Mellanmål

Passade på att baka bröd idag så det vart perfekt till mellanmål. Receptet hittar ni här!



Onsdag

Onsdag - en vecka kvar till fucking sommarlov ♥  Idag hade jag en långsovmorgon och började först efter lunch. Åkte sedan till skolan och skrev mitt sista prov på mångamånga veckor. Känns väldigt bra! NU: efterrätt ↑



Nyfärgat hår

Slutade redan klockan tolv idag efter min enda lektion. Åkte hem, åt lunch, tog en powerwalk i solen och på kvällen kom Rebecca hit för att klippa och färga mitt hår ↑  Igår hade jag även min allra sista historia lektion (och prov), inga mera kungar och inga mera världskrig - underbart! 



Today's

 



En månad till Turkiet




Köpingsyran 2013

 



New shoes

Älskar mina nya skor!! Från nelly.com



Lördag

Var på Köpings yran igår hela kvällen med bra människor. Ska dit om en stund igen och sen sova hos Elin inatt. 



Jag var ingen, du var aprilhimlen

Efter min springrunda på 5 km satte jag mig i solen med lilla katten ♥



If I lose myself tonight It'll be by your side

 
-från igår
 
Det har varit en måndag som måndagar brukar vara. Efter skolan gick jag ut och sprang 5 km och efter det satte jag mig i solen med musik i öronen. Ska kolla igenom matten en gång till inför nationella imorgon (som är ett av mina tre prov den här veckan + muntligt np i spanska). Japp, vi kämpar på dom här ca två veckorna som är kvar i skolan!



Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.

Var hos Lusse och firade henne på eftermiddagen/kvällen! Nu väntas lite plugg och sen några timmars sömn innan en ny skolvecka börjar. 17 dagar till sommarlov♥



Överraskning

Överraskade bästa Lusse med fika på bryggan på hennes 16-års dag ♥



Grattis världens bästa ♥




Balen 2013




Gårdagen

Var hos Elin igår. Vi gick en långpromenad genom halva Köping och avslutade kvällen på hennes balkong med filtar, musik och hallonsmoothie. Nu ska vi snart åka iväg och kolla på balen!



Fredag

Äntligen fredag. Fick sluta skolan redan halv tolv idag! Nu ska jag sätta mig i solen och försöka få lite färg. 



Bror fyller 18 år idag så han fick en sportbil av oss♥



Och om du någonsin vill ha en idiot lägg din hand i min

Mycket skönt att sluta klockan tolv och att jag bara hade en lektion! Tisdagar ♥  typ....



Lördagen / Söndagen

Lite bilder från igår och idag. Har ätit jordgubbar i hamnen, solat, gått lång promenad med kusinen och haft one tree hill-marathon. Ikväll sover jag hos Elin och imorgon är det dags för skola igen efter en långhelg. 



Cheerleading RM




Fyra från igår




Cheer RM imorgon

Imorgon är det Cheer RM i Nyköping!!!! Jag ska dit med Elin och Carmen, dock går bussen klockan fem på morgonen så vi måste nog sova nu. Hörs ♥
 



Vädret ♥

Två av veckans tre skoldagar är avklarade och även ett träningspass + en springtur direkt efter. Hann också sola lite efter skolan. Fick passa på när det var årets, hitills, varmaste dag idag. Nu laddar jag om med lite sömn för imorgon väntas nationella i spanska. 



Kilsbergen 4-5 maj

Har haft två mysiga dagar i Kilsbergen med släkten ♥ Bott i mysiga stugor, grillat korv vid vattnet, fiskat utan att ha fått någon fisk och gått promenader i skogen.  //  Från att vi kom hem, runt tolv, så har jag suttit och skrivit på min Syrien uppsats och den är nu äntligen klar och inskickad! Känns bättre än bra och det firades med en springtur på 5 km och sen en kabab på det. Söndagar är bra dom också!



Vitsippor

 



Tjejkväll

Tjejkväll med dessa brudar! Imorgon drar jag en roadtrip med övernattning, nice ♥



I let you see the parts of me that weren't all that pretty

 
Dubbelpass på zumban, pannkakor och som pricken över i:et har jag fått mitt livs första sommarjobb! Låter egentligen som en rätt bra dag, eller hur?
 



Bästa Håkan!

Det kommer aldrig vara över för mig
Valborg
Pistol



Första maj

Invigde min nya jeansjacka i det härliga vädret. Har umgåtts med min bästa vän. Jag har pluggat matte (och NEJ, det är inte bara något jag skriver här för att verka smart). Nu ska jag och spanska boken gå och lägga oss i sängen. Pluggmode ON