom att gå på restaurang!



Lägenheten - före och efter målningen

Äntligen är det klart! Vi har målat om våran lägenhet i över en månad och i fredags målade vi sista väggen. 



Tredje advent och Lucia

Den här veckan gick visst väldigt fort! Vi har målat, jag har pluggat och haft min första presentation på universitetet. I fredags målade vi sista väggen i köket och äntligen är det klart. I lördags kom mamma, Mike och syrran hit och hjälpte oss med att sätta upp lampor, gardiner och tavlor. Så mysig dag med dom! Idag har vi handlat och bakat pepparkakor men jag väntar fortfarande på snön för att få någon slags julstämning här. Nu ska vi äta hemmagjord pizza och spendera kvällen i soffan framför tv:n. 



Julmarknad, målning och blå himmel

Och så var det måndag igen, den 7 december. Tiden går fort som vanligt. I fredags blev det mys med tacos och idolfinalen. I lördags målade vi på förmiddagen sen var vi på julmarknad i Mariebergskogen, på kvällen fortsatte vi att måla, åt hemmagjord pizza och kollade på film. Igår var det tvättdag och handlingsdag så vi hade fullt upp. Men som sagt, idag är det måndag och vi vaknade upp till blå himmel och sol idag. Nu ska vi kolla på en ny serie. 



december

Lite mobilbilder från den senaste tiden. Några bilder från helgen i Nora, söndagsmiddag hemma hos mamma där jag sov en natt innan jag åkte hem till Karlstad igen. En bild på vår nya lilla kamera och sen har jag även köpt en ny mobil, en iphone 6s, trodde aldrig jag skulle bli en sån människa. Jag som alltid har haft samsung, men jag gillar den. 
 
Och hörrni, det är december! Det har varit första advent och första december och idag är det den tredje men fortfarande ingen snö. Nu ska jag äta choklad från min chokladkalender och sen åka till skolan.