En helg i Stockholm

Vi hade en jättebra helg i Stockholm. I fredags var vi på date night på jensens och åt tre rätters. I lördags var vi på Gröna lund med Elin och Tonie och senare på dagen gick vi runt i stan och kollade. I söndags åt vi lunch i gamla stan innan vi åkte hem till Karlstad igen. Redo för universitetet...!




Men du skriver ord som mord i handen

Hitills den här veckan har jag hunnit med:
 
- En hel dag i Västerås med Clara och Emilia. Vi åt på Tacobar till lunch, älskar Tacobar! 
- En timmes massage som jag fick i 20 års present. 
- Lunchat med Elin på stan ♥
- Solat och badat i poolen.
- Gått promenad med Vickan. 
- Plockat blåbär med Lucila.
- Gjort egen blåbärssylt med egenplockade blåbär. 
 
Har under hela veckan också varit sjuk, fortfarande! Börjar bli väldigt trött på det här.. Imorgon är det fredag och då ska jag till Stockholm över helgen innan vi på söndag åker hem till Karlstad igen och börjar på universitetet. 
 



Min helg

1. Bild från min 20 års fest i fredags. // 2. Leo i skogen igår när vi plockade blåbär. // 3. Det fanns hur mycket blåbär som helst men vi hade med oss för lite burkar.. // 4. Igår kväll när vi badade i poolen. // 5. Lilla Doris! 

Det blev inga bilder från idag men jag har inte gjort så mycket heller. Lämnade Leo vid tågstationen på eftermiddagen och på kvällen åt vi pizza hemma hos pappa. Jag har blivit sjuk igen också. Hann knappt vara frisk i tre veckor, och så börjar det om.




Kräftskiva / min 20 års fest

I fredags hade vi kräftskiva och min 20 års fest. 



Min 20 års dag

Idag var det min 20 års dag och såklart blev det ett besök på system bolaget. Har även bakat, handlat, fikat hos pappa (som också fyller år idag) och nu på kvällen åt vi middag på kinarestaurangen med släkten ♥ Bra 20 års dag!



24 hours on a boat

Har varit på en mysig kryssning med familjen under ett dygn. Vi har ätit god mat, druckit goda drinkar och dansat. När vi kom hem till Köping tidigare ikväll åkte jag och Elin till Hallsberg för att hämta Leo som ska vara här i några dagar. 
 
Idag är det även min sista dag som tonåring för imorgon fyller jag 20 år (!!!). Sju år av allt, men jag ångrar ingenting. Jag har levt, inte bara överlevt. Imorgon blir det premiär på system bolaget! 



glass till lunch en måndag

Idag har vi varit en sväng nere på stan och sen åkte vi till Glass och berså i Arboga. Åt en jättegod glass med en munk och jordgubbar på (som blev dagens lunch också, lyx!) Har även varit hemma hos morfar under eftermiddagen/kvällen och ätit middag där. Avslutade kvällen med ett zumbapass och imorgon åker vi på kryssning. Wiiii



SUNDAY BRUNCHIN’

Åt en god söndagsbrunch med tjejerna igår imorse/förrmiddags, följt av en powernap på altan. På kvällen gick jag och mamma en promenad och hoppade sedan ner i poolen med en cider. Till middag blev det mammas porterstek (<3) och sen en kväll framför Maria wern på tvn. En helt perfekt söndag ju! 



En dag i Stockholm

Igår var vi i Stockholm hela dagen. Det blev ett besök på Aquaria på förmiddagen och shopping på eftermiddagen. Så mysig dag med massa god mat.




Två nya favoriter

Köpte två nya jackor från Monki förra veckan. Tror dom kommer bli perfekta till hösten. Jag vill dock inte ens tänka på hösten än, även om den är påväg. Jag ska ju fylla 20 först!
 
Nu är det bara två jobbpass kvar innan lite längre ledighet och då ska jag åka hem till Köping. När jag kommer tillbaka till Karlstad börjar jag skolan på en gång så jag ska verkligen njuta av två veckors ledighet. Snart. För ikväll ska jag jobba. 



båtutflykt och date night

I lördags var vi båda lediga och passade på att åka på en båtutflykt till en liten, mysig ö i Vänern. När vi kom tillbaka till Karlstad på kvällen så åt vi middag på en restaurang vid hamnen. Så god hamburgare (och cream brulée!!!) och så mysig restaurang! Efter maten gick vi också på bio (Mike and Dave need wedding dates) och tog några drinkar på stan. Lyckad date night alltså! 
 
Igår var det söndag och vi var trötta hela dagen men vi hann iallafall med att tvätta, äta glass, handla mat och kolla i affärer. Idag har jag varit ledig men vädret har inte alls varit bra. Bara grått och regnigt men nu tänkte jag iallafall gå ut på en promenad. 
 



Latest from my iphone

Lite mobilbilder från semestern i Jönköping, Västervik och hemma i Köping. Vi kom hem till Karlstad i måndags och sen har vi jobbat hela veckan men nu är det äntligen helg. Det firades med tacos och vin! Nu ska vi se på film.




♥ Vår förlovning - 26 Juli 2016 ♥

Vi förlovade oss på en klippa vid vattnet i Västervik. Det var solnedgång och där satt vi och drack champagne i plastglas. En perfekt kväll och en perfekt förlovning. Jag skulle inte ha velat ha det på något annat sätt. Jag älskar honom. Min fästman ♥



Västervik: 25-29 Juli

Bästa, bästa Västervik! Vi kommer tillbaka ♥



jönköping: 22-25 Juli

En helg i Jönköping med hela gänget. Solade, badade och åt god mat!