Frisören och träning

Igår var jag till frisören för att klippa och färga håret. På översta bilden är mitt hår innan frisören. Jag hade sovit med flätor så mitt hår fick något konstigt fluff med lockar i halva håret. På nedre bilden är mitt hår mörkare och fem cm kortare, blev så nöjd! Senare på kvällen var det dags för uteträning igen. Idag har vi inte gjort så mycket. Åkte en sväng till Bergvik och till stan och på kvällen har jag handlat lite och lagat mat. Nu ska vi diska och äta fruktsallad. Jobbar hela helgen men jag får väl tänka på pengarna..
 



Min midsommarhelg

Det har varit midsommarhelg och Leos mamma har varit på besök hela helgen. I fredags, på midsommarafton, jobbade jag till sju och sen åt vi midsommarmat här hemma. I lördags åkte vi till Mariebergsskogen och kollade på djuren och åt jättegod glass. Sen blev det en sväng till Välsviken och premiärlunch på KFC innan vi åkte in till stan för att dricka öl och drinkar på uteserveringen i solen. Senare på kvällen åt vi middag och hade spelkväll, så mysigt! I söndags tvättade vi och storhandlade som vanligt och åt pastasallad med lax till middag. Både igår och idag har jag jobbat, hann även med att träna igår efter jobbet, men nu är jag ledig onsdag och torsdag vilket ska bli så skönt. Planerna för imorgon är att jag ska till frisören vid elva och sen träna på kvällen. Hoppas på sol imorgon också!
 



Midsommarafton



Två bilder från veckan. En glasspaus efter jobbet och vår finmiddag på vår ett årsdag. Har bara jobbat hela veckan (och varit på sommarens första uteträning) men idag är sista dagen sen är det helg. Idag är det också midsommarafton, jobbar ju dock till sju men sen ska vi äta midsommarmat med Leos mamma som kommer hit över helgen. 



vi två, ett år

366 dagar. Mycket har hänt sedan söndagen den 21 juni 2015. Vi har rest tillsammans, vi har flyttat hemifrån och blivit sambos, vi har bott i två lägenheter och jag är så glad för allt detta. Vi två, ett år. Vi två, alltid.
 
För du är den finaste jag vet ♥



Video: Håkan på ullevi

Världens bästa kväll ♥♥♥♥♥
 
Igår jobbade jag kväll och idag har jag jobbat ett (nästan) 12 timmars pass, som faktiskt gick förvånansvärt fort. När jag kom hem vid halv sju gjorde vi hamburgare och nu ska vi ta en kvällsprommis innan det är dags att sova. Börjar bli trött, gick ju faktiskt upp KLOCKAN 04.30 IMORSE efter bara några timmars sömn. 



Att vara hemma själv




1. En fin solnedgång påväg hem från jobbet. //  2. Tog en promenad till Stadsparken idag. Det var fint! //  3. Mina nya sminkfavoriter från Gerard cosmetics och Sleek.

Har varit ledig både igår och idag. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara själv på dagarna/kvällarna. Brukar åka in till stan och titta i affärer bara för att försöka få tiden att gå. Det är tur att jag börjar mitt sommarschema på måndag så att jag får jobba lite mer. Nu ska jag sova. Hoppas jag får jobba imorgon så det inte blir en tredje dag hemma själv.. 



En helg hemma i Köping







Bilder från helgen hemma i Köping. Var på Lucilas studentmottagning i fredags, hade picknick i solen och var barnvakt åt Emma och Anton i lördags. I söndags eftermiddag när vi kom hem hann vi med att både tvätta och veckohandla. Igår var det fullt upp. Jag hade utbildning hela förmiddagen sen åt jag lunch i stan innan jag åkte till jobbet och jobbade hela kvällen. Var helt slut när jag kom hem på kvällen. Idag börjar jag halv två och jobbar till halv tio men jag fick iallafall sova ut lite imorse och hann ändå med att handla och diska. Nu ska jag äta lunch innan jag åker till jobbet. 



Torsdag



Det är torsdag eftermiddag och vi sitter på tåget hem till Köping där vi ska spendera hela helgen. Lucila tar nämligen studenten imorgon så vi ska dit och fira henne. Den här veckan (eller dom här tre dagarna) har gått snabbt och jag har inte gjort något speciellt förutom några promenader i solen. Igår fick jag dock hem ett paket med smink som jag hade beställt. Så nöjd med allt!! 



En Håkan konsert genom min mobil








Såklart så skulle min kamera dö under konserten i lördags så det blev några bilder med mobilen också. Saknar redan den dagen så mycket och jag hoppas att jag får uppleva det igen någon gång. 



Håkan hellström / Ullevi / 4 juni 2016

Håkan Hellström, Ullevi/Göteborg 4 juni 2016 - "I glädje och sorg, Håkan Hellström"
 
Konsert-året 2016 fortsätter och årets tredje konsert ägde rum på Ullevi i lördags när Håkan hade sin första av två konserter. Den här konserten slog allt jag någonsin sett och upplevt förut. JAG VAR DÄR och Håkan slog publikrekordet igen. 70 091 personer var vi som sjung, dansade, skrattade och grät. Det är svårt att beskriva kvällen i ord och det är omöjligt att bilderna skulle kunna beskriva denna känslan, det här är något man måste se live. Att se Håkan live är den bästa känslan. 5/5 gårdakvarnar. 
 
 
"Tack för danserna
Tack för tårarna på kinderna
Och stjärnorna på himlarna"



Helgen i Göteborg

Shopping, god mat, glass, sol, drinkar och Håkan konserten. Det var min helg i Göteborg. (Förresten, världens godaste räkmacka) ♥



första juni

Äntligen är det juni och det innebär SOMMAR! Så därför tänkte jag visa lite bilder från juni 2015. Det var månaden jag tog studenten, jag blev ihop med Leo, jag gjorde min andra tatuering och såg Krunegård på Cityfestivalen. Jag har så många minnen från juni 2015 ♥  Gud vad allt detta känns som igår!
 
För att fira in sommaren blev det tacos till middag och jag fortsätter att räkna ner dagarna till Håkan på Ullevi.