Du sätter höstsolen i eld

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag: jag var ledig och Clara och Casper hade inget att göra så dom kom hem till mig. Vi åkte en sväng till Erikslund och efter lunchen åkte vi till en stor lekpark med Casper. Nu har dom precis åkt hem och jag ska sätta mig i soffan och kolla på en serie. Kolla dagens himmel förresten! 



Vi har köpt en ny bil!

(null)
(null)
(null)

Söndag. Åkte till Arboga efter frukosten för att handla lite på ÖoB. Pysslade med Clara på eftermiddagen. Det blev både höst, halloween och julpyssel. Haha, lika bra att passa på när man väl pysslar. Samtidigt i Stockholm så köper Leo en ny bil till oss (eller mest till Leo som pendlar). Det blev en svart Volvo V40. Har velat ha en sån jättelänge så jag är jätteglad att köpet blev av nu. På kvällen åt vi söndagsmiddag och kollade på solsidan.



Lördagen

(null)
(null)
(null)

Lördag. Sov länge. Var ner på stan en sväng och handlade mat. Åkte till Kolsva på eftermiddagen för att hälsa på farmor och farfar. Vi fikade och pratade i några timmar innan vi åkte hem igen. På kvällen: åt middag, kollade på tv, hämtade mamma från jobbet. Vi hade överraskat henne med ost och kex och spelkväll. Bästa! 



Tjejkväll

(null)
(null)
(null)

Fredag. Jobbade hela morgonen och förmiddagen fram till klockan elva. Då sprang jag till tåget och åkte till Köping. En helg i Köping väntade! På eftermiddagen träffade jag Lucila för att gå en prommis och prata om allt som hänt sen sist. På kvällen hade vi tjejkväll med Elin, Bettan, Jessica och Emilia. Vi åt tacos och kollade på idol. Och åt massa godis såklart! Perfekt fredagkväll!



På Leos lekland

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Två dagars ledighet. Igår var jag bara hemma och vilade och kollade på film. Åt tacos till middag, funkar perfekt även på en tisdag. Idag har jag varit med Clara och Casper på Leos lekland i några timmar. Nostalgi! Så många år sen jag var där! Sprang runt där i några timmar och åt pannkaka till lunch. Nu är jag hemma igen och ska vänta på att Leo kommer hem från jobbet innan vi börjar med middagen. 



Årets sista grillmiddag

(null)
(null)
(null)
(null)

Helgen vecka 42: Igår, lördag, tog vi sovmorgon och sen åt vi frukost framför nyhetsmorgon. Efter att Leo hade tränat på förmiddagen så började vi rensa/städa/fixa i våra garderober i hallen. Det har varit kaos där enda sen vi flyttade in för fem månader sen så det var verkligen dags att fixa iordning bland garderoberna. Mitt i allt åkte vi också till Ikea och köpte en hylla till skorna (som tidigare bara legat i en hög i garderoben) och galgar. Efter en powernap i soffan och en dusch så åkte vi till Köping för att äta middag hos mamma. Årets sista grillmiddag! </3 Och en kokoskaka med glass och passionsfrukt till efterrätt. Somnade ganska tidigt på en luftmadrass hos mamma i ett rum som en gång var mitt.

En liten sovmorgon imorse också och sen lyxfrukost med familjen. Sen åkte vi hem till Västerås igen och fortsatte med att fixa i hallen, ett skåp i köket och balkongen (det är dags att ställa in utemöblerna..). På kvällen kom familjen till oss på söndagsmiddag och sen såg vi säsongspremiären av Solsidan. Så bra! Nu är det dags att sova om jag ska orka jobba imorgon.



Casper: 16 månader gammal


Var i Köping idag och passade på att ta lite bilder på Casper på hans 16 månaders dag. Stor kille nu ♥



Spontanmiddag hos mamma

(null)
(null)
(null)

Efter jobbet igår så tog jag tåget till Köping. Vi blev bjudna på en spontan trerätters middag hemma hos mamma. Vi åt bland annat fisksoppa till varmrätt och dumlekladdkaka till efterrätt. Så gott! 



Höstfärger och årets första lussebulle

(null)
(null)
(null)

En grå, regnig och helt vanlig onsdag. Det är dock väldigt mycket fina höstfärger på träden nu. Tog dom här bilderna efter jobbet när jag var påväg till bussen. Kolla så fint!!! När jag kom hem tände jag ljus och kollade på en film i soffan samtidigt som det regnade ute. Kan det ens bli mer höst än så? Hela min definition iallafall! När Leo kom hem från jobbet så åkte vi till Ica och storhandlade. Sen var det kväll = laga mat, äta mat framför tvn, vika tvätt, bada badkar, titta lite mer på tv och nu sova. Tack o godnatt onsdag!



En helg i oktober

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag: Åkte till Köping för att fira Elin i förskott. Vi åt lunch och fikade innan vi åkte hem till Västerås igen. På kvällen låg vi bara i soffan, åt godis och drack vin. Minns inte ens vad vi kollade på men säkert någon serie. 
Söndag: Tvättade och städade hela lägenheten. Det tog nästan hela dagen. På kvällen var vi på söndagsmiddag hemma hos Clara. 
Måndag: Ledig. Hade en mysig morgon med tända ljus, korsordstidning och nyhetsmorgon. Vid tolv kom Clara och Casper och på eftermiddagen åkte vi till sjukhuset för att jag skulle ta cellprov. Efter det åkte vi till Erikslund och fikade. Nu är både jag och Leo hemma och vi ska snart börja med kvällens middag. Imorgon ska jag jobba igen. Andra veckan på mitt nya jobb. 



Tjejmys och idol

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag: Blev upphämtad av Clara, Elin och Lucila och så åkte vi till Stockholm. Eller vi åkte till Solna för att gå på Mall of Scandinavia i några timmar i väntan på att Idol skulle börja. Jag shoppade inget men vi åt en jättegod middag på Vapiano iallafall. Sen åkte vi ut till Spånga för att gå på Idol live. Jättekul!!! Det måste vi göra om! 



Shoppingdag i Örebro

(null)
(null)
(null)
(null)

Har haft en heldag på Mariebergs shoppingcenter i Örebro med mamma, Clara och Casper. Vi åt lunch, fikade och såklart shoppade lite. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på ett avsnitt av Wahlgrens värld. Torsdags tradition!



Mysig söndagsaktivitet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Lång sovmorgon. Vid lunch gick vi upp till skogen för att grilla korv. Så mysig söndagsaktivitet! Och jättefint höstväder hade vi också. Vill göra det här varje söndag. På kvällen åt vi söndagsmiddag (pannbiff <3) hos mamma innan vi åkte hem till Västerås igen. 



Dom senaste dagarna

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Äntligen frisk!!!! Kanske inte 100% men ändå 90% så jag är asglad!!! Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna: 

1: Fick hem våra collector Håkan biljetter, längtar! 
2: Promenerade genom Vasaparken i solen efter en jobbintervju. 
3 & 4: Åkte till Köping i fredags och började med att äta lunch med Clara och Casper på stan.
5 & 6: Mys med Casper <3
7: Tjejmys igår med mamma, Clara, Bettan och Elin. Pratade, kollade på film, spelade spel och åt godis. Mysigaste kvällen på länge! 

Så i fredags åkte jag till Köping för att vara med familjen hela helgen. Efter lunchen på stan så var vi bara hemma och vilade i soffan. På kvällen hämtade Elin mig och så åkte vi och köpte saker till tacos. Vi skulle nämligen ha tacos och idolmys hemma hos henne. Blev kvar där hela kvällen och halva natten så hon körde hem mig halv fyra på natten. Efter några timmars sömn så var det lördag. Tog det lugnt hela dagen, gick en promenad med mamma och Casper. På kvällen kom ju Bettan och Elin över och åt middag och sen hade vi myskväll resten av kvällen. Det var dom dagarna det!




Första oktober

(null)
(null)
(null)

Gissa vad? Jag är fortfarande sjuk! Är så trött på det här efter nästan tre veckor. Idag har jag iallafall varit ute på en kort promenad runt området för att få luft. Det var längesen! Fick se lite av höstens fina färger också. Annars har jag haft Beck-marathon i soffan. 

Sjukt med första oktober! Hoppas mitt oktober blir mycket mycket bättre än mitt september.