ETT ÅR GÅR FORT MELLAN HÖGHUSEN

(några fina minnen från 2017)

Julen är över, och så är också detta år. 2017, tack för att du fanns i mitt liv. Jag behövde verkligen dig. Det har varit ett bra år i år, vilket betyder ännu mer separationsångest än vanligt. Men det går över, det gör det alltid.

Det bästa i år: Konserterna. Blir så lycklig av att bara tänka på det. Har verkligen behövt musiken i år. Har också behövt den där känslan av att man LEVER i år, den känslan jag får på varje konsert. Att sjunga, dansa, försöka dra sig närmare kravallen och att få höra sina favoritlåtar live. LEVER
Resorna. Älskar att få upptäcka världen. Ni vet den där känslan när man sitter på ett flygplan till ett land man aldrig har varit i. LEVER lika mycket i dom stunderna.
Skolan. Trodde väl aldrig att jag skulle säga att jag saknar skolan men det har jag gjort i år. Är så glad att jag började skolan just i år. Har lärt mig så mycket nytt, träffat så många människor och jag har lärt mig att vara nöjd med saker jag har gjort.

Det sämsta i år: Stressen. Har haft mycket att göra i år, därav stressen. Speciellt med skolan och alla inlämningar, och speciellt dom senaste veckorna. Att försöka hitta en balans mellan att plugga fort som fan och att få det högsta betyget. Stress. 

Men det har trots allt varit ett väldigt bra år för mig och jag hoppas att 2018 kommer bli lika bra. Jag har redan en del att se fram emot nästa år men först ska vi fira nyår i Madrid och jag längtar. 

Tre låtar som får mig att tänka på 2017:








Kommentarer

Kom ihåg






Trackback