Leos födelsedag och andra dagar

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi är fortfarande sjuka. Leo mår bättre och är tillbaka på jobbet igen men jag mår fortfarande dåligt. Har också blivit förkyld och fått ont i halsen ovanpå det här. Trots sjukdomar så åkte vi till Stockholm i lördags för att fira Leo lite i förskott. Vi åt middag på Weidao med Leos mamma, pappa och farmor. Annars låg jag mest i soffan hos svärmor och gosade med Chico. På söndag eftermiddag åkte vi hem från Stockholm och åkte istället hem till mamma för söndagsmiddag och firade Leos 24 årsdag med tårta. Stannade kvar där i två nätter och vilade, gosade med Casper och försökte bli frisk. Nu är det tisdag kväll och vi har precis kommit hem till Västerås igen. Nu: vila vila vila! Sjuk i två veckor och det börjar bli riktigt jobbigt nu.



Sjukstuga

(null)
(null)

Vi är sjuka här hemma, båda två! Jag har mått skit dom senaste dagarna med huvudvärk, yrsel och illamående. Så idag var vi iväg för att träffa en läkare och ta prover. Det visade sig att jag har någon virusinfektion i kroppen.. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart, är ganska trött på det här efter 8 dagar. Nu ska vi fortsätta att vila i soffan! 



Söndagsäventyr

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Började dagen med att tvätta massa tvätt. Så skönt att få bort den stora högen. Efter lunch åkte vi ut till Engsö slott och naturreservat. Där blev det en söndagspromenad ut på landet. Väl hemma var det nästan bara att vända för vi skulle hem till Clara och äta söndagsmiddag. Så mysig tradition! 

Nu är det måndag igen, ny vecka! Heja dig!



Lördagsmys

(null)
(null)
(null)

Lördag. Efter en väldigt ohändelserik dag så fick den iallafall avslutas med pizza, godis och serier. Helt ok ändå!



En fredag i Köping

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En heldag i Köping. Var med Clara hela dagen tills vi hämtade hem Casper från förskolan. På eftermiddagen åkte Clara till jobbet och jag var barnvakt till Casper. Så lätt när han är sådär gulli!!!! Vi lekte hela dagen och sen somnade han i mitt knä på kvällen <3



Kanelbullebak

(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdag. Sommarvädret återvänder igen, vi har haft 27 grader och sol idag. Vi får väl se hur länge det varar. Gick iallafall en promenad in till stan för att läsa på Waynes coffee. Har äntligen tagit upp det igen, sist var ju i Karlstad men sen har jag inte riktigt hunnit med det sen vi flyttade till Västerås. När jag kom hem från stan så bakade jag kanelbullar. Så himla gott! Jag var så sugen på att baka nånting och då fick det bli kanelbullar. Kul och gott! När Leo kom hem från jobbet hade vi kanelbulle-fika på balkongen. Nu ska vi laga middag!



En söndag med familjen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vi vaknade upp hos mamma och efter frukosten passade vi på att åka och tvätta bilen. Efter lunchen åkte jag till Västerås med mamma, Clara och Casper. Vi skulle se på Bamse showen på Strandfestivalen och sen gick vi och kollade på karusellerna och marknaden. På kvällen hade vi söndagsmiddag med familjen hemma hos oss. Och mamma gjorde en såå god efterrätt till oss!! 



Årets kräftskiva

(null)
(null)
(null)
(null)

Igår, lördag, hade vi årets kräftskiva hemma hos mamma. Nästan hela släkten samlades och åt paj, kräftor och fika. Älskar kräftskiva!!!



Västerås strandfestival

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag. Leo jobbade hemifrån och jag har inte gjort nånting. På eftermiddagen åkte vi och handlade och senare lagade vi middag och åt den framför 13 resons why. Sen pausade vi i vårt seriemarathon och åkte istället till Lögarängen för att kolla på strandfestivalen. Vi åt glass och kollade på Molly Sandéns konsert och sen åkte vi hem och fortsatte med vårt seriemarathon. 



Tjejkväll

(null)
(null)
(null)

Igår kväll hade vi tacomys med tjejerna. Vi åt mat och spelade spel hela kvällen, och pratade massor såklart. Det var så längesen vi sågs så det finns alltid mycket att prata om. Så mysig kväll!



SOMMAREN 2019 - SOMMARN SNURRAR FORT NÄR VI BARA SNÖAR BORT


Sommaren 2019 är över och hösten är här. Den här sommaren gick fortare än någonsin. Jag har bara jobbat, jobbat och jobbat förutom min semestervecka i Karlsborg. Det var en så mysig och rolig vecka. Vi badade, åt glass och grillade nästan varje dag! Förutom veckan i Karlsborg så var vi även i Stockholm fyra dagar, sett Thomas Stenström på Cityfestivalen, varit på Vickans bröllop i början av sommaren och åkt på en dagsutflykt till Karlstad för att hälsa på. Vi har såklart ätit massa glass, badat och försökt ta tillvara på hela sommaren. Avslutade sommaren med att fylla 23 år och sen åka på en spa weekend med Leo. Det har alltså varit en väldigt bra sommar ♥




Lunch i Arboga

(null)
(null)
(null)
(null)

Sov över hos mamma igår och det var så mysigt att vakna av att bli dragen i håret av en 1 åring haha. På förmiddagen åkte vi till Arboga för att handla på ÖB och sen äta lunch på Två skator. På eftermiddagen tittade vi bara på serie i soffan innan jag åkte hem till Västerås igen. 



Allt jag behövde

(null)
(null)
(null)
(null)

Gick upp tidigt för att baka scones, åkte till Köping för att umgås med familjen, åt lunch på Skeppis med Clara, Zoe och Lucila. Tacomys och idol med familjen på kvällen. Den här dagen var allt jag behövde! 



Dom få saker jag gillar med hösten

(null)
(null)
(null)
(null)
 
Som sagt, hatkärlek till hösten. Väldigt lite kärlek men här är fem saker som jag gillar lite mer:
 
- Jag börjar tända doftljus överallt 
 
- Jag bor i tjocka stickade tröjor även fast det ibland är för varmt
 
- Lagar grytor och soppor igen
 
- Dricka te varje morgon och kväll
 
- Trädens fina färger



Första september

(null)
(null)

Första september och det är officiellt höst nu. Det kunde man dock inte tro på förmiddagen när det var 30 grader i solen. Så då passade vi på att ta en långpromenad i solen men det var nästan för varmt. På eftermiddagen vände vädret rejält och det blev spöregn och åska istället. Så vi stannade inne resten av dagen och kollade på 13 reasons why och tog långa power naps i soffan. Nu ska vi laga middag!