En ledig dag mitt i veckan

(null)
(null)
(null)
(null)
(Fick hem bilderna från min engångskamera häromdagen. Använde den på vår roadtrip i somras och älskar bilderna och kvaliteten och färgerna. Över förväntan såklart!)

Onsdag. En ledig dag mitt i veckan? Ja tack! Var alltså ledig och hade hemmamys idag. Sovmorgon, frukost i sängen, stannade kvar i sängen i några timmar framför serier och Håkan dokumentären. På Leos lunchrast från hemmakontoret så åkte vi och hämtade mat som vi beställt från Ica och åt lunch såklart. Tillsammans, vid köksbordet. Det händer inte ofta. 

Efter lunchen fortsatte jag att.... kolla serier! Men somnade och sov i över en timme. Sånt man både kan och får göra en ledig dag. Senare på eftermiddagen åkte vi till Köping för att vi skulle 1. på husvisning och 2. fira Mike med middag på hans riktiga födelsedag. Det blev take away middag från Harrys: getost toast till förrätt, kalvköttbullar med mos/lingon/pressgurka till varmrätt och tårta från bivur till efterrätt. Perf! Till det kollade vi på sista avsnittet av Top dog. Sen åkte vi hem igen!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback