Don't dream your life, live your dream


Gammal bild på mig och vickan.

Hej! Har inte kunnat blogga förrän nu för att min dator har vart hos pappa. Började halv tio idag och då hade vi brännbollsturnering. Vi förlorade stort! Plus att det började regna och sen fortsatte det i några timmar. Sen slutade vi elva och då drog vi (jag, emma, emelie, sarah och gisela) till sibylla och käka. Sen var jag tvungen att cykla hem i spöregnet!

idag har vi spa-kväll så här dagen innan skolavslutningen och SOMMARLOV! Så en massör kom hit vi tre och masserade oss i en halv timme var, kände att jag behövde det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa naglar och hår m.m tills imorgon. Ha det bra!



Kommentarer

Har du skaffat dig snygga skolavslutningskläder då?=)

Låter ju fantastiskt =)

Hur lång tid tar det att flyga till Turkiet då?=)

Låter ju fantastiskt =)

Hur lång tid tar det att flyga till Turkiet då?=)

Svar: Hej igen, sorry att jag aldrig svarade, men har haft lite fullt upp med lite förändringar och sånt med bloggen, och så ska man ju ha ett liv utanför också, hehe :) Men nu är jag tillbaka! Hur har du haft det sen vi hördes sist? :)



Förresten, har du deltagit i H&M tävligen? Där du kan vinna 900:-? Annars har du länken här om du vill vara med: http://www.tourn.se/taevling/bloggtaevling/vinn-900-kr-presentkort-paa-hm/?rID=79


Kom ihåg






Trackback