En midsommarhelg - del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Klappat får, druckit goda drinkar, ätit ännu mer mat och bara haft det så bra. Idag var det dags att åka hem igen men påvägen blev det ett stopp på Glass och berså i Arboga. 




En midsommarhelg - del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I torsdags åkte vi till Herrfallets camping där vi skulle spendera hela midsommarhelgen. Det var kanonväder alla dagarna, såå härligt! Vi grillade, solade, badade, åt massa god mat och såklart dansade vi runt midsommarstången på midsommarafton. 



Vi två, sju år

(null)
(null)

En favoritbild från vårt sjunde år ihop. Det firades med supergod mat och lite vin en, nästan, helt vanlig tisdag. Leo ❤️



Kalas för Casper

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Sovmorgon och god frukost (sommarfrukost = jordgubbar) framför Nyhetsmorgon. Sen åkte vi till Köping för att fira Casper som fyller fyra år idag. Det blev tårtkalas med släkten. 

Senare på kvällen cyklade vi ner till Olearys för att äta middag med Leo, mamma, Mike, Clara och Wilma. Det blev en helkväll med middag, bowling och sen drinkar på Harrys uteservering. Så mysigt! 



Frisörbesök

(null)
(null)

Måndag och jag är ledig. Direkt efter frukosten så hade jag tid hos frisören. Håret blev både lite kortare och lite mörkare. Så nu är det sommarfint och redo för bröllop om en månad. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och sen handla inför veckan. 



Klädbytardag

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag, lång sovmorgon och lyxfrukost framför tvn. Sen åkte vi till Köping för att börja  fixa inför klädbytardagen. En himla bra tradition med klädbyte, bubbel och massa plockmat. Senare på kvällen åkte vi hem till Västerås igen. Men ingen söndagsångest idag iallafall, för jag är ledig imorgon också. 



Datenight

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Äntligen helg på riktigt! Efter jobbet mötte jag Leo på stan. Vi åt middag och drack sangria på Pinchos. Dom hade fått in några nyheter på menyn som var väldigt goda! Efter middagen gick vi på bio och såg nya Jurassic world filmen (älskar både jurassic park och jurassic world triologierna). Superbra film såklart men måste nog ändå säga att första Jurassic world filmen var lite bättre (för att inte tala om första jurassic park filmen som slår allt). 

När vi sedan cyklade hem var det ljust och varmt fortfarande. Sommar!!! 



En Beck kväll

(null)
(null)

Fredag. Helg! Eller jag jobbar imorgon också men sen är det helg. Vi åt en supergod räkpasta till middag och sen åkte Leo till stan och jag var kvar hemma. Egentid betyder (minst) en Beck film och vin. Bra kväll alltså! 



Nationaldagen

(null)
(null)
(null)

Måndag. Jobbade till klockan ett, åkte hem och bytte om till sommarkläder och sen åkte jag och Leo till matmarknaden som var utanför saluhallen. Åt god lunch i solen. När vi kom hem gick jag en långpromenad, kollade serie och när det var dags för middag blev det picknick på Björnön. Så mysigt att sitta där på bryggan med fötterna i vattnet. Vilken sommardag det blev! 



Söndag

(null)
(null)
(null)

Söndag. Frukost på balkongen, handla, promenad i solen, städa lägenheten, baka och laga mat till familjen som kom hit på söndagsmiddag. Och det var den söndagen. 



Sommarmat

(null)
(null)
(null)

Lördag. Det blev en väldigt lugn dag hos mamma. Fint väder var det iallafall. På eftermiddagen var det dags att åka hem till Västerås, men först ett stopp på Erikslund där det blev lite spontan shopping. Hittade en fin sommarklänning bland annat. På kvällen grillade vi och åt middag på balkongen. SOMMAR ❤️



Vinprovning till bröllopet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag. Jobbade till halv fem och sen var det äntligen helg. Åkte till mamma efter jobbet för där skulle vi ha vinprovning med Tommy och Sussie. Sex viner senare så tror jag vi har kommit fram till ett förrättsvin och ett varmrättsvin. Känns bra att boka av det från listan också! 


Det viktigaste av allt: det är juni nu! Sommaren är äntligen här! Som jag har längtat efter middagar på balkongen, allsång på Skansen, myggbett, jordgubbar, grilldoft och ljuset. Äntligen äntligen!