Second hand fynd

(null)
(null)

Har second hand fyndat! Hittade dom här snäckorna och snäcklådan och blev kär. Köpte dom på Treasures and finds hemsida som säljer second hand fynd. Älskar snäckorna! Hoppas på en stor samling. 



Äntligen helg!

(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Den här veckan har varit stressig och det har varit mycket att baka ifatt efter att ha varit sjuk en vecka. Extra skönt med helg nu alltså! Det blev asiatiska mini tacos till middag och På spåret finalen. Direkt efter På spåret somnade jag i soffan strax efter 21. Japp, helt slut efter den här veckan. 



Semmeldagen

(null)
(null)

Tisdag och det är semmeldagen! Är helt slut efter idag. Vi sålde över 200 semlor och det var fullt upp hela tiden. Tog med två stycken semlor hem till mig och Leo som vi åt på kvällen. Man måste ju äta en semla, minst, den här dagen. 



❤️ Alla hjärtans dag ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och alla hjärtans dag. På dagen städade vi här hemma och sen bakade jag semlor till kvällens söndagsmiddag. Det blev trerätters dagen till ära när familjen kom på kvällen. Först bruschetta och bubbel till förrätt, kyckling och potatis/morötter i ugn till varmrätt och sen semlorna till efterrätt. 



Utelunch

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag! Lite för lång sovmorgon så det fick bli lyxfrukost i form av frallor från Kopparlundens bageri. Några timmar senare åkte vi till Köping för grillning och pulkaåkning i Teknikbacken med släkten. Vi passade då även på att använda vårt mackjärn för första gången. Så bra köp! Mer grillning tack! Efteråt åkte vi hem till mamma en stund innan vi körde till Västerås igen. Så mysig dag! Till middag blev det getost-pizza (en favorit!) och sen en semla. 



Fredag och äntligen friska

(null)
(null)

Nu är vi äntligen friska igen! Lagom till helgen. Så skönt. Efter att ha varit sjuk i en vecka och endast varit inne i lägenheten och kollat serier. Det firade vi med favoritcidern och hamburgare till På spåret. 



Sjukstuga

(null)
(null)
(null)
(null)

Sjukstugan! Jaha, då var det vår tur att bli sjuka.. Dock inte Corona men ändå förkylda och hostiga. Så vi har bara varit hemma och tittat på film/serier och försökt vila oss friska. Som tur är har vi matkasse från Hello fresh den här veckan så vi behövde inte ut och handla. Vi får se hur länge det här håller i sig då. Har inte tid att vara sjuk. 



Första dagarna i februari

(null)
(null)
(null)

Februari! Ett steg närmare vår! Yey! Dom första dagarna i februari har jag bara jobbat och det har snöat ännu mer. Men idag var jag ledig så det fick bli sovmorgon, Johan Falk marathon, en kall prommis och ett långt bad. Min typ av ledig onsdag. Iallafall mitt i vintern. Tillbaka till vardagen!