om Lyckan och livet

Kommer inte ihåg senaste gången jag var såhär glad. Är på något sätt orimligt glad, sådär så att man inte ens kan förklara för någon hur glad man är. Skrev på Twitter att jag ville dansa på gatan pga så glad. Och ja, det är väl ungefär så jag känner.  
 
Skolan idag var helt ok, jag pluggade iallafall på mattelektionen. Efter skolan skulle jag ha pluggat matte och ätit godis men matteboken byttes ut mot Youtube klipp och där blev jag fast i tre timmar, Efter maten kände jag att jag behövde en kvällspromenad och så fick det bli. Precis lagom till när solen började gå ner och idag var en sån dag då delar av himlen färgades rosa och jag var för sen med att dokumentera det. Sedan gick jag sakta sakta hem med musik i öronen och upptäckte en ny känsla, nämligen den man kan få när livet är så jävla bra: om jag dör nu så gör jag det som världens lyckligaste människa. 
 
För att just idag hittade jag så många anledningar till att vara glad, och jag är så sjukt stolt över mig själv och vad jag har gjort hitills i livet. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback