Fixar i nya lägenheten

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi har varit i lägenheten i Västerås hela helgen  för att måla färdigt allt, packa upp och sätta ihop lite möbler. Vi hann färdigt med allt och lite till och nu är jag nästan redo att flytta in. Även om det kommer dröja nästan två månader till. Igår hade vi också grillpremiär! Har längtat efter att äta grillat igen. Idag är det sista dagen av mars och jag är mer än redo för april 🌸



Stand up på Karlstad comedy

(null)
(null)

Igår efter jobb och middag åkte jag och Leo in till stan för att gå på stand up på Karlstad comedy. Kan säga såhär att det var väldigt väldigt längesen jag skrattade så mycket och så högt! Otroligt rolig kväll alltså! Vi såg bland annat Nour El Refai och Anders Johansson.

Idag är det fredag och vi har jobbat sista dagen innan ledig helg!!! På vår lediga helg kommer vi åka till vår nya lägenhet i Västerås och måla/tapetsera. Hoppas på att bli klara med alla rum i helgen. Vi ska alltså åka tidigt imorgon så vi behöver sova nu. Tack o hej!



Vårtecken

(null)
(null)
(null)

Onsdag: årets första cykeltur, årets första vårblommor har kommit, pannkakslunch och sen har jag spenderar några timmar framför en serie.

Torsdag: jobba hela dagen och ikväll ska vi på stand up! Kuuul!



Tisdagsdejt

(null)
(null)

Igårkväll blev det en spontan pizzadejt på Nonna Grassa en helt vanlig tisdag. Så mysigt!



Älskar den här dagen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En ledig och solig måndag. Efter att ha jobbat sex dagar i rad så var jag mycket taggad på min första lediga dag. Och det har varit så fint väder!!

Har faktiskt varit produktiv idag för en gångs skull. Har både bakat bröd och chokladmuffins, varit ute på långpromenad i solen (med sällskap av en katt), handlat saker till lägenheten på Rusta och packat klart allting till det tredje flyttlasset som går i helgen. Så skönt att ha det klart redan! Himla bra dag idag, solen gör allt! ☀️



Arbetsplats med en utsikt

(null)
(null)
(null)

Hur fint är det inte på mitt jobb? Kolla utsikten över Mariebergsviken! Det är en sån ynnest att få jobba med den utsikten varje dag. Bara två jobbdagar kvar denna vecka, skål på den! Nu ska vi äta fancy fredagsmiddag: varma mackor och kolla på Bäst i test. 



Glass och Värmlands museum

(null)
(null)
(null)

Onsdag. Jobbade bara 11-16 idag och det var så skönt att få sluta tidigare när det är så fint väder ute. Jag mötte Leo i stan direkt efter jobbet. Vi satt i Museiparken och åt årets första glass ute. Sen gick vi en sväng inne på Värmlands museum och kollade på utställningarna. Nu ska vi börja med middagen och sen kolla på tv. Imorgon är det jobb igen och fredag-lördag-söndag. Kommer vara halvdöd efter dom här sex jobbdagarna. 



Nu är det fan vår

(null)
(null)

Blå himmel och sol - nu är det fan vår! Eller jag glömde det allra viktigaste: det har varit tio plusgrader idag! Men jag har jobbat 12.30-17.30 passet (sov också till 10.30) så jag har knappt sett solen idag. Men det är iallafall VÅR nu!!!!



Va med dom som betyder nåt

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ett dygn i Stockholm fyllt av fika, god mat och bästa Mia Skäringer i Globen. Väldigt mäktigt faktiskt. Och en väldigt bra helg! ❤️



Fjärde gången gillt på bokrean

(null)
(null)

Igår var det torsdag och jag var ledig även då. Så skönt med två lediga dagar mitt i veckan. På förmiddagen var jag bara hemma och packade och kollade på serie. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta Leo. Vi fikade på Swenströmskas konditori och sen kollade vi på bokrean, IGEN, fjärde gången gillt för min del. Vi fyndade fyra böcker för 35 kr styck. Älskar verkligen bokrean! Efter stan hann vi också med en sväng på Ikea. Leo köpte en ny datorstol och sen åt vi även middag på Ikea. 

Idag är det fredag och vi gick upp tidigt för att hinna handla mat inför nästa vecka innan jobbet. Nu sitter vi i bilen påväg mot Köping. Vi ska sova där inatt och imorgon åker jag, mamma och Clara till Stockholm och bor på hotell en natt. Vi ska äta massa god mat och gå på Mia Skäringers show i Globen. Ska bli både kul och mysigt att vara med dom en hel helg! Mike och Leo får stanna hemma den här gången. Dom ska istället åka till vår nya lägenhet i Västerås och börja måla där. Vi tar även med en del flyttkartonger som vi har packat under veckan. Lika bra så slipper det bli så mycket flyttkartonger när stora flyttlasset går i slutet av maj. Längtar dit!!!



Snö och småkakor

(null)
(null)

Onsdag. Ledig! Det har snöat ännu mer idag. Precis vad jag inte alls ville! Jag har passat på att baka, rensa, packa och när Leo slutade jobbet åkte vi till Bergvik för att kolla på Netonnet, Clas Ohlsson och handla lite mat. Nu ska vi äta middag och kolla på tv resten av kvällen!



Anna Todd - After

(null)
(null)
 
Det här är alltså bokserien AFTER, av författaren Anna Todd, som fått mig att ändra mina rutiner helt. Jag kan läsa till klockan två på natten istället för att somna i soffan klockan tio (det händer fortfarande ibland såklart) och jag ställer klockan tidigare för att kunna läsa innan jobbet. Jag har ju alltid älskat att läsa men vem har jag blivit nu ens?
 
Jag är nu halvvägs inne på bok nummer två av fyra men jag var fast på första sidan av bok nummer ett. Serien handlar om Tessa som precis ska börja på college när första boken börjar. Redan första dagen möter hon Hardin...
 
Detta har snabbt blivit min nya favoritserie/bok och jag vill bara att den aldrig ska ta slut. Det bästa är att i april kommer filmatiseringen av boken! Jag är verkligen orimligt taggad men kan ändå inte se hur filmen kan vara bättre än böckerna. Det återstår att se!
 
Filmens trailer:
 



Min fredag

(null)
(null)

Igår började jag dagen med att åka till Lager 157 för att kolla på kläder. Det blev inga fynd där så jag åkte vidare till Bergvik för att sitta på Waynes coffee och läsa några timmar. Väl hemma igen spenderade jag resten av dagen med att diska, kolla på serie och förbereda middagen innan jag åkte och hämtade Leo på tågstationen på kvällen. Tre dagar utan honom gick som tur var väldigt fort men jag saknade honom ändå hela tiden. 

Nu är det dags för jobbhelg!



Thomas låtsläpp - "Himlen över city"



Thomas!!! Låtsläpp!!! Var såklart tvungen att lyssna 00.01 när låten släpptes och jag älskade den från första stund. Den är väldigt annorlunda mot typ ALLT annat han gjort innan men ändå SÅ JÄVLA BRA?!? Orimligt bra! 



internationella kvinnodagen


Vi har kommit en lång bit på vägen men vi har också en lång bit kvar. Heja oss! 

Feministthe person who believes in the political, economic, and social equality of the sexes. 



En förmiddag på stan

(null)
(null)

Torsdag och ännu en dag har gått där jag varit hemma själv. Eller jag har inte varit hemma hela dagen. Jag åkte in till stan på förmiddagen för att få mina ögonbryn fixade på Make up store. Sedan kollade jag ännu en gång på bokrean (kan man ens få nog av bokrean?) och handlade innan jag åkte hem igen. Efter lunchen började jag kolla på en ny dokumentärserie på SVT play och sedan har jag läst min bok samtidigt som tvn varit på i bakgrunden. Så spenderade jag min torsdagseftermiddag. Nu ska jag äta tacopaj till middag och kolla på Efterlyst.

Ska för övrigt hålla mig vaken till tolv inatt för att lyssna på Thomas nya låt som släpps då. Så värt ändå!



Semmeldagen

(null)
(null)

Årets bästa dag, yey! Självklart blev det varsin semla till kvällsfikat efter att ha jobbat hela dagen. Nu är jag ledig några dagar innan jag jobbar hela helgen. Imorgon åker Leo till Stockholm på kurs med jobbet i tre dagar så jag är ledig och ensam hemma i tre dagar. Det betyder att jag får välja mat och film! Så imorgonkväll blir det chili con carne och nån bra Ida-film. Toppenkväll ju!



Får nycklarna till nya lägenheten

(null)
(null)

Imorse åkte vi till Västerås för att få nycklarna till lägenheten (!!!) Äntligen! Vi hade även med oss några flyttkartonger och började packa in dom i lägenheten. Vi passade också på att åka till Mio och köpa vårt soffbord, älskar det. När vi var klara i lägenheten åkte vi hem till min syster och firade henne 💕

Nu sitter vi i bilen igen och är påväg hem. Det blev en lång dag idag igen. 



Lördag: bokrea, Pinchos och stand up

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Det har varit en lång och produktiv dag idag. Vi började med sovmorgon (såå produktivt, right?) och sen hade vi tvättstugan på förmiddagen. Mellan tvättarna passade jag på att koka jordgubbssylt och baka en kaka till syster. När tvätten var klar åkte vi in till stan för att bland annat kolla på bokrean, som jag längtat! Det blev dock bara ett bokfynd och två nya spel idag. På kvällen hade vi bokat bord på Pinchos och efter en god middag där var det äntligen dags att se Malte Hallquist på Scala teatern. Värmländsk humor när den är som bäst!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Imorgon blir ännu en lång dag!