Gó natt! (y)

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött. Men först ska jag titta på film (: 
Go natt då ;d



/idagustafssonn'



R u b r i k ?

Hej!
Kom precis från tvn, har tittat på bröllopsfotografen :D  Var ju hos elin hela dan så de förklarar ju varför jag har vart så "osocial" på bloggen.  Vi hade iaf jättekul, vi somnade typ vid tre.  Och vi tittade på minst 6 filmer under dessa två dagar xd 
Imorrn ska jag tillbringa dagen med vickan som ska sova hos mig då (:  Ni får ha en trevlig kväll, hörs!



/idagustafssonn'



Hos Elin (:

Heej!
Nu är vi hos elin. Vi kom hit för ett tag sen och innan de var vi på stan, jag köpte en bok.. som verkade ganska bra faktist.  Nu ska jkag fortsätta titta på film, tror inte att jag bloggar mer idag.  Men du hörs vi ju imorrn om inte annat =)


orkar inte rotera bilen xd

/idagustafssonn'



Mr. Bean



Sitter och tittar på Mr. Bean med clara.  Snart ska vi på stan med elle, sen till henne =) 
Tror vi ska möta henne på stan vid 11, så jag får skynda mig.
Nu sitter vi också o diggar musik ♥
Nu ska vi fixa oss lite, hörs senare ikväll!

/idagustafssonn'



HAHAHAHA

Hejsan!
Om ni undrar vrf jag inte uppdaterat på typ hela dan var det för att jag var sjuk & sen när mamma kom hem så bakade jag med henne.  Sen åkte vi o firade min kusin som fyller 18 år snart!  Men nu är ajg iaf hemma, vi kom väl hem för typ 1 h 30 min sen... ?  När vi var hos min kusin så berättade hon en jävligt rolig sak, asså det ända jag vill nu är att typ döda henne xP  Nää, inte riktigt, men det var ju så pinsamt.  JAG BLEV BLÅST!  HAHAHA  Kan fortfarande inte fatta de.. ;ooo  Men nu ska jag inte dra några detaljer.. xd  Nu byter jag samtalsämne!

Imorrn  får jag sova lääääääänge eftersom det är sportlooooov! ♥  Vi gillar't!!  Sen när jag vaknar ska jag & clara & elin gå på stan, sen till henne, för jag & clara ska sova där.  Det blir väl nån uppdatering därifrån tror ja..?  Nu måste ja sova, ciao.

/idagustafssonn'



Sjuk.

Hejsanhejsan!'

Inatt vaknade jag flera gånger och mådde illa, och imorrse med. .;/  så jag vart hemma idag.  Men nu efter att jag har tittat på film i typ 4 timmar så känns det lite bättre.  Nu ska jag försöka äta lite lunch, ses! (AA)



/idagustafssonn'



kort inlägg

Hejsan påer!

Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering men de får ni leva med. Jag måste ju fokusera på skolan & cheeren!
Bloggen får komma i andra hand.
Iaf min dag har vart sådär, först en tråkig skoldag sen hem & städa sen till träningen som inte gick så bra.. typ.. ;/  + att jag mår illa ;((  Nu ska jag dra mig från datorn och in i duschen, see ya!

/idagustafssonn'



jävla läxor -.-

TjenisPenis :D

Jag har typ hur många läxor som hellst, orka -.- 

matte - måste göra typ 30 tal så att jag kommer ifatt vickan. (:
engelska - skrivuppgift
svenska - glosor xD
Fysik - frågor + prov

shiiiiit va mkt läxor vi har ;ooooooooo  jag orkar inte.. xD
...fast jah måste. vad ska jag börja med? ;p  - engelska, för de äe tråkigast! :ö


ursäkta handen!  *host*

Nu måste jag plugga om jag ska komma någonstans här i världen =)  ciao (k)

/idagustafssonn'




En liten fråga bara...

Läser era föräldrar eran blogg?

Mitt svar;  Ja, de gör dom faktist. Typ hela släcken oxå ..:P

/idagustafssonn'



Sorry :(

Hej & f ö rl å t   f ö r   d å l i g   u p p d a t e r i n g!

Har inte harf någon bloggork, ovh dessutom har jag vara med elin.  Vi pluggade läxor&dunka musik.  Sen var vi ute lite oxå.  Men eftersom det har vart en helt vanlig dag så tänker jag inte gå in närmare på min dag.  Det ända jag kan säga är att; det har inte hänt ngt specielt idag så det får bli ett kort inlägg.

Just nu: sitter jag och lyssnar på skit bra musik&letar skivor som jag tänkte köpa. + att jag försöker vara social på msn, vilket innebär att jag ska underhålla 30 st.  (kanske inte riktigt så menmen..)  Nu; back to.. det jag höll på med :D  hejdå!

/idagustafssonn'




Armband



Vill ha nu!  Gå in & titta på sidan;  www.jrf.webb.se

/idagustafssonn'



Sandwich xD



Sitter och smaskar på denna nu ;-) Hah! xD  Kom hem från träningen för typ 1h 30 min sen.  Träningen gick väl bra, vi fick lära oss nya dansen.  Dock inte hela :(((  Men iaf skolan var väl okej, fast jobbig. Fysik, matte, elevkontakt, lunch, so, svenska. Jobbigt värre!!!  Nu återstår endast fyra dagar kvar till SPORTLOOOOV! (LLLLLL') 
Nu ska jag titta på 'familjen annorlunda' & sen på 'spårlöst'.  Och om jag får tid över blire att plugga svenska&engelska. Annars gör jag de imorrn + att det blir storstädning, både buren och rummet. Och imorrn måste jag ta tag med läxorna som är; svenska, so, spanska, engelska.  Tror de va dom.. om jag inte glömde nån :p  Nu ska jag slänga mig i sängen och titta tv sen film sen sova!  Natti (LLL)

/idagustafssonn'



Rekord! :D



Om ni inte ser så står de; 198 högst upp.  Asså jag hade 198 sidvisningar på en dag & 153 unika besökare på en dag!  Det är mitt rekord på en dag!

/idagustafssonn'



plugg + tv = bäääst ;k

Hejsan!
När vickan hade hjälpt mig med läxorna & vi hade snackat lite gick hon hem till sig.  Sen packade jag mina prylar&drog te mamma. Nu har jag precis kommit in från snöhögarna xD  Med lusse =)<3  Nu blire lite plugg blandat med tv/film (:  Passar mig perfekt! 





21/2-10

Tjeniiiis! (a)  Har precis kommit ur duschen nu då. Så nu ska jag väl fixa mig oså typ. Idag vaknade jag jättetidigt, åtta.. ;/  jag ville sova mer, men det var ju träning så det var bara o ta sig till frukost bordet. Sen till träningen (:  Som till viss del va lite långtråkig, eftersom vi gick igenom ändrade platser oså.

 Senare ska jag va med vickan, för hon måste hjälpa mig med so läxan!  Det är ju svårt att göra den om man inte fattar -.-   Ikv ska jag till mamma oxå, och innan de ska jag ha städat rummet (order från pappa!) Han tycker jag har massa saker på golvet m.m  men de tycker inte jag ;k  Idag skulle jag engentligen vilja slappa framför tv & vila upp mig, det är ju de helgerna är till för, eller hur?  Nu måste jag ta tag i det jag ska göra idag,. ha de gott!

/idagustafssonn'




You out of my life



Jag brukar ju inte gilla Darins låtar, men detta är ett undantag för den
här låten var faktist bra! :)  Och det var ju bra att han kom till finalen också.

/idagustafssonn'



Melodifestivalen 2O1O



Nu sitter jag bänkad framför tv&kollar på melodifestivalen =)  Hörs senare! xoxo

/idagustafssonn'



Jag njuter...

av det sista dygnet innan skolan börjar igen.  Helgen börjar lida mot sitt slut. :'(  Men som tur är så är det snart sportlov, så man får vila ut säg ordentligt, de gillar vi! (L)  Nu kom jag precis från mat bordet, och från kycklinggryta =D  Senare dejtar jag Tv&då blire melodifestivalen (:  Hoppas dom har bättrat sig sen sist.   Och innan melodifestivalen så måste jag köpa godis också xp  

                                                                                                                                                                          
När elin hade åkt hem till sig kom lusse hit, vi titta lite på film oså, men nu ska jag köpa godis, hejdå!

/idagustafssonn'




En helt vanlig lördag

Heeeej!

Vi vaknade typ för en timme sen&nu har vi precis ätit klart frukosten. I dag ska jag inte göra ngt specielt, kanske läxor om jag orkar.. Eftersom tävlingen är inställd så får jag hitta på nåt annat att göra.  Plus att elin är ju här så det blir troligen att vara med henne :D  Ikväll blire tv/film + godis xD  Och i morrn är det träning som vanligt. Nu måste vi köra stenhårt till DM!  Här är en bild på sparks:  (tog den från http://carmenn.blogg.se)



/idagustafssonn'



Den soliga sidan

Hej, nu sitter jag & tittar på solsidan. Det är fett bra' :D Snart blire väl film också (:  Fast nu måste jag va lite social på msn xD  hejdå stortå :P

/idagustafssonn'



Header

Någon som kan fixa min header? (:  Skulle bli väldigt tacksam om ni kommenterade!

/idagustafssonn'



fredagsmyyyyys! (aaaa'

Tjäääna bloggen!

Idag var jag i skolan som vanligt. Gick till matten, vid åtta.. sen på utvecklingsamtal ;/  Tror de gick bra! (y)
Efter de hade vi rast från 9.00 - 10.20 så då drog vi (Sarah, jag och ewe) runt på skolan xD  Sen hade vi fysik :p  sen ev. kontakt... lunch(a'  Sen hade vi bara so kvar!(:   & den gick faktist relatift fort, enligt mig xd efter skolan väntade jag på lusse, sen gick vi & hämtade zoe.. sen hem. Efter ett tag kom elin& nu sitter vi här, ska väl snart äta tror jah (:  Tacos blire;* elin ska ju sova här dårå! (:

Nu har jah ätit klart!, gööööött!  Imorrn skulle vi ju "tävlat" men det blir inte så nu, för många av föräldrarna vill inte släppa ut sina barn i de här vädret! :((((((((((((((  :'(  jag som hade sätt fram imot de jättttttelänge.. <3
:'( :'( :'(  

                                                                                                                                                                         
Even one week done, only one week left..



Nu är det slut på veckan, det är dags för  f r e d a g s m y y y y s !



/idagustafssonn'




T o r s d a g

Heeeeeej! Kom hem för en timme sen typ, Träning :)<3 Då åt jag pancakes jao (; Nu sitter jag here x) Snart blire dusch time :D Och senare tv.. idag; Drog te skolan vid 9 tsm med vickan, då hade vi idrott, svenska, spanskan var inställd ;D ;D ;D och sist men inte minst english.. ^^ ciaaaaaaaaaoooooooooooooooo (: /idagustafssonn'



Skolan

Hejhej!
Ska snart till skolan, men eftersom vi hade sov morgon till 9.20 så kunde jag ju blogga lite.. Om en halvtimme ska jag möta vickan, sen till skolan.  Måste rusa nu, C u

/idagustafssonn'



Tipsa mig?



/idagustafssonn'



Onsdag kväll...

Hej hopp!
Jag vet att jag inte hunnit blogga idag och det kan bero på att jag va hos vickan efter skolan.  Sen skulle jag engentligen till pappa men så blev det inte, jag ska dit imorrn ist.

Skola idag som vanligt då.. hände väl inget specielt typ. sen så gick vi hem till vickan då efter skolan&pluggade oså. Sen hem äta, tv&nu ska jag städa eller jag är snart klar..  Idag har det varit ganska stressigt faktist.. ;s  Men det är sånt som jag löser snabbt! ;)  Ibland. Idag gick det tyvärr inte, stressen bara kom.. så jag har nästan inte hunnit någonting under dessa timmar jag har vart hemma. Så jag får väl sätta fart nu då, ciaao (aa'

TRE DAGAR KVAR TILL NACKA, T A G G A   T A G G A!

/IDAGUSTAFSSONN'



Vinteridrottsdag: Skridskor - "Den långa vandringen"

Heej!
I dag var det vinteridrottsdag i skolan och jag åkte skridskor&promenerade xP  När vi äkte skridskor höll jag på att frysa ihäl om mina föter, för så kallt var de :( Kändes som typ -35 grader.. ;oo   R.I.P mina frusna fötter! ):
Efter skridskoåkningen gick jag&ewe&vickan o käka pizza :D  Plus att vi värmde oss xD
Sen gick vi tillbaka till skolan&sen började "den långa vandringen"  som tog typ 2 timmar..  Och gissa om jag frös ;O  men nu är äntligen hemma efter en lång dag ;p  Snart ska jag sätta igång med svenska läxan ;/  Det lär behövas'  Ciao (L)

/idagustafssonn



Bilder från träningen (:


min scorp! (:


     Jaag                                                                                Elin

/idagustafssonn'



seg dag...

Hej alla söta bloggläsare! (a)
Min dag har varit allmänt seg (förutom träningen såklart!)  Jag vaknade vid åtta tiden. Då fick jag snabbt i mig lite frukost, sen skulle vi hämta elin&sen till träningen. Den var ju skapligt rolig =) Sen åkte jag hem och "dega" framför datorn. Sen titta jag på film&nästan somna för jag var så trött, känns typ som om jag inte har sovit sen 10 år tillbaka..^  Sen tog jag en promenad hem till pappa för att hämta mina skridskor tills på tisdag (idrottsdag i skolan) Sen hem&sitta vid datorn igen..

Snart kommer mamma hem&då ska vi äta kebab (:  Och titta på nya beck - I stormens öga! ;]


/idagustafssonn'



Alla hjärtans dag!

Ha en bra alla ♥ dag!<3



/idagustafssonn'



Mycket shopping i helgen =)

Heej igen!!
Nu är jag äntligen hemma i köping igen. Jag har haft en toppen helg!!! Tyvärr tog jag inte så många bilder för jag glömde kamran på hotellet när vi var ute.. :P  Så ni kommer inte att få se några bilder :p

 Fredagen började med tågresa till sthlm :) Sen när vi var framme gick vi till hotellet och fixade oss & så x)  Sen åkte vi taxi till restaurangen "Nova vista".  Där åt vi mat och sen gick vi på teatern "Grease" (a)


Efter teatern gick vi tillbaka till hotellet och tittade på tv.  Sen somnade vi väl nån gång vid 12..
Idag vaknade jag vid nio, då åt vi frukost, sen gick vi på stan och shoppade. :') Sen åt vi lunch på kungshallen vid tre, sen fortsatte vi att shoppa fram till halv fem.  Då gick vi till hotellet och hämtade väskorna sen till stationen. Tåget gick 17.07 till köping.  Sen var vi hemma!!!! :-)  

Här är allt jag köpte i sthlm:

Kappahl;
- tre par örhängen 49,50 ;-
- fanta lip smacker 25 ;-

Gina tricot;
- ett par jeans 199 ;-
- en t-shirt 99;-
- en tröja 129 ;-
- en tröja 129 ;-
- ett linne 99 ;-

Åhlens;
- Jonas brothers - skiva 185 ;-
- tre st nagellack 60 ;-

Lindex;
- en t-shirt 79 ;-
- örhängen 49 ;-
- toffsar 19 ;-

Bikbok;
- En tjockis tröja 199 ;-
 
Vero moda;
- jeansleggings 179 ;-
- örhängen 49 ;-

Tillsammans blev de typ 1600 plus att jag köpte godis för... lite pengar ;p

Hejdå, nu väntar lusse på mig =)

/idagustafssonn'




Stockholm here I come!

Nu bär det av till stockholm, hörs när jag kommer hem dvs på lördag kväll :D   Ni får ha en bra helg, det ska iaf jag!

some pictures:





 




/idagustafssonn'



Paus från bloggen

Hej!
Kortsammanfattning av dagen:
vakna, skolan, hem med carmen, till träningen, träna, hem, äta, duscha, plugga, städa, nu: SOVA!

Tyvärr kommer jag bli tvungen att ta en paus från bloggen imorrn för vi ska jag till sthlm.. och eftersom vi sover över där blir det ju ingen uppdatering förren på lördag kväll..  Ni får faktist hålla er, och ni kan ju se fram emot alla bilder ni kommer att få se :)  Nu måste jag packa, see ya!

/idagustafssonn'



Hemligheten



Sitter och tittar på denna film nu med zoe&clara ♥  Har sätt den typ 100 gånger förut, men jag vart lite sugen på att se den igen. Ska fortsätta titta nu då, ses!

/idagustafssonn'



Förbreder inför sthlm

Heej!
Det blev lite ändrade planer, jag ska inte åka till elin.. hon kommer hit ist för att va med natta&clara. Lite senare ska jag va med lucila ♥  Nu tänkte jag göra en lista på allt jag ska packa ner till stockholm.  Den kommer bli lååååång!! Sen ska jag välja kläder som jag ska ha med dit, osv. Så jag har lite att stå i idag, vi hörs!



/idagustafssonn'



Studiedag!

Hej!
Vaknade alldeles föt tidigt idag, klockan nio ;o;o;o;o  Då tittade jag på film, sen gick jag upp sen satte jag mig här.. Snart ska jag äta frukost, sen drar jag te elin ;)  Nu ska jga klä på mig, och fixxa mig lite.  Hörs senare ikväll!

/idagustafssonn'



Ida -v- Lucila

Heej!
Kom hem från lusse för ett tag sen. Ville bara snacka lite med henne eftersom det var väldigt längesen jag träffade henne! (om man bortser från skolan) Aja, nu ska jag titta på film. sen kanske det blir mer dator, vi får se. Imorrn är det ju studiedag så då får man väl njuta av dagen på bästa sätt (Y)
Här är några bild på mig&lusse ♥





/idagustafssonn'



You belong with me

Hej!
Kom hem från vickan för ett tag sen, vi pluggade :P  Skolan var väl okej, hade:  so, svenska, idrott, lunch, spanska.  sen slutade vi klockan 14.10, skönt!  Efter skolan gick vi ner på stan med giggi&vickan (giggi köpte en liter mjölk!!!!) innan vi gick hem till vickan.  somsagt så gjorde vi läxor & sen gjorde vi pannkaka xD
När jag kom hem åt jag mat, och sen satte jag mig här..  Asså det är något fel på blogg.se så det går inte att lägga in inlägg, så därför blir de här inlägget lite konstigt, så ni vet varför :P 
Nu ska jag äta min bulle :D  Här är iaf en bra låt:  You belong with me - Taylor swift ♥

http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw&feature=fvst''

/idagustafssonn'



Det är måndag idag! :D

Heej!
Kom nyss ut från duschen :P  Skönt att duscha efter en lång träning :D  Skolan var väl okej, plus att vi fick tbx so provet.. själv fick man 35/39 ;)  Efter skolan gick jag hem med elin, sen till träningen. Sen gick jag hem och åt sen duscha.   Nu ska jag plugga :D Inte roligt! Men man måste ju..  iaf så har jag no prov på fredag och läxförhör i spanska på torsdag. imorrn tror jag att jag & vickan skulle plugga tillsammans, det behövs!  Plus att det är studiedag på onsdag!! ;D  vilket betyder; LEDIG!  Nu ska jag placera mitt arsle vid tvn för att titta på 'Familjen annorlunda' senare ska jag oxå titta på spårlöst.  Ha det bra, kexchoklad! <3

/idagustafssonn'



I en annan del av köping



Sitter och tittar på detta nu, ruuuligt är de!

/idagustafssonn'



semla


Åt semla nyss, mums!

/idagustafssonn'



Inköpslista

Här är lite grejor jag tänkte köpa i stockholm:

* Grå tjock tröja, bikbok?
  (se bild!)

* svarta mjukis byxor, intersport?  (se bild!)
FLEECE PANT JR
* Smycken (ex. örhängen, halsband, armband ect.)

* Ska försöka leta på den klockan jag visa i ett inlägg igår (en rosa från www.knokk.se , den kostade 199;- )

* Någon bra bok är alltid härligt, så jag tror att det blir en nu om jag hittar någon bra d.v.s

Det var det jag kom på just nu, men sen kommer jag säkert på massa mer när jag är där.

/idagustafssonn'




sundaay

Heej!
Kom nyss hem från träningen och snart ska jag stoppa i mig något att äta.  Senare på eftermiddagen ska jag till mamma. 

Ska göras idag:

* duscha
* plugga no & spanska
* städa rummet
* titta på
'en annan del av köping'

Nu ska jag ta itu med det jag ska göra toodaay! :))  Hörs biiischhes (A)

/idagustafssonn'



Vill ha!



Klocka från www.knokk.se

/idagustafssonn'



chiipzz & Godiizz!

Heej på er!
Nu sitter vi och äter chips & godis framför melodifestivalen.  Jag tycker faktist inte att dom va nå bra denna här gången, man får väl hoppas på en förendring till nästa lördag! ;)
ciao (A)



/idagustafssonn'



Kusinerna på besök :D

Hej!
Nu sitter jag här med mina kusiner, Emma&Anton! ;D  Nu ska vi titta på melodifestivalen & käka godis (A)
Aja, nu har jag inte tid mer, jag måste underhålla mina småkusiner ;p 
Jag kanske slänger in ett inlägg senare vem vet? :P   Hejdåå, <3

/idagustafssonn'




Lördag :]

Hej bloggen!
Idag vaknade jag&elin vid 10 sen åt vi frukost, sen slappade vi lite framför en film.  Senare kom lusse ♥  Nu ska vi göra "soda stream" och typ bara chilla :)  Ikväll kommer kusinerna och äter pizza med oss ;* 

Igår gick vi o la oss vid typ 2, sen titta vi på en film tills vi somnade..  Hörs, hejdå!

 

/idagustafssonn'




Marabou mjölkchoklad



Nu sitter jag ock käkar choklad, har inge bättre för mig. He-he xD

vilken är eran "favoritsmak"?

/idagustafssonn'



Is it friday yet?

Heej blogg läsare!
Idag slutade jag vid två. Då gick jag hem till mamma, sen kom elin. Då gick vi till pappa. Sen har vi inte gjort så mkt.  Nu tittar vi på "svampbob" :P  Senare ska vi äta lax (samma som igår xD) Elin ska sova här :D 

Nu är det äntligen helg, den är j*vligt efterlängtad (A)  Nu har jag ju en hel helg att se fram emot, vi gillar't <3
Nu ska jag&elin fortsätta leka.  ;p <3
Ciaoo ;k

summer <3

/idagustafssonn'



skolan - träning - annat

Heej!
Har inte haft tid att blogga idag! ;(  Först skolan, sen hem byta om&äta något snabbt som tusan!  Sen stressa iväg till träningen, som gick ganska bra =)
 När jag kom hem städade jag buren+rummet. Sen duschade jag.  Och nu har jag precis ätit upp min mat som bestog av; lax&potatis ;)  Vi brukar inte äta såhär sent, men mamma var på möte tills nu så.. vi fick vänta på henne ;p
Nu ska jag plugga No (jag tror  iaf att vi har läxa i de?)  Sen film, i think! ;]
'
ps. imorrn får vi tillbaka våra religons prov!



/idagustafssonn'



Biginn :]

Hej alla glada!
Skola som vanligt då.  Sen gick jag hem i det kalla vädret.. Sen satte jag mig här, sen åkte jag till biginn med mamma.  Vi skulle till en början bara titta lite på lindex, men ändå så fick jag med mig det här;

* En söt väska
* en t-shirt
* en bh

hah, så kan det bli! ;)  Nu ska jag städa, sen plugga spanska, ciaoooo!



/idagustafssonn'



Beautiful eyes?




/idagustafssonnn'



Plugg med Elin :]

Hejhej!
Jag vet att jag inte har uppdaterat på hela dan, och det kan bero på att jag har varit med elin idag ♥  Vi var hemma hos henne och gjorde läxor + titta på film =) 
Idag hade vi so prov och det gick väl ok, jag är nöjd med min insatts iaf.  Om 5 minuter börjar house så då ska jag sitta bänkad framför tv:n ;)  ses, ciao! <3

Min kväll är räddad;




/idagustafssonn'



Älskar dig Ewe <3









                     

/idagustafssonn'



Armband från maloa


Jag tycker dessa armband är väldigt fiiiina!  Dom är från www.maloa.se  Älskar den sidan, dom har så mycket fint där!
Aja, som jag sa i det förra inlägget så pluggar jag tills so provet imorrn, fast nu har jag tagit  en paus.  Samtidigt som jag bloggar tittar jag på 'spårlöst'  på tv.
Next up; 
-
plugga so
- film
- sova ;k

/idagustafssonn'



plugga -.-'

heej!
Engentligen ska jag på träning idag, men jag måste faktist plugga till so provet imorrn.. så det blir ingen träning för min del :[   Idag fick vi iaf reda på matteprovet vi gjorde förra veckan.  Kan ni gissa vad jag fick? (a)
36/40 *happyface*  riktigt bra tycker jag själv! :)  Ska fortsätta plugga nu, see ya! (y)



/idagustafssonn'