Bara massa mat och mys

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Frukost på Skeppis! Är besatt av deras frukostpaket! Efter frukosten åkte jag och handlade med Clara och sen åkte vi hem till mamma. Där spenderade vi resten av dagen och kvällen, åt trerätters middag och kollade på filmer/serier hela kvällen. Så mysigt! Bara vi tre ❤️



Pizzakväll

(null)
(null)

Fredag. Äntligen lite ledighet. Började dagen med fotvård och en sväng på stan. På eftermiddagen gjorde jag en stor sats müsli till Leo och mamma, kollade serie och när det var dags för middag så åkte vi till Westerqvarn och åt deras pizza. Älskar den med chèvre!!! Nu blir det mys hemma i soffan framför Bäst i test. 



Shoppingkväll på stan

(null)
(null)

Det var shoppingkväll på stan med extraöppet idag. Vi åt middag med mamma på krog och co innan vi shoppade några timmar. Köpte bland annat denna fina vas. Två dagars ledighet väntar nu!! 



Pralinkurs

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Även idag har det varit strålande sol så vi började med en promenad i solen efter frukosten. Efter en powernap åkte vi på en pralinkurs som vi fått i bröllopspresent. Det var så kul! Jag har inte gjort praliner sen jag gick i skolan för fem år sen men det gick bra ändå. Och vi kom hem med nästan 100 praliner efter tre timmars kurs. Det blev lite ost och kex till middag och sen somnade jag i soffan. Bra lördag ändå! 



Spontanmiddag och shuffleboard

(null)
(null)

Fredag! Sol och vårväder. Fick sån uteserveringscraving men det blev iallafall en spontanmiddag med Clara, Wilma och Leo (dock ej på uteservering) på Krog och co. Laxplanka! Efter middagen gick vi vidare till Olearys och spelade shuffleboard. Kul! Sen hem och kolla på Bäst i test i soffan. 



Vårens första dag

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag! Sol! Härlig vårdag! Efter frukosten gick vi en promenad i skogen. På eftermiddagen åkte vi till Arboga och åt lunch på Två skator. Första uteserveringslunchen! Vi fortsatte till Götlunda och åt deras goda glass.  Resten av kvällen blev det pizza och soffmys! Imorgon är det dags för jobb igen.  



En ledig fredag

(null)
(null)
(null)

Fredag!!! Ledig!!! Det spelar ingen roll att det är dåligt väder idag för jag är äntligen ledig igen och det ska bli så skönt. Har sovit ut extra länge. Åt lyxfrukost på Skeppis med mamma, Mike och Maggan. Är numera besatt av deras yoghurt med müsli. Kollade en sväng på stan efter frukosten och sen promenerade jag hem. Var barnvakt åt Casper på eftermiddagen och till middag blev det hamburgare från Zigzag och Bäst i test till det. Topp! Helg! 



Påskdagen 🐣

(null)
(null)

Påskdagen! Efter frukosten gick vi bingorundan i skogen, utan vinst, och sen åkte vi och veckohandlade. På eftermiddagen kom Luli över en sväng. Vi bakade, städade lägenheten och lagade mat inför söndagens middag med familjen. Senare på kvällen blev jag magsjuk och spenderade resten av kvällen + hela måndagen i sängen. Nu mår jag tack och lov bättre och ska gå tillbaka till jobbet imorgon. 



Påskafton 🐣

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Påskafton! Och sol! Vilket fint väder vi hade idag. Vi passade på att äta lunchen ute i lekparken. Klockan fem kom släkten och så åt vi massa påskmat. Såå gott!! 



Långfredagen 🐣

(null)
(null)
(null)

Det är påsk! En av mina favorithögtider. Har pyntat med påskris och pysslat med ägg. Idag är det långfredagen och jag har jobbat några timmar, nästan hela dagen men gick hem lite tidigare. På kvällen gick vi ut och åt på Fallos pizzeria med familjen. Väldigt goda pizzor! Köpings topp 2! Ska bli skönt med en ledig påskhelg 🐣



Surdegskurs i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har varit på en två dagars surdegskurs i Stockholm med Sebastien Boudet. Väldigt kul och spännande med massa gott bröd och pizza.