You made my day, babe!




Lusse kom till mig vid fem sen satt vi och spelade kort och snackade. Sen vart det även en liten fotorunda, hehe.
Fick hem ett par nya jeans shorts idag från h&m som jag beställde för några veckor sen, kanske visar imorgon.

Imorgon är det skola igen, sista skoldagen i åttan!! Efter skolan ska jag till Marieberg med mamma och syster. Kommer hem på kvällen, så skriver mer då! Pussss♥



Happiness


Linne - Cubus  jeans - ginatricot  solbrillor - h&m



Kom hem från skolan vid halv tre sen har jag inte gjort så mycket (läs softat)! Nu ska jag gå ut i solen, man måste ju passa på ;) Hörs senare.



Total blackout

Hejsan! Glömde blogga när jag kom hem, eller egentligen så hade jag inte tid. Har börjat packa till Turkiet idag (bara 12 dagar kvar, nedräkningen har börjat!!) Har lagt fram nästan alla kläder (och provat HELA min garderob) och skrivit en packningslista på allt jag ska ha med mig. Känns ju bra att börja i tid.

Nu har jag precis duschat och sitter och tittar på total blackout, haha! Sen måste jag plugga kemi, känns mindre bra :(


Vi hörs med imorgon! ♥



If you ever leave me

Sitter i skolan nu med nikki. Ska ha bild om tre minuter timme. Sen efter det träslöjd och sen slutar jag. Då blir det hem och plugga kemi tror jag..



Vi hörs mer när jag kommer hem, peace out!



Två videos från i fredags


- En video från i lördags när Julia och Hannah provade "vatten bollar" i Köpingsån!


- Hellium ballonger! :D



Mors dag!

Kom nyss hem från farmor och farfar. Har vart där och käkat jordgubbstårta och fira farmor på mors dag.
Om en stund ska vi vidare till mormor och morfar för att fira mormor. Så jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem, ha en bra söndag! ♥


Sol ute - solbrillor på!




Everything I do, I do it for you

Lite ändrade planer på kvällen. Lusse kom hit vid halv tio så vi snackade lite och tittade på tv. Vid elva följde jag med henne hem men nu är jag hemma igen. Blir väl film snart sen sova! Ja, vi säger så ;-)



Jag och min älskling i somras!



Who's gonna bring you back to life



Kom hem från köpingsyran för ett tag sen. Åkte dit vid halv ett och har sen dess åkt massa karuseller, käkat kina mat på chili nam nam, ätit munkar och bara gått runt på marknaden.

Ikväll ska jag kanske titta på matchen, har inte bestämt mig än.. annars ska jag bara ta det lugnt och käka godis :'D
Ha en bra kväll!



Köpingsyran

Hej! Skulle egentligen skriva detta inlägg igår men jag glömde bort. Var iallafall på stan hela dagen med clara, julia, hannah, thea och myran. Vädret var det sämsta. Ibland regnade det en stund, sen blev det sol men sen började det regna igen osv osv. Vi åkte massa karuseller och käkade pizza. Vid åtta drog vi till donken och käka glass sen tillbaka till stan. Sen gick vi hem vid halv elva.

Idag ska vi också på köpingsyran, vi ska bara göra iordning oss sen sticker vi ner. Vet inte hur länge vi blir där, men jag bloggar när jag kommer hem. Ha en bra dag!♥






Freedag! ♥



Tjääna! Sitter utanför so:n nu och väntar på att vi ska börja. Får reda på mitt geografi prov idag också, spännande spännande! Efter so:n ska vi dra ner på stan för det är typ skolans dag och sen köpingsyrab lite senare. Fast jag måste hem först..

Jag hoppas att det blir bättre väder mot kvällen för som det ser ut nu så kommer det bli regn när som helst. Och på köpingsyran regnar det inte, så är det bara! Hörs någon gång när jag har tid att blogga ;-)




Don't tell me something i already know


Go kväll! Har hunnit lagat mat, käkat maten, städat och... nej det var inge mer.  Nu sitter jag och tittar på bb sen ska jag packa. Vi hörs imorgon, om jag får tid att blogga någongång. ♥



A drop in the ocean

Tjena! Här kommer förklaringen till att jag inte har bloggat på hela dan.
Slutade skolan klockan 11 för att jag hade inställd hemkunskap och jag skulle inte vara med på gympan. Så idag hade jag tre lektioner, fast på svenskan tittade vi bara på film (8 mile). Efter skolan åkte jag hem och somnade (?) typ vid ett och vaknar inte upp förrän klockan fem!!!! En powernap på 4 timmar, haha!

Nu är jag iallafall pigg och har precis tagit min medicin och ätit jordgubbar. Idag måste jag städa, laga mat, plugga kemi och packa.. En sak i taget.  Imorgon är det köpingsyran, äntligen! Kommer typ inte vara hemma på hela helgen så jag kanske bloggar lite från mobilen.


En bild från igår.. nyduschad!



Ny design!

Tack Frida för designen, den är superfin!! ♥
Ikväll har släkten vart här sen tittade jag på glee och nu är det bb. Måste ta min medicin också annars glömmer jag bort det.. Imorgon är det vanlig skoldag och sen ska jag hem och plugga! Vi hörs mer imorgon, godnatt♥



Talangjakt

Nu sitter jag i skolan. Började halv tio idag och då tittade vi på jackass 3D, haha! Sen käkade vi lunch och nu "pluggar" vi. Klockan ett börjar talangjakten och sen slutar vi efter det, typ vid tre..

Ikväll kommer släkten och firar mamma och käkar tårta! Annars ska jag inte göra så mycket mer idag. Vad ska ni göra då? :-)


Ronja i höstas ♥



Grattis mamma!♥


Idag fyller världens bästa mamma år, grattis ♥



Nu kan ni "gilla" min blogg på facebook!


Tryck här för att "gilla" min blogg på facebook!



We are who we are



Var ju hos läkaren idag och det var som jag trodde, halsfluss! Äta pensilin i 10 dagar, blir klart precis innan Turkiet.
Efter jag vart hos läkaren mötte jag min syster på stan, var där en stund sen cyklade vi hem. Nu ska jag plugga kemi och lyssna på musik. Talk to you later ♥



Tisdag

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen och fixade mig och så.. Nu ska jag snart åka och möta Vickan sen drar vi till skolan. Det blev lite ändring idag, jag ska till doktorn klockan två för att kolla upp min hals :s  Sen till stan så jag kommer inte blogga förens ikväll. Ha en fin tisdag ♥


ännu en bild från i lördags :)



The happiest people don't have the best of everything



Har precis käkat pizza och nu tittar jag på tv med syster.
Imorgon har jag sovmorgon till 9.20 och sen slutar jag vid två tror jag. Skönt ♥
Sen ska jag ner på stan en sväng. Men vi hörs när jag kommer hem därifrån!



I just wish that you turned around




Lite mer bilder från i lördags hos lusse.

Har inte gjort något speciellt på hela dan.. Har knappt vart ute (för då skulle jag väl blåsa bort?!)
Men jag har pluggat lite kemi och nu ska jag räkna matte. Hörs senare ♥



To good to be true

Lugn dag som sagt. Mormor och morfar är här och fikar nu. Har inte haft någon ork till att plugga, men med John mayers låtar i bakrunden blir allt mycket enklare. Älskar hans låtar, speciellt den här nedan.




God morgon!

Vaknade vid tolv så jag sov i nästan 12 timmar, fatta vad skönt! Idag blire att slappa lite, ja eller det är ju bara halva dagen kvar. Men sen ska jag skriva lite på min kemi uppsats också, sen får jag se om jag hinner något mer.

Igår var vi ju hos Lusse på fest. Vi körde kubb bland annat och åt hamburgare. Bästa kvällen på länge! Avslutade kvällen med lite cheer också, gött! När jag kom hem orkade jag inte blogga, så jag kunde lika gärna göra det nu istället. Nu ska jag käka lunch, är sjukt hungrig :o Vi hörs under dagen! ♥

BILDER FRÅN KVÄLLEN!






Vinnaren!

Grattis Malvina hansson!! Du vann tävlingen om ear cuffen ♥ Jag har skickat ett mail till dig som jag vill att du svarar på så fort som möjligt. Till alla er som inte vann: Snart kommer flera tävlingar! :D

Besök Malvinas fina blogg HÄR!


Vinsten!



Party @ Lusse

Tjena! Nu har jag laddat datorn igen. Idag har jag vart på stan med syster på förmiddagen sen har vi inte gjort så mycket mer.. Har precis duschat för om en timmar ska jag på fest till Lusse. Hon har ju fyllt år! :D

Nu ska jag fortsätta fixa mig, vi hörs senare när jag kommit hem. ps, jag har tidsinställt ett inlägg till er med vinnaren från tävlingen. Stay turned♥






Tja! Har inte kunnat blogga idag för att b...

Tja! Har inte kunnat blogga idag för att batteriet i datorn är slut och laddaren är hos pappa. Men jag återkommer imorgon med uppdatering och vinnaren av smyckestävlingen, ha det bra så länge puss!:)




Jedward


Lipstick - Jedward ♥



Taxfree shop


Jag vet att jag skrev att jag skulle plugga, men det kan jag lika gärna göra senare. För idag kom taxfree katalogen. Åhh, snacka om att jag längtar till Turkey nu!! ♥



Landskamp

Tjena! Kom hem från skolan för en timme sen. Lektionerna slutade halv två idag sen skulle hela Köping gå och titta på landskampen (U17) Sverige - Schweiz. Det slutade 1 - efter 80 minuter. Nu blire att plugga kemi och so.


(bild lånad av Vickan!)



Allt för dig, syster ♥


Jag och Lusse! Grattis i förskott syster! Älskar dig förevigt ♥♥♥

Slutade skolan halv fyra sen mötte jag Elin och Clara på stan. Vi kom hem för en stund sen och nu sitter vi och chillar i soffan. Hörs senare babes!



Om sanningen ska fram

<---



Har precis käkat mat (nattmat!) och nu sitter jag och tittar på bb med mamma och syster.
Efter det måste jag sova, är trött.. Imorgon tror jag att jag ska va med Elin. Hörs imorgon! Godnatt♥



Say goodbye to my heart tonight



Tjabba! Har inte haft någon ork till att blogga idag.. Skoldagen var kort så det gick bra. Fick även reda på att jag fick MVG på min fysik uppsats, härligt härligt! 

Nu sitter jag och väntar på mamma (hon har vart i norge) och mat!! Medans jag väntar tittar jag på 90210 och pluggar so (eller jag ska börja snart iaf). 
Ha en fin tisdagskväll! ♥



Dagens fråga 16/5


Själv skulle jag verkligen välja 3an, så snygga! Vilka väljer ni? :D



If I was to leave when you need me most



Måndag igen då! Slutade halv fyra sen drog jag hem med Vickan. Nu har jag preics ätit och sitter och lyssnar på musik. Man kommer ju aldrig undan med pluggandet, så idag blire geografi plugg.. Tagga MVG!  ha-ha.
Talk to you later ♥



Big girls don't cry


Bild från igår - Vad tycker ni? :)

Har haft en lugn och stillsam dag. Nu blire hockey final sen bb. Talk to you later xoxo



You have always a place in our hearts



Kom nyss hem från kyrkogården där min brorsa ligger. Nu ska jag titta på film och passa på att vila, för imorgon är det skola igen..

Igår var det ju den stora finalen i ESC! På kvällen kom Lusse och Zoe hit och tittade med oss. Sverige slutade på en tredje plats, som nästan alla vet vid det här laget. Faktiskt bästa placeringen sedan 1999.
Nu blire som sagt film (ja även om det är sol ute hehe). Puss!



Heaven is a place on earth

Tja! Nu är jag hemma igen. Först åkte vi ner på stan och köpte glass för att sedan sätta oss vid soltrappan♥ Så varmt & skönt! Sen gick vi en sväng på stan tills klockan blev tre, då gick vi till badhuset för att titta på simtävlingen.

Snart blire tacos och ikväll ska jag titta på esc. Heja Sverige!  Vem/vilka hejar ni på ikväll?



Min sötis♥



Sitter och äter glass på soltrappan med sy...

dsc00888 (MMS)

Sitter och äter glass på soltrappan med syster och zoe. Vid halv fyra drar vi och tittar på emilias simtävling. Vi hörs efter det, puss!




I'm forever keeping my angel close

Tjena! Vaknade klockan tio så jag är fortfarande trött. Men jag känner mig mycket bättre idag, fast ska fortsätta käka halstabletter. Om en stund ska jag röra mig ner mot stan med Clara och Zoe. Sen får vi se vad som händer. Kommer tyvärr inte kunna uppdatera så mycket idag, men ska försöka!

Ha en superbra lördag!


Bildbrist x1000



Fredag den trettonde

... eller ja, snart är det ju lördag den fjortonde men det är en timme kvar. Annars då? Har ni haft otur? Den ändå oturen jag haft är väl att jag fortfarande är sjuk :/
Ikväll har vi bara tittat på tv och käkat godis = Chill ++   Nu ska jag titta på film sen sova nångång. Har fortfarande sovtimmar att ta igen från tidigare i veckan då jag knappt kunde sova på natten pga min hals.

Imorgon har jag inte några planer än, vi får se vad som hittas på ;-) Kanske drar ner på stan en sväng? Som sagt vi får vänta och se.. Inte för att jag ska sova nu men jag kommer inte blogga mer idag så jag säger godnatt nu. Sov gött!


Canon 1000d + 50mm 1,8



Until the sun goes down



Det känns inte bättre idag så jag stannade hemma ytterligare en dag.. Får ta igen det nästa vecka.
Har inte gjort så mycket idag, typ bara tittat på film. Det är det som är tråkigast när man är sjuk. Man sitter hemma själv och inte gör ett skit.. Ska försöka plugga lite kemi iaf.  Hörs ikväll! ♥



Stop living for tomorrow and start living for today



Min onepiece har kommit! Den kom igår. Dock var den lite stor, men det är bara skönt ju ;-)
Har haft på mig den hela dan idag, eftersom jag var sjuk..  pusss!



Satan i gatan


(klicka på bilden)

Var hemma idag också. Min hals blir aldrig bättre... Vid två kom Elin hit. Vi har inte gjort så mycket faktiskt. Hon ska på träning åtta så då tänkte jag gå till mamma och hämta lite saker. Senare blire mat och tv.  Stay turned!

Passa på att anmäla er till tävlingen några inlägg längre ner!



Tävlingen fortsätter




I wanna stand by your side



Var hemma och var sjuk idag. Men åkte till skolan för att göra mitt spanska prov (som förövrigt gick bra tror jag, satt iaf på övertid..) sen åkte jag hem igen. På eftermiddagen satt jag bara i soffan och tittade på film. Vid halv fyra kom Elin en stund.

Har precis duschat och nu tittar jag på GLEE ♥ Strax blire pizza, hörs imorgon!



Summer feelings



We♥it

Vill bara till turkiet nu, längtar!! En månad kvar♥



So tired of tears



Tjena! Har vart med Lusse & Elin hela dagen. Solat, pluggat lyssnat på musik med mera!
Just nu sitter jag och Elin och tittar på 9O21O. (Hon ska somsagt sova här.) Strax blire dusch sen bb, måste plugga det sista inför spanska provet också.. som är imorgon.

Blir ingen träning idag.. Har så ont i halsen, kan knappt äta :/ Så det får vänta ett par dar.. Hörs imorgon, puss!



En månad kvar..


Två bilder från skolavslutningen 2010♥

Bara en månad kvar i skolan nu (räknat med helger). När slutar ni skolan? jag slutar 10 juni! ;D



LOVE LIFE


trött chey!

Har precis tittat på bb och nu drar jag mig mot sängen för att få lite sömn. Har sovmorgon imorgon och det känns som jag behöver ha den tiden till att sova! Efter skolan kommer Elin, hon sover här imorgon.  och sen ska jag försöka att springa ett varv i skogen. Ha det bra, så hörs vi imorgon! ♥



Finally!!

Äntligen funkar min blogg igen! Tack till Matilda som hjälpte mig :) Nu kommer jag blogga som vanligt igen och ni kan fortfarande anmäla er till TÄVLINGEN!

Idag slutade jag skolan halv fyra, sen åkte jag hem och la mig i solen två timmar. Så skööönt! Nu ska jag gå ut en sväng sen blire mat. Hörs ikväll♥




Skulle kunna dö för att få hålla din hand igen




Everything is alright in the end. If it’s not alright, it’s not the end

Tjena! Denna soliga söndag började halv elva med att jag åt frukost sen satt jag ute och lyssnade på musik.
Har vart ute hela dagen och det känns som dagen har gott väldigt fort. Till lunch blev det jordgubbar, mums!
Blir att ta det lugnt resten av dagen också, ligga och chilla i solen och drömma mig bort till varma länder. Låter som en rimlig ideé! Hörde av Lusse igår att det hade gått bra för Sparks, härligt tjejor! Talk to you later. ♥





You're always be my hero



Tjena! Hinner aldrig uppdatera bloggen lika mycket på helgerna, det är ju bara en anledning..
Idag har jag vart ute och solat (det tog i ansiktet såg jag), sen åkte vi till Z-backen och tittade på cruising bilarna.
När vi kom hem grillade vi hamburgare och tittade på tv. Nu sitter jag i mitt rum, kvart i två på natten, och tittar på gamla avsnitt av andra avenyn (bäst serie ever!!). Ska snart gå och lägga mig så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Godnatt ♥

ps. GLÖM INTE TÄVLINGEN!



Anywhere you are I be there




It's just a dream

'
En bild från igår. Ben & jerry  chocolate fudge brownie ♥

Skrev inte så mycket igår. Var med Lusse typ hela dan♥  Sen åkte vi och köpte glass (BEN & JERRY!) och tittade på bigbrother.
Den här helgen är det dags för SPARKS att tävla igen, SM! Dom åkte redan tidigt imorse till Borås. Jag önskar dom  all lycka till och ta hem guldet nu tjejor,  haha.

Idag har vi haft vårstädning på gården. Senare ska vi och titta på crusingen i stan. Hoppas ni får en solig lördag, puss!



TÄVLING - EAR CUFF



Nu blire tävling igen! Denna gången är det en fin ear cuff från Ritaz design som är vinsten.
För att vara med i tävlingen kommenterar ni detta inlägg med "jag är med". Glöm inte att skriva din blogg och mail adress!! För att ha extra stor chans att vinna, gilla ritazdesign på facebook (LÄÄÄÄÄNK).
Vinnaren utser jag den 20 maj. Vinnaren publiseras i min blogg och blir kontaktad via mail! LYCKA TILL!! ♥



F*cking perfect



Sitter i skolan nu, har musik. Efter det har jag matte sen HELG! Kolla in här klockan fem, då startar jag en tävling där vinsten är en EAR CUFF!



Busy all day


Har vart upptagen hela dagen, tur att Lusse gästbloggade. Slutade skolan halv fyra efter att jag sprungit 3 km i skogen på gympan. När jag kom hem var Elin här. Sen drog jag till skogen och sprang 3 km till!

När jag kom hem var jag med Elin.. Jag bakade bröd till maten sen drog Elin och träna och Lusse och Zoe kom till mig. Nu har vi precis ätit och tittar på "herr och fru". Nu ska jag fortsätta titta på tv och plugga till mitt stora musik prov imorgon. (Musikhistoria 50-2000 talet).  Titta in imorgon vid fem, då kommer en tävling upp här!!



Lucila gästbloggar

Sitter nu hemma hos Ida hon håller på att baka nått bröd tror jag. Snart ska jag dra på genrepet. aa jag har jätteont i huvet iaf. Ifall nån ville veta hah.  Mitt huve håller på att sprängas!! Jag tar nästan en alvedon om dan, och det är ju inte världens bästa ? aja tror inte ni tyckte det var så intressant. Nu måste jag dra!!
Bye!!



Kärlek på högnivå




AWESOMENESS +++ KAN INTE BESKRIVA KÄRLEKEN TILL DOM♥



Blue sky



Go kväll! Sitter och tittar på tv just nu och försöker plugga hemkunskap och musikhistoria.
Tidigare möte jag ju Elin på stan och vi gick och käka på Cafe latte. Jag tog en baguette med räkor.
Gud va god den var!! Sen åkte vi hem till mig och plugga och städa bland annat.

Ska fortsätta att plugga till provet imorgon. Hörs! ♥



Still in love with you

...i brist på fantasi!

Tjena dudes ♥ Fick sluta tidigare idag, typ vid kvart över två. Sen cyklade jag hem och nu ska jag dra till stan och möta Elin. Vi ska käka på Cafe latte och bara snacka skit. Bäst jag drar nu, ska möta henne om fem minuter.. Tjing!


Jag och Doris igår efter att jag hade tränat.



Dagens fråga 4/5


- Jag har inte hittat något sommarjobb än... men snart så! ;-)



Beställt one piece!


Beställde min one piece för några dagar sen, såhär ser den ut! (dock fake one piece) chillunited.com (direkt länk)



It's just another fake smile



Tjena! Slutade skolan klockan två idag.. Sen åkte jag hem och fortsatte att leta sommarjobb.
Sen när jag precis hade bytt om och skulle ge mig ut i skogen, tror ni inte att det  börjar regna då? JO! Så jag fick vänta en timme till. Men vid halv fem hade det typ slutat och jag orkade inte vänta längre på att det skulle börja igen så då sprang jag 5 km i skogen.

Nu är jag hemma igen och ska duscha strax. Sen blire mat och plugg. Är själv hela kvällen så lite plugg ska jag nog få gjort. Hörs senare!



You won't feel a thing

Tjena! Nu är jag hemma igen. Slutade skolan halv fyra, sen åkte jag hem. Har ringt till ett tio-tal ställen om sommarjobb under eftermiddagen utan resultat. Ska fortsätta imorgon..

Sem åkte vi till polisen och fixade nya pass åt mig och syrran eftersom de andra hade gått ut och vi måste ha nya till Turkiet (1 månad & 9 dagar kvar!!) Nu står jag i köket och lagar sopa. Sen blire tv mys med familjen, ha en bra måndagskväll! ♥




Avslutningsklänning - CHECK!



Nelly.com   399:-   Till skolavslutningen!  Vad tycker ni?  Fin va? =)



Runaway dreams


Gårdagens outfit // Jeans - JC, Tröja - Gina tricot, Ringar - JC & Jv accessory

Slapp dag. Har precis duschat och nu ska jag sätta mig och plugga lite musikhistoria. Beställde också min skolavslutningsklänning från nelly.com idag, kan visa er någon dag. Imorgon är det skola igen. Kan inte veckorna alltid gå såhär fort?! Vill ha sommarlooov♥
Efter skolan ska jag ta ett nytt pass på polisstationen eftersom mitt andra har gått ut. Bloggar när jag kommer hem, runt fem - halv sex. Hoppas ni hade en fin valborg, puss!



FÖRSTA MAJ

Nu kommer vårvärmen på riktigt, hoppas jag i alla fall! Vaknade elva idag sen bytte jag om och drog till skogen för att springa ett varv. När jag kom tillbaka åt jag frukost och nu ska jag hoppa in i duschen sen till mamma.

Gårdagen var den bästa på länge. Det började med pizza på pronto med Elin och Clara. Sen köpte vi godis och drog hem. Vid åtta kom Lusse och sen drog vi till bondgårdsberget. Efter en stund när vi hade fått nog av brasan, cyklade vi till donken och käkade glass. Där satt vi och snackade och skrattade till klockan tio då vi drog till nyckelbergsparken. Men det var så kallt så vi åkte hem efter en stund och hade "Glee-maraton" istället.