Valborg

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Valborg! Sol! Efter jobbet hämtade Leo upp mig och så åkte vi till Köping. Det var grillmiddag/knytis hos mamma. Jättegott med grillad oxfilé JAAA! 



Det är nog aldrig för sent för oss två




Det är fredag och Thomas Stenström har släppt en ny låt. Livet är räddat!!! 

"Kanske var för unga då, kanske är för fulla nu" ♥



Aprilhimlen / Valborg



Vad man lyssnar på i april och på valborg. Givet sen många år tillbaka. 



Älskade körsbärsträd

(null)
(null)
(null)

Söndag!!! Och titta på det fina körsbärsträdet som blommar just nu. Älskar körsbärsträd och har saknat dom sen vi flyttade från Karlstad där vi hade massor av träd runt lägenheten. 

Jaha vad har vi gjort idag då? Typ ingenting. Kollat serie, promenerat för att fota träd, ätit söndagsmiddag hos Clara och nu ska vi snart sova. 



En lördag i april

(null)
(null)

Lördag. Vaknade upp hos mamma och efter en långfrukost fick jag skjuts av Elin tillbaka till Västerås. Sen dess har vi hämtat veckans mat, fått bilen tvättad medan vi tog en promenad och sovit en stund på eftermiddagen. Det blev favoritpizzan till middag och nu ska vi kolla på någon serie. 



Tjejkväll hos mamma

(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Slutade redan klockan 15! Snabb shoppingrunda på stan sen tog jag tåget till Köping. Vi hade tjejkväll hos mamma och åt massa god plockmat. Så mysigt! 



Jag tänker alltid på dig i april

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Äntligen tagit upp balkongmöblerna från källaren. Perfekt tajming när det var strålande sol idag. På kvällen åkte vi till Köping  för att äta söndagsmiddag hos mamma. Grillat idag igen! Tur jag älskar det! 



Årets första grillmiddag

(null)
(null)
(null)

En lugn och mysig lördag som avslutades med första grillmiddagen. Kändes som sommar att stå där ute och känna doften av grillat igen. Mmmm! 



Jag var ingen, du var aprilhimlen

(null)
(null)
(null)
(null)

Det är fredag. Det är blommor på köksbordet och chokladpannacotta förberett till helgen. Det är sol och senare solnedgång. Nu ska vi kolla på Bäst i test och äta middag. 



Nytt köksbord + stolar

(null)
(null)
(null)

Söndag! Hatkärlek! Söndagsångest! Städade hela lägenheten på förmiddagen. Efter lunch åkte vi och köpte nytt köksbord och stolar. Spontant men en väldigt bra idé. Gillar dom väldigt mycket! Sen var det dags att börja laga mat till söndagsmiddagen. Halv sex kom familjen hit och vi åt kycklingpasta och en variant på peach melba till efterrätt. Nu ska jag kolla serie i soffan en stund och sen gå och lägga mig. 



Skaldjursfrossa

(null)
(null)
(null)

Hej lördag! Lyxfrukost från Kopparlundens bageri. Åkte till Hälla för att handla, slänga skräp och panta. Fixade med nya cykeln och testcyklade såklart. Lördagsmiddagen blev en skaldjurskasse från Ica maxi Hälla. Och jag vill aldrig äta något annat, någonsin. En blandning av dom godaste skaldjuren (och åt hummer för första gången, mmm så gott) och massa tillbehör. Och bubbel såklart! Och film! Vilken toppen lördag!



Helgtårtor

(null)
(null)
(null)

Fredag och massa tårtor och bakelser är bakat till helgen. Själv ska jag njuta av en ledig helg. Det blir nog väldigt lugnt för vi har inget planerat förutom söndagsmiddag här på söndag. 

Efter jobbet åkte vi till Erikslund för att köpa en ny cykel till mig. Min gamla blev snodd i höstas så nu var det verkligen på tiden att jag köpte en ny. Lite vårtecken där med! Att ta fram cykeln igen efter vintern, cykla första dagen, osv. Vår!!!! 

Nu ska vi äta middag (fläskfilégryta och ris) och kolla på bäst i test. 




Vårtecken!!!

(null)
(null)
(null)
(null)

Vår i luften! Typ. Lite kallt bara. Ätit glass ute! Såg blommor. Det om något är väl ett vårtecken! 
Också! Köpt en ny snäcka till min samling. Äntligen en som jag hör havet i, drömmen! 



Kläppen - del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Semester och påskfirande i Kläppen del 2. Hej påsken! Hej påskpyssel, hej påskmat, hej påskpynt. En långfredag upp till toppstugan och sedan vidare till våffelstugan. En påskafton med skoterutflykt till annan stuga där vi åt ytterligare en sopplunch. Sol, kallt och mycket snö. Gillade det! 



Kläppen - del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Semester och påskfirande i Kläppen del 1. Badade massor i jacuzzin, åt soppa i toppstugan, köpte min första dalahäst (blir det en samling av dom också kanske) och spelade spel på kvällarna.