Och du är himlen för mig varje dag

Valborg, sista april och sista chansen att se aprilhimlen (som inte vill visa sig från sin bästa sida idag). Och jävlar vad april har gått fort, kan inte fatta att det snart är sommar och att jag snart tar studenten. Vart tog hela min gymnasietid vägen????



Jag duger.

 
Jag duger
(Även om jag äter choklad på en onsdag.)
 
Jag äter hur lite jag vill. Jag äter hur mycket jag vill. Jag tränar hur lite jag vill. Jag tränar hur mycket jag vill. Jag tränar när och hur jag vill. Jag äter godis mitt i veckan om jag vill. Det här borde vara självklart för alla men det finns alltid dem som vill påverka en och få oss att tro att vi inte duger som vi är. Lyssna aldrig på sådana människor!
 
Jag kommer vara evigt tacksam för mina rättigheter att kunna bestämma över min egen kropp.
Våga vägra kroppsideal. 
 
Tack för att du kämpade.
Tack för att du stod ut.
Tack för all insikt.
Det var värt det, till slut.



Lill-lördag / helg

Det var ett tag sedan sist. Update: Vårt gymnasiearbete har äntligen blivit godkänt, vi har haft vårt sista försäljningstillfälle med TE UF (saaaad), vi avslutade företaget igår, idag fick jag helg pga ledig torsdag och fredag - jätteskönt, måste väl dock plugga, jag har gått på långa promenader ensam med musik i öronen och samtidigt fått en hel del insikter. Mer om det i framtiden!
 



pluggångest

Igår var vi på 40 års fest hos faster och det var kul. Idag har det varit en söndag och jag har sovit bort en förmiddag. Har även träffat Vickan och ätit grillat med familjen. Det här är en sån helg som skulle varit perfekt om jag inte skulle haft så mycket ångest över allt plugg jag inte gjort. Skärpning Ida!



I'll tell you all about it when I see you again

Onsdag, torsdag, fredag och helg! Igår grillade vi och Elin var här en stund. Idag har jag mest suttit inne och kollat på Andra avenyn och Viva hate. Kanske måste plugga idag. Life </3



Because you're all I ever longed for

↑ Från skogspromenaden igår.
 
Idag skickade vi in gymnasiearbetet ännu en gång, nu med alla ändringar klara och jag hoppas hoppas hoppas att vi blir godkända, Imorgon är jag ledig och planen är att plugga och träna, eller kanske bara träna. Vi får se!



Tisdag

Tisdag och endast 50 dagar till studenten!!!



new beginings

Måndag, more like lördag med inslag av skola. Har ju faktiskt haft en jättebra dag idag, det är är fkn måndag. Fick sluta skolan tidigt, skrev klart och skickade in en uppgift (dock så hängde sig datorn när uppgiften nästan var färdigskriven så den försvann och jag fick ägna ytterligare en timme åt att skriva om den från början) och sedan tog jag en timmes långprommis. (dagens bästa lätt!)
 
Och wow vadå sommarväder idag? Väldigt varmt och den där grilla-lukten överallt. Snarare än sommarkväll i juli än 20 april. 
 



Att söndagsshoppa

Lördag: Myskväll med Vickan. Vi drack vin, snackade och kollade på sex and the city. 
Söndag: Begravde söndagsångesten genom att söndagsshoppa i Västerås. Det fick dagen att inte kännas som en söndag längre vilket alltid är bra. Men istället fick plugghögen vila den här helgen..



Cause I'm a hopeless wanderer

Hade en mycket bra och fin kväll igår först hos Cassandra och sedan på Hantis ♥ //
Vaknade halv tio och sen dess jag har bara kollat film och missat ett par soltimmar så därför ska jag ta en promenad med Lusse nu. 



Fredag/studentfest

Idag hade vi vår presentation av gymnasiearbetet och när alla var klara fick vi ta helg. Har precis duschat och nu ska jag fixa kläder tills ikväll då det är studentfest på Hantis. Bara 54 dagar kvar tills vi tar studenten!!



13

Tisdag och första nationella provet i svenska är avklarat. Har även hunnit med att träna en timme på kvällen och nu ska jag skriva/skypea. Saknar Elin!!!!!



Söndag

Fredag, lördag och söndag. Har haft en bra helg ändå och jag har lyckats gjort allt annat än att plugga. Så får ta tag i det problemet imorgon! Nu ska jag istället skriva, skypea och sedan sova. 



61

Idag är det 61 dagar (2 månader exakt!!!!) tills vi springer ut på balkongen med studentmössorna på. "Fri till slut" bär jag med mig under skärmen på studentmössan hela dagen och påminns om att nu är jag fri och jag gör vad fan jag vill med mitt liv. 



Torsdag

Nä kommer aldrig sluta ta kort på aprilhimlen för en solnedgång i april slår typ allt. Är så kär i aprilhimlen! Idag har jag hunnit med mycket ändå. Imorse hade vi opponering på gymnasiearbetet och sen fick vi våra efterlängtade studentmössor!!!! På kvällen träffade jag Elin en stund och sen hade jag träning, ett mördarpass dessutom, så jag förväntar mig träningsvärk imorgon. 



aprilhimlen

En aprilhimmel genom bilrutan och en tisdags selfie. Mycket solbilder här nu pga 1. solen är det bästa med våren 2. aprilhimlen är bland det finaste. Idag var första dagen i skolan på nästan två veckor och det gick helt ok med tanke på att vi bara hade två lektioner. Ska försöka plugga lite nu innan jag äntligen får träna ikväll!!!



Tankar från fredag

Fredag 18.21: "Att solen inte har gått ner än, det gör mig väldigt glad just nu"
Fredag 18.48: "Solen är sakta påväg ner, det har varit en fin dag idag."
 
Idag är det söndag och klockan är snart elva på kvällen. Det här påsklovet har gått för fort, som vanligt, men det har också varit väldigt bra på många sätt. Är inte redo för skola än så tur är väl det att vi är lediga imorgon också men sen.. 
 
 



Jag tänker alltid på dig i april

Det har varit en väldigt bra dag idag, och produktiv som satan. Fyfan vad jag har varit duktig idag. Har pluggat och skickat in en uppgift, har fortsatt att rensa rummet (blev totalt fyra påsar som jag slängde) och har fotat Clara och Emma. Och en oproduktiv men så välförtjänt powernap. 
 
Idag fyller även Håkis år. Vi älskar honom, forever!



För vi levde varenda minut

Shopping i Västerås med Syster. Hittade mycket fint och vi tog selfies i provrummen. Halva lovet har gått men vi lever varenda minut så det är lugnt. Och om 70 dagar är jag fri på riktigt.