Video: Who's most likely to tag




Fredagsmys

Igår skrev jag in mig på Arbetsförmedlingen och bokade in första mötet med dom, hoppas alltså på nytt jobb inom snar framtid. Imorse skulle jag gå ut på en promenad och trodde att det skulle vara sol men istället var det bara grått och blåsigt. Det blev ett varv iallafall och sedan en varm dusch innan jag mötte Leo på stan. På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket, jag sålde min gamla mobil och sen gick vi till frisören för Leo skulle klippa sig. Till middag åt vi stekt lax och pasta med hollandaisesås, så gott!



Första dagen som arbetslös

Idag är det tisdag och jag skulle egentligen skriva det här inlägget i fredags men livet hände, ok. Jag har pluggat väldigt mycket dom senaste dagarna och nu är äntligen sista tentan inlämnad och kursen är avslutad. Så idag är första dagen som arbetslös, känns sådär.. 
 
I lördags gjorde vi en lyxig brunch med pannkaka, smoothie, bacon och äggröra och sedan spenderade vi hela dagen med att kolla på serier. I söndags var vi som vanligt i tvättstugan på förmiddagen, sen storhandlade vi på eftermiddagen och till kvällsmat provade vi att göra risotto. Det blev så gott!! Igår började Leo skolan medan jag skrev klart min tenta. Sedan åt vi frukt och smält choklad på kvällen ↑
 
Idag var vi en sväng på Ikea igen, vi köpte bland annat ett skoskåp till hallen. Jag har också rensat garderoben här hemma och om en stund ska jag börja göra våfflor till middag. Förresten, jag älskar att plusgraderna börjar komma nu och att snön smälter. Vill ha vår!



Video: Vlogg lördag




10 saker om mig

- Jag älskar vitlök, kan äta vitlök i typ all mat. 

- Jag samlar på filmer, sist jag räknade var det ca 200 st. 

- Jag har jobbat som telefonförsäljare i en månad, sen pallade jag inte mer och slutade. 

- Jag måste alltid ha något att se fram emot, som typ en resa eller en konsert. 

- Jag vill verkligen åka till Madrid, helst bo där under en tid. 

- Jag ska se Håkan live för femte gången i sommar. 

- Jag gör oftast listor, till allt! Vad jag ska handla, vad jag ska göra, vad jag ska plugga på osv. 

- Jag pluggar ALLTID i sista sekund.

- Men köper ALLTID julklappar väldigt tidigt.

- Jag älskar doftljus och det har blivit en liten (eller väldigt stor efter att jag fick en jävla massa ljus av mamma i julklapp <33) samling av dom med.  

 




Jobbintervju och godkänd i kurs

Vill säga att jag har varit upptagen med att plugga, och det stämmer väl till viss del. I lördags var familjen och Elin här och i söndags gjorde vi det vanliga; tvättade och storhandlade. Idag är det redan onsdag och imorse var jag på en jobbintervju och sedan har jag skrivit på hemtentan medan Leo jobbar. Har också fått reda på att jag är godkänd i kurs nr ett, känns asbra! Hoppas det går lika bra i kurs nr två. 



My mama don't like you and she like's everyone

Igår var jag i skolan och hade vår presentation av grupparbetet. Idag har vi varit en snabbis på Ikea igen och sen på kvällen har jag bakat och städat toan för imorgon får vi finbesök. 
 



Video: Girlfriend tag




winter wonderland

Idag var vi ute och tog vinterbilder i tio minus och flera decimeter snö. Så himla kallt men så fina bilder på min fina kille!



tisdag

Den senaste tiden har jag pluggat (väldigt mycket, har lämnat in två uppsatser dom senaste dagarna bra jobbat idsis) köpt ny kamera och varit på ikea. Annars så har det snöat en hel del men jag tycker det räcker nu. Vill ha vår! Om en stund ska vi åka och träna och sen äta tacopaj. 



Video: Nyår i Köpenhamn




Hemma i Karlstad

Tjejmiddag med hemmagjord pizza och en massa snö, som är fint att titta på men jag föredrar alltid sommaren. Nu är jag iallafall hemma i Karlstad igen, kom hit i onsdags eftermiddag. Igår var jag i skolan i princip hela dagen och idag har jag pluggat lite, har två hemtentor att skriva tills på söndag.. Nu blir det en paus i pluggandet för vi ska en sväng till Bergvik och sen äta lunch. 



Latest from my iPhone

1. Jag och mamma på julafton // 2. Jag och Leo var törstiga i Köpenhamn. // 3. Här äter vi våfflor med glass i Köpenhamn. // 4. När man handlar i Danmark... // 5. Såhär glad var jag några minuter innan tolvslaget! // 6. Åt god sallad idag när vi var i Västerås och shoppade. // 7. Clara och Elin som väntar på vårt tåg hem. 
 



Nyår i Köpenhamn

Igår kväll kom vi hem från en underbr resa i Köpenhamn. Jag fick fira in det nya året med mannen i mitt liv <333
Årets första dagar har varit jättebra. Idag blev det lite spontan shopping när vi egentligen bara skulle köpa mat och när vi kom hem bakade vi, både muffins och kakor. Och sen den perfekta söndagsmiddagen; porterstek!

I och med det nya året kommer även nyårslöftena. Jag är inte så mycket för nyårslöften egentligen, speciellt inte såna som innehåller träning och icke godisätande. I år vill jag inte ha några löften utan bara en önskan. En önskan om att jag och Leo fortfarande ska vara tillsammans och bo ihop vid nästa nyår. Förutom detta har jag och Leo ett gemensamt ekonomiskt mål för 2016 - men som sagt, det är bara ett mål och det blir plus i kanten om vi klarar det.