TV HÖSTEN 2019 ÄR HÄR


En sak som verkligen är höst för mig, förutom att skolorna börjar igen, är att alla nya och gamla serier och tv program börjar på tvn igen efter en sommar med (nästan) bara Allsång på skansen. Jag är en riktig serie och tv-programs nörd. Om jag får välja ser jag helst svenska kriminalserier. Har nog sett nästan alla som finns att se. Men jag gillar också svenska dramaserier. Den här hösten ser jag mest fram emot dom här serierna och tv programmen: 

* Idol! Det är ju verkligen HÖST för mig när idol börjar (även om det börjar i augusti).

* Gåsmamman. Äntligen är det dags för säsong fyra av Gåsmamman, som jag längtat! I november är det säsongspremiär. 

* Alla mot alla. Filip och Fredriks program som sändes för första gången i våras och redan nu i höst kommer en till säsong (första avsnittet är ikväll). Extra kul är det för att jag och Leo satt i publiken på ett av programmen. 

* Wahlgrens värld. Så så kul! På tv 22 augusti.

* Vår tid är nu. Äntligen en säsong tre! Taggad! Säsongspremiär i oktober. 

* Innan vi dör!!!!! Kollade precis om säsong ett. En av dom bästa serierna Sverige har gjort. Säsong två kommer i oktober.

* Playa del sol. Såg den serien för några år sedan och i höst kommer ännu en säsong. Dock med några nya skådespelare, men det kan också bli bra.

* Solsidan. Äntligen kommer en ny säsong efter några år och en långfilm mitt i allt. Premiär i höst/vinter, fortfarande oklart.

* Heder. Ny serie med några av dom bästa kvinnliga skådespelarna. Jag kommer sitta bänkad 30 augusti.

* Fartblinda. Ny serie på Cmore och tv4 med bland annat Matias Varela och Julia Ragnarsson. Finns att se idag på Cmore. 

* Allt jag inte minns. Ny miniserie baserad på en roman av Jonas Hassen Khemiri. Premiär i september. 

* Den inre cirkeln. En serie som tidigare bara har gått att se på Viaplay men som nu äntligen kommer att visas på tv. Premiär 26 augusti!

* Parlamentet. Sitter bänkad varje söndag framför parlamentet. Första avsnittet sändes igår.


Herregud, så många bra serier jag ska se i höst. Undrar bara hur jag ska hinna med att se alla.. Blev just lite lite mer taggad på hösten.

 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback