Glass och söndagsmiddag

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Lång sovmorgon och nybakta frallor till frukost på balkongen. På eftermiddagen åkte vi till Westerqvarn och åt glass innan vi släppte av svärmor vid tåget. Vi åkte sen vidare till mamma och åt söndagsmiddag. Resten av denna kväll ska jag spendera i soffan. 



Köpingsyran

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Det är Köpingsyran i stan men vi började med en lyxfrukost på Skeppis (och glass) innan vi gick ner till marknaden. Casper åkte karuseller och jag köpte churros. Efter några timmar på stan så åkte vi hem och sov en stund för att sen gå ner på stan igen. Den här gången skulle vi äta middag på Fallo. Åt goda pizzor! Och sen vidare till uteserveringen för drinkar. Avslutade kvällen med spel på balkongen. 





Fredagen

(null)
(null)

Fredag! Ledig helg. Svärmor och Chico har precis kommit till stan och vi har ätit massa plockmat på balkongen. Somnade sen i soffan som en helt vanlig fredagkväll. 



Den bästa årstiden är nu

(null)
(null)
(null)

Vår! Vårblommor! Och kvällspromenad i skogen när solen håller på att gå ner. Snart sommar! Håller ut! 



Grillpremiär

(null)
(null)

Vi köpte en ny elgrill igår att ha på balkongen, och idag blev det grillpremiär. Väldigt gott och lyxigt att kunna grilla på balkongen. 



Fullt upp med livet

(null)
(null)
(null)
(null)

Full fart på jobbet men som tur är så slutade jag tidigare idag så jag åkte till Erikslund och åt lunch innan jag åkte hem. Hänger mycket på balkongen där vår tomatplanta snart tar över helt. Herregud så stor den blivit på den här korta tiden. Men inga tomater än…



Ännu mera mat

(null)
(null)
(null)

Mat mat mat!!!! I fredags hade jag och Elin en myskväll med bio och sen massa plockmat på balkongen. 

I lördagskväll firade vi mammas födelsedag i förskott med jättegod mat och tårta. Gös och vitvinsås! 

I måndags, på min lediga dag, så åkte jag till Arboga för att äta lunch med Leo på Ågården. Åh så gott! God lunch på uteservering, jag kräver inte mer än så! 



Ännu mera vår

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ännu mera vårbilder! Just dessa är bland annat tagna cyklandes till tågstationen 06.15, en blåsig dag på Malmön och från en kvällspromenad i skogen. 



Helgen vecka 19

(null)
(null)

Helgen med en massa sol! Vilket väder! Det blev en långpromenad i solen, handling med Elin, spel och godis på balkongen och så avslutade vi helgen med söndagsmiddag hos oss. Helgen är över men jag är ledig imorgon också. Lyxigt! 



AW på Skeppis

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Sol! Ledig helg! Då blir det AW på Skeppis! Satt ute i solen och drack drink och åt deras jättegoda pizza och bao buns. Och sen glass såklart! När vi kom hem blev det bubbel och spel på balkongen. Vill sitta där exakt varje sommarkväll! 



Våren är här

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Våååår! Det har varit såå fint väder dom senaste dagarna. Sol och varmt (för att vara vår då alltså). Vi har tagit med oss lunchen och ätit ute på Malmön, gått skogspromenader, plockat vitsippor och njutit i solen. 



Klädbytardag

(null)
(null)

Det är mitt i en jobbhelg och då bryter vi av med en klädbytardag (kväll) med massa plockmat och bubbel. Mys!



Nya tavlor till köket

(null)
(null)
(null)

Äntligen har vi köpt tavlor till köket! Färg!!! Det behövdes! Det tog bara två månader men nu är dom uppe på väggarna. Inspo från Italien/vår bröllopsresa.