Utflykt till Fjäderholmarna och parmiddag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag. Kom till Stockholm på kvällen. Åt middag med Leo och Carola och sen firade vi Carola i efterskott med fika, prosecco och paket. 

Lördag. Fick sova ut, länge. Åt frukost framför Nyhetsmorgon. Åkte in till stan för att ta båten ut till Fjäderholmarna. Det är så mysigt där!!! Så synd bara att vädret inte var bättre. Det regnade lite men sen kom solen fram på eftermiddagen, men varmt var det inte. Vi åt lunch (toast Skagen och rökta räkor!!), åt glass, köpte choklad från deras chokladfabrik och Leo provade öl från deras egna bryggeri. Väldigt bra dag alltså! Älskar Fjäderholmarna!

När vi kom hem till svärmor igen var det bara att duscha och byta om och sen åkte vi in till stan igen. Vi skulle äta middag på en tapasrestaurang med Vincent och hans tjej. Delade på massa tapas och drack massa sangria! Så gott! Sen gick vi vidare till en bar och drack öl och cider. Sen gick vi vidare igen, den här gången hamnade vi på en bowlinghall så vi spelade lite bowling tills dom stängde. Då var vi trötta och tog en Uber hem. Dessa pensionärer är inte vana att vara ute såhär sent. Det blev en väldigt bra kväll också.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback