Wild hearts can't be broken

Har varit ute och fotat med syster, varit på julmarknad och ikväll blir det lördagsmys!!



we'll never be royals

Saknar Barcelona sååå mycket ♥♥ ↑
Jag har skrivit klart min uppsats och det är äntligen helg (pluggfri helg dessutom). Det firas med sleepover hos Elin. Heeeej fredag♥



Just do it

Träna/inte träna/träna/inte träna? Kände inte för att träna idag men ändå kommer rösten i huvudet och säger: "Ida, gå och träna. Du vet att du kommer må bättre efteråt och du kommer inte ångra det här!" Så jag tränade och nu mår jag mycket bättre! Och har jag inte träningsvärk imorgon så vet jag inte vad jag gör. 
 
 
 
 
 



Light it up, like we're the stars of the human race

1. Morgonmys med katten ♥  // 2. Tittade på solnedgången från ett berg. 
 
Hatar tisdagar. Nu ska jag sova, godnatt. (värt inlägg) 
 
 



Måndag

1. Te-mys!!! // 2. Bästa jag läst, så sant!
 
Måndag igen vilket betyder en dubbellektion i matte och en tretimmars lektion på eftermiddagen. Jag har ont i huvudet och vill sova men istället ska jag plugga ekonomi till provet imorgon. Bra kväll! ps. mindre än en månad till julafton och 12 dagar till Håkan konsert!
 



We don't care, we aren't caught up in your love affair

Efter öppet hus i skolan gick jag och Clara till stan för lunch på Chili nam nam. Har inte gjort något speciellt resten av dagen förutom att kollat på filmer i sängen. Imorgon väntar bland annat allt plugg jag skjutit upp den här helgen...



Hej fredag!

Äntligen helg! Eller ja, ska tillbaka till skolan imorgon eftersom vi har öppet hus några timmar. Efter det ska jag luncha på stan med syster. Men nu vill jag sooova hehe!



what keeps me breathing

Räknar ner dagarna till Håkan konserter, vill hoppa-sjunga-skrika tillsammans med många tusen igen! Snart så♥
 
Idag har jag skrivit matteprov, tränat och imorgon är det äntligen fredag♥



Onsdag

Stressig dag!! Först skola hela dagen sen hem och plugga några timmar. Vid sju drog jag och tränade sen hem-äta-duscha och nu sitter jag här med matteboken igen. Kämpa pååå!



Känn ingen sorg

Åh, äntligen är den min. Bästa filmen! Kom nyss hem från Elin och nu väntar en kväll med plugg framför tv:n. 



Innan vi suddas ut

Två från igår. 
 
Borde plugga.. Ska iallafall till farmor & farfar på middag senare och ikväll väntas ett nytt avsnitt av "Bron". Bra söndag!



Jag är redo att dö för att känna att jag lever

Tre bilder från igår hos Elin. Idag har jag tränat (lite backintervaller), fixat mat och städat för snart kommer släkten och firar Mike. Nu ska jag byta om och sminka mig, hörs!



Torsdag

 
Torsdag. Har hunnit träna ett pass zumba, ätit godaste kycklingpajen och köpt världens finaste nyårsklänning (taggad på nyår nu!). Imorgon är det fredag!! Börjar tolv och har bara en tretimmars lektion. På kvällen ska jag hem till Elin med bästa tjejerna. Bra fredag. Just ja, har haft bloggen i fyra år idag.. värt att fira, typ.
 



lill-lördag

Halva veckan gjord. Har tränat en timme nu på kvällen och ska snart plugga lite natur. Sitter för övrigt och lyssnar på Daniel Adams Ray's nya album som äntligen kommit ut på spotify. BÄST



En ledig tisdag

Så skönt med en ledig tisdag! Har vart väldigt duktig med träningen idag (vart ju inte så mycket plugg). Joggade 3km + backintervaller och på kvällen vart det en timmes zumba. Nu ska jag läsa lite och sen sova, skola imorgon!



Miss this

 



Ingen hälsar på vålnader i bomberjackor

- Tre suddiga och svartvita som jag tog efter skolan. 
 
Igår firade vi farsdag med mat hos mormor & morfar och senare på kvällen kollade jag på solsidan, EMA's och ett avsnitt av bron. Bra avslut på en bra helg!
 
Idag är det måndag igen. Har gått i skolan hela dagen, varit på utvecklingssamtal och mys framför tv:n på kvällen. Och imorgon är jag ledig, så skönt!! Tänkte sova ut lite, plugga till proven och förhoppningsvis springa en runda innan det blir träning på kvällen. NU: sova



Nytt från stockholm

1. H&M // 2. Ginatricot // 3. Ginatricot



Stockholm.

Brunch buffé på café string, turistat/tappat bort oss, shoppat, ätit froyo's och DET VAR EN VÄLDIGT BRA DAG! ♥
 



äntligen helg

- från i onsdags.  Äntligen helg! Har träffat bästis på kvällen och nu ska jag sova. Imorgon väntar Stockholm hela dagen med Elin. Åh kommer bli bäst! Godnatt



Mitt hjärta kanske slutar slå men filmen börjar om ändå

Åh. Nästan helg! Hade min muntliga redovisning idag så nu är jag pluggfri några kvällar, såå skönt. Har också hunnit träna idag. Det enda som får mig glad just nu. Och en fet träningsvärk väntar imorgon. På tal om imorgon, så har jag sovmorgon till 11.45 och sen en tre timmars lektion sen tar jag helg. 



Handen i fickan fast jag bryr mig

Blev fin i håret igår. Lite kortare, lite mörkare och lite bättre! Känns bra att mer än halva skolveckan är avklarad och två dagar till helg. Sitter och lyssnar på maggio och senare ska jag träna, åh frihet!!!



Måndag

Måndag igen. Måndag som betyder tillbaka till skolan. Bara jag som hatar måndagar förresten? Vill ju helst leva kvar i helgens minnen (eller i det här fallet lovets minnen). Ska snart sova, måste bara plugga lite först. Kommer säkert sluta med att jag somnar med ansiktet i boken...
 



The weekend's over

Helgen är över och jag är så inte redo för skola igen. Igår åt vi hos mormor och morfar och efter det åkte jag till Elin för myskväll och sleepover. Idag tog vi en lång sovmorgon innan jag åkte hem. Har övningskört, handlat, pluggat och på kvällen gjorde vi en trerätters middag här hemma. Efterrätten ser ni ovan ↑↑ Så god! Nu har jag precis sett ett avsnitt av "Bron" och ska bara plugga lite sen sova. Vill inte till skolan imorgon. 



Novembers första äventyr

Jag och familjen drog till Stockholm imorse (stannade på ikea och åt frukost buffé). Först gick vi en sväng på Naturhistoriska museét och sen åkte vi till Täby centrum för några timmars shopping och såklart froyo. Som jag längtat! Avslutade dagen med godaste maten på Vapiano!!