And I'd give up forever to touch you

 
Spenderade helgen i Köping och umgick med familjen. Det var mysigt!



En grå höst

(null)

(null)

(null)

(null)

Sjuk, igen. Är alltså inte alls sådär glad egentligen. Har bara legat hemma i soffan idag och kollat på Netflix (och pluggat faktiskt, är så stolt över att jag skickade in en uppgift). Har fortfarande ont i halsen men det är bara en dag kvar till helg så jag får stå ut. Nu är det dags att sova! 

En kan tro att hösten är sådär färgglad idag men egentligen var det ganska grått ute och gräset var verkligen inte sådär grönt. Tack livet för filter! 



Höstens alla tankar

 
Min måndag gick fort och smidigt iallafall, tack för det! Men sen då.. Både igår och idag har jag haft dåliga dagar och jag vet ju att det är på grund av den här jävla hösten. Hösten och det här vädret. Grått, regnigt och 0 soltimmar eller ens ljustimmar. Det är ju bara grått och mörkt hela tiden! Inte så konstigt att man blir höstdepp. Så jag går mest runt och är trött, fryser och är halvsjuk hela tiden. Drömmer om våren men längtar ändå lite till julen. 
 
En inblick bland alla mina tankar. Ska försöka överleva den här hösten ändå. Och den här låten kommer ju alltid vara så bra! Vill bara stå i ett publikhav igen, det gör inget om det regnar. 



Stockholm

 
 
 
Mycket bra helg i Stockholm. Shopping i Nacka forum, fika på Mr cake (chokladtårtan!) och drinkar på Tolv under Tele 2 arena. Men helgen gick fort och nu är vi hemma igen. I några dagar. På fredag får jag träffa familjen igen. 



Eftermiddagsfika

 

Har bakat muffins, världens godaste muffins faktiskt. Så idag kom mamma och Maggan hit och fikade efter praktiken. Imorgon är det äntligen fredag och efter praktiken väntar en helg i Stockholm! Så skönt att komma bort, även om det ibland blir varje helg.

 



Tisdag

 
Ny vecka och det är redan tisdag idag. Min fjärde vecka på praktiken har börjat och jag har typ aldrig varit såhär trött i mitt liv. Igår somnade jag på soffan klockan halv nio. Det är andra gången på bara någon vecka. Antar att jag behöver sova extra mycket nu när det är höst och det blir mörkt mycket tidigare. 
 
Igår fick vi äntligen en ny kyl och frys. Känner mig faktiskt väldigt vuxen som blir glad för nya vitvaror haha. Men det blev så mycket fräschare. Nu ska jag duscha, laga mat och sen sova. Tidigt!



en helg i köping

 
En helg i Köping var precis vad jag behövde. Nej skoja, behöver meeeer! Helgen gick för fort! Hann ändå med en massa saker. Träffade släkten, Lucila, shoppade på Dollarstore, gosade med katterna och bakade. Så mysig helg!



Du sätter höstsolen i eld

 
Höstsolen. Höstregnet. Höstlöven. En Ida efter 8 timmars jobb. Och det är så mina dagar ser ut. Går upp tidigt när det är helt svart ute för att sedan åka till Ica maxi där jag har min praktik. Jobba 8 timmar, åka hem, har några timmars fritid då jag helst ligger i soffan och halvsover men det händer också att jag tränar innan jag diskar/lagar mat/duschar och sen är det dags att sova igen. Idag blev det dock lite vardagslyx när jag åkte in till stan efter praktiken och gick på fotvård. På vägen hem såg jag denna brinnande himmel och var tvungen att hoppa av bussen två stationer tidigare för att hinna fota lite. Och sen gå hem i världens storm. Men det var det värt. Imorgon efter praktiken åker vi hem till Köping. JA



FINT PÅ YOUTUBE #3

 
Älskar alla dom här!!!



Söndagen

 
Söndag: tvättat, en sväng på stan + fika på Carli (deras milkshake!!) och sen tapas och serie i soffan resten av kvällen. Hatar när helgen tar slut. 



Lördagen

 

Lördag: biläventyr i Karlstad, spontan date night: middag på nya restaurangen London New york och efterrätt + drinkar på Pinchos efteråt. Och det var den lördagen!




Sol, regn och kanelbullens dag

 
Oktober. Du har varvat regn och sol med moln och blå himmel. Idag bjöd du på sol, blå himmel och färgglada löv. Några av få saker jag gillar med hösten. En annan är 4 oktober, kanelbullens dag! Bakade några hundra bullar igår på praktiken och köpte med två stycken hem, ett måste. (Mitt bästa recept på kanelbullar finns på min bakblogg: idaskakburk.blogg.se)
 
Nu ska jag fortsätta mysa i soffan framför en serie. 



Sista veckan i september

 

En vecka av praktiken har redan gått och det är oktober nu?? Vad hände? Det känns som om vi hoppade över september pga att det gick så himla fort. Ville inte det. Jag hatar iallafall oktober ännu mer än vad jag hatar september. 

 
Har iallafall hunnit med en del den här veckan och helgen, bland annat: varit en sväng på ÖB, shoppat på lager 157 (ny höstjacka!), tagit upp höst/vinterkläder, rensat garderoben, varit på äventyr på Hammarö och som vanligt tvättat och handlat. Nu börjar en ny vecka. Första veckan i oktober. Du är inte välkommen!