TV HÖSTEN 2020 ÄR HÄR


En sak som verkligen är höst för mig är att alla nya och gamla serier och tv program börjar på tvn igen efter en sommar med (nästan) bara Allsång på skansen. Jag är en riktig serie och tv-programs nörd. Om jag får välja ser jag helst svenska kriminalserier. Har nog sett nästan alla som finns att se. Men jag gillar också svenska dramaserier. Den här hösten ser jag mest fram emot dom här serierna och tv programmen: 

- Morden i Sandhamn, säsong sju började på tv4 18 augusti men alla avsnitt finns redan att se på Cmore. Jättebra säsong med en del nya skådisar och roller! 

- Partisan. Ny serie som började på Viaplay den 16 augusti. Fares Fares och Johan Rheborg gör två av huvudrollerna. 

- Jakten på en mördare. Ny serie på SVT om mordet på Helén Nilsson i Hörby 1989. Premiär 15 november. 

- Fullt hus. Ny komediserie som redan finns på Dplay men har premiär på kanal 5 den 30 augusti. 

- White wall. Har premiär på SVT den 20 september med bland annat Vera Vitali i huvudrollen. 

- Top dog. Ny thrillerserie efter en boktriologi av Jens Lapidus. Har premiär på Cmore 7 oktober. 

- Kärlek och anarki. Ny svensk serie på Netflix som har premiär under hösten. Många bra skådisar med Ida Engvoll i huvudrollen. 

- Lyckoviken. En serie baserad på en bok av Camilla Läckberg. Gillar ju verkligen hennes Fjällbackamorden så jag är mycket taggad på den här serien som har premiär 20 oktober på Viaplay. Även här är det många bra skådisar med i serien. 

- Ambassadören. Ny komediserie som har premiär 11 oktober på Viaplay. Mikael Tornving gör en av huvudrollerna. Taggad!

- Young Wallander. Klassikern i en ny tappning (med engelskt tal) där Adam Pålsson kommer spela Kurt Wallander. Premiär på Netflix 3 september. 

- Bröllop, begravning och dop, säsong två. Gillade säsong ett men hoppas ändå att säsong två blir bättre. Lite nya skådisar i den här säsongen. Premiär på Cmore den 14 september. 

- Älska mig, säsong två. Gillade verkligen säsong ett, så bra och så fin. Därför: höga förväntningar på denna säsong. Premiär på Viaplay 13 september. 

- Prio 1 - i förövarens spår. Ny true crime-serie om poliserna på Nationella Operativa Avdelningen i Stockholm. Premiär på SVT 27 september. 

- Utredningen. En serie om mordet på Kim Wall som har premiär på SVT den 28 september. 

- Livstid. En norsk serie som har premiär på SVT den 13 september. 

- Vår tid är nu. Specialsäsongen som utspelar sig mellan säsong ett och två. Miljön byts ut från storstan till skärgården. Specialsäsongen har premiär på SVT i vinter, på juldagen, men den fick ändå tillhöra höstserierna. Är orimligt taggad!!!! Vår tid är nu är en av våra bästa serier genom tiderna. 

OKEJ, hur ska jag hinna med att jobba när jag har så många bra serier att kolla på i höst?! Väldigt, väldigt många serier och då tog jag inte ens med tv-program som Wahlgrens värld, Efterlyst och Svenska fall (TV3 dokumentär) som jag såklart också ska kolla på i höst. Hur ska detta gå???
 
 








Kommentarer

Kom ihåg






Trackback