Sambolife

Flyttade till lägenheten i Karlstad i fredags och såhär tre dagar senare kan jag bara konstatera att jag trivs jättebra här och även att vara sambo med min LEO. I fredags åt vi inflyttningspizza, i lördags var vi på ikea och köpte möbler, igår var Vickan här och hälsade på och idag har vi börjat turista lite i vår nya stad. Vi tog båten ut till Jäverön och kollade på kor, haha. Mysigt!



You won't ever be alone

Igår jobbade jag hela dagen och sen hade jag tjejkväll med mina fina kompisar och det var så mysigt. Inatt däremot var det allt annat än mys, jag kunde inte sova för att jag hade så ont i halsen/huvudet/överallt och imorse när jag vaknade var det ännu värre. Så idag har jag bara legat i soffan med Doris och kollat på tv. Har haft bättre dagar!



en perfekt söndag

Hade en så jävla perfekt dag igår. Jag gick upp tidigt och duschade innan jag och Clara åkte till Västerås och shoppade. När vi kom hem från Västerås fikade vi med pappa och sen mötte jag Vickan. Vi två och Ewe skulle äta mat på Vickans båt och träffas en sista gång innan jag flyttar. Det var så himla mysigt!! Att sitta på en båt och bara snacka i flera timmar, att se solen gå ner och sen att det råkade bli lite för mycket alkohol så att flytvästen fick åka på är en annan sak. Jag önskar alla mina framtida söndagar kunde spenderas såhär. 



We keep this love in a photograph

Efter fyra dagar hos mig har nu pojkvännen åkt hem. Men om sex dagar blir vi sambos och jag är så glad för det! ♥ Har dock en hel del att göra innan jag flyttar, kanske främst packa ner mina kläder men även att säga hejdå till människor jag inte kommer träffa på flera månader. SAD



torsdag

19 år, wiiihoo! Min födelsedag i tisdags blev väldigt mycket bättre när världens bästa pojkvän kom hit och överraskade mig. (Därav lite tomt här de senaste dagarna). Men iallafall, födelsedagsfrukosten och en nybliven nittonåring kom med på bild. Nu är det torsdagkväll och vi ska se på film nu. 



Sista dagen som 18 åring

Har spenderat gårdagen och förmiddagen idag på Ullared. Förutom att jag hittade en massa fynd så fick vi även en mysig, liten inneboende i stugan vi bodde i. 
 
Imorgon fyller jag 19 år och känner spontant att jag inte vill lämna det här året för att det har varit så himla bra. Tror dock inte att mitt 19:e år kommer bli sämre med tanke på flytten, sambo life och allt det där. Jag har iallafall spenderat mina sista timmar som 18 år såhär (↑↑↑) och det var en perfekt början på min födelsedag. Nu ska jag sova, nästa gång ni hör från mig är jag 19!!!



Italien 2015 / Rom

Spenderade de tre sista dagarna i Rom där vi hade hyrt en lägenhet. Vi gick mest runt och kollade på sevärdheter eller åt mat/glass. Hann även med att shoppa en del under resan! 



Italien 2015 / Villanova

Hemma från Italien! Bodde fyra dagar på ett hotell i byn Villanova utanför Rom. Litet, mysigt hotell med nästintill privat pool. Det är även bilder från byn Tivoli som vi besökte en eftermiddag. Även den byn är liten, mysig och ligger dessutom uppe i bergen med en väldigt fin utsikt. 



lever livet

SEMESTER. Hade tjejkväll hos Emilia med pizza, lekar och bad. Och imorgon åker vi till Italien i en vecka <333



dom här dagarna vill jag minnas

Nu var det några dagar sedan igen. I söndags träffade jag Vickan och Ewe. Vi rensade hela min garderob och på kvällen badade jag med Emma och Clara. Igår jobbade jag hela dagen, men på min rast mitt på dagen så åkte vi till Västerås och köpte ett köksbord + stolar till nya lägenheten. Är så pepp på att flytta!! Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt och jag har varit väldigt produktiv idag. Började med sovmorgon och mysfrukost på soldäcket i solen med syster. Sen åkte vi och köpte balkongmöbler till nya lägenheten, solade/badade hemma i poolen, åkte till Arboga och köpte glass, bakade, rensade i rummet och grillade. Mycket bra dag, och fint väder fick jag också! Imorgon ska jag jobba igen.. 



FLYTTAR TILL KARLSTAD

SKA FLYTTA HEMIFRÅN!!!!!! TILL KARLSTAD!!!!!!!!!! OM 26 DAGAR!!!!!!!!!!! OCH BLI SAMBO MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE <333



Augusti i helvetet

Igår kväll kom Lucila hit för att hjälpa mig att rensa/städa rummet. Efter ett par timmar åt vi tacos och satt på altanen och pratade. Det kändes ju faktiskt som en riktig sommarkväll, dock lite för kallt. Idag kom mammas släkt från Stockholm hit så vi har fikat, badat och ätit pizza med dom. Det har verkligen varit jätteskönt att vara ledig den här helgen, och imorgon ska jag fortsätta rensa rummet. Hoppas även på lika fint väder som idag!