Räkfrossa på Westerqvarn

(null)
(null)

Torsdag. Efter jobbet åkte vi till Westerqvarn med familjen för att äta deras räkfrossa. Gott!!! Nu är vi hemma igen och sitter på balkongen och löser sudoku. Sommarkvällar❤️



Glass och bad

(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag. Idag har det varit sååå varmt. Sol och typ 27 grader. Så efter jobbet åkte vi direkt till Skeppis och köpte glass. Älskar deras glass! Sen hem och göra kycklingsallad för att ta med ut till Skillingeudd där vi badade och åt middagen på bryggan med Elin. Perfekt temperatur i vattnet också! Såna här sommarkvällar alltså! Det är dom man saknar i vinter. 



Frisörbesök

(null)
(null)
(null)

Äntligen var det dags för min klipptid. Så skönt att klippa av håret en bit, speciellt nu när det är så varmt ute. Annars har jag mest bara tvättat och packat upp från midsommarhelgen idag. På kvällen cyklade vi hem till moster Jessica och firade henne. Imorgon är det dags för jobb igen. Två veckor kvar tills min första semester! 



Midsommar i Herrfallet - del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fler bilder från vår midsommarhelg i Herrfallet. Glass, sol och bad beskriver den ganska bra. Påväg hem från Herrfallet stannade vi till på Glass och berså i Arboga och åt ännu mera glass. Sommar!!!!



Midsommar i Herrfallet - del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En midsommarhelg i Herrfallet. Vi gjorde om succén från förra året och hyrde stugor i Herrfallet under midsommarhelgen. Även i år hade vi sån tur med vädret så vi badade, solade, åt god mat, åt jordgubbstårta och spelade spel. Helgens enda minus: fick 7000 myggbett :( 



Vi två, 8 år

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Det är onsdag den 21 juni och jag och Leo firar 8 år ihop. Istället för att gå ut och äta middag själva så hängde vi på mamma, Mike, Maria och Sven som skulle ut och äta på Franks i Västerås för att fira deras bröllopsdag. Så efter ett glas bubbel på Global Living gick vi till Franks. Vi åt en 5 rätters middag som var helt otroligt god och även jättegott vin till. Vi kände direkt att vi måste gå dit igen! Det var väldigt längesen jag åt så god mat faktiskt. Efter en väldigt trevlig kväll i Västerås tog vi tåget hem och nu ska jag packa det sista inför vår midsommarhelg i Herrfallet. Men först några timmars jobb imorgon. 



Min lediga måndag

(null)
(null)

Det var såå välbehövligt med en ledig dag men synd att det bara var en dag. Det går för fort. Men jag sov verkligen ut iallafall. Behövde det. Efter frukosten så åkte jag och Elin och storhandlade. Efter handlingen åt vi lunch hemma innan Elin åkte till jobbet. Jag satte mig då på balkongen och löste sudoku (tog äntligen tag i att lära mig det). Ätit jordgubbar och mjölk till mellis, tränat en timmes zumba, ätit middag och nu ska vi kolla serie i soffan. 



Casper 5 år

(null)
(null)

Söndag. Jobbade till klockan två och sen åkte vi hem till mamma för att fira Casper som fyller 5 år idag. Vi stannade kvar efter kalaset och åt en jättegod söndagsmiddag där. Imorgon är jag äntligen ledig och då ska jag sova ut!!!! 



Vin- och pizzaprovning

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag. Efter jobbet var vi på vin- och pizzaprovning på Fallo med mamma och Mike. Vi fick smaka på fem olika viner från Italien och fem olika pizzor. Så kul! Och gott! Åt pizzor jag aldrig ätit och inte heller trodde att jag skulle äta. Vi är nöjda med kvällen alltså! 



En söndag i juni

(null)
(null)
(null)

Söndag. Frukost, bingorundan i skogen, handla, städa, baka och laga mat till söndagsmiddagen. Familjen kom på kvällen och vi åt mat, fika och pratade. Nu ska jag kolla på serie innan det är dags att sova. 



Examensfest

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Favoritfrukosten på Skeppis! Satt där och pratade tills frukost blev lunch men då åkte vi vidare till stan istället. På eftermiddagen var det dags för Lulis examensfest. Fint väder, god mat och tårta. Avslutade kvällen med film och godis med Leo. 



Studentfirande

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag!!! Det betyder helg och jag är ledig hela helgen. Fredag betydde också kusin Antons studentfirande. Det blev vin och god mat och det var fortfarande ljust ute när vi cyklade hem klockan elva. Sommar ❤️



Det är juni!!!!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En del bilder från senaste tiden. Massa sommarmat, en tomatplanta som har spårat, glass, sommarblommor och promenader i skogen. Det är äntligen sommar nu. Som vi har längtat! 



En dag i Arboga

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag. Både jag och mamma var lediga idag så efter sovmorgon och frukost så hämtade hon mig och vi åkte till Arboga. Vi började med att storhandla på ÖB och sen kolla runt i stan innan vi åt lunch på Ågården. Sen åt vi glass i Götlunda och åkte sen hem igen. Eller ja, vi åkte hem till mamma och badade i poolen för det hade hunnit bli väldigt varmt. Poolpremiär för i år! Leo kom också dit och vi stannade och åt kebab med mamma och Mike innan vi åkte hem.