Vecka 41: jobb, dejt och djur

Sådär, vi kör väl på en veckouppdatering igen då. Fan, måste sluta att vara så oaktiv på bloggen! Iallafall, i måndags och tisdags var jag bara hemma och gjorde ingenting. I onsdags var jag i Bergvik och kollade i affärer/ åt Subway. (Standard!) I torsdags satt jag på Waynes coffee och pluggade några timmar innan jag mötte upp LEO och vi åkte och kollade på färgprover till nya lägenheten. (Och torsdagen var också den dagen då jag tog veckans första bild, bra idsis). 
 
I fredags satt jag också och pluggade några timmar men då på ett annat café. På kvällen tränade vi och åt kycklingtacos! Igår jobbade jag min sista dag på jobbet för jag sa nämligen upp mig i början av veckan. Äntligen! På kvällen hade vi date night på Spicy hot men däckade direkt när vi kom hem, strax innan elva..... 
Idag har det varit en väldigt rolig dag! Vi åkte in till stan och gick sedan till Mariebergsskogen för att kolla på djur. När vi hade sett alla djur och lekt i lekparken gick vi in till stan igen där vi åt lunch och handlade innan vi åkte hem. Har haft en väldigt bra vecka samtidigt som jag har hunnit plugga en del, perfa!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback