Tv hösten 2018 är här


En sak som verkligen är höst för mig, förutom att skolorna börjar igen, är att alla nya och gamla serier och tv program börjar på tvn igen efter en sommar med (nästan) bara Allsång på skansen. Jag är en riktig serie och tv-programs nörd. Om jag får välja ser jag helst svenska kriminalserier. Har nog sett nästan alla som finns att se. Men jag gillar också svenska dramaserier. Den här hösten ser jag mest fram emot dom här serierna och tv programmen: 

Idol, såklart! Jag tittar alltid på Idol, iallafall tills fredagsfinalerna börjar. När Idol börjar så betyder det att sommaren är över och hösten är här. 

- Det som göms i snö: En ny kriminaldrama-serie som bygger på en idé av Leif GW Persson (redan där blir man ju intresserad) och med Robert Gustafsson i huvudrollen. Jag har bara sett dom två första avsnitten och hitills är den mycket lovande. Plus för många bra skådisar!

- Svartsjön, säsong två: Så taggad! Denna serie må vara annorlunda mot andra svenska serier men ändå så spännande att man inte kan sluta kolla. 

- Vår tid är nu, säsong två: Ännu mer taggad! Säsong ett, som visade förra hösten, var så himla bra och nu har jag väntat länge på att säsong två ska komma. 1 oktober är det premiär i SVT för "Vår tid är nu" med några av Sveriges bästa skådespelare. 

- Ingen utan skuld: Ny thrillerserie med bland annat Vera Vitali och Jens Hultén. Kan nog bli bra den här också!

- Efterlyst: Äntligen är Hasse Aro och Efterlyst tillbaka igen efter flera år. Premiär på torsdag 30/8 på TV3
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback