Cold day!

Hej finisar! Hur mår ni? Jag mår rätt bra. Är bara jättetrött! Shit, vad jag har frusit! :o
Började med att vi skulle åka skridskor i två timmar utomhus i -13 grader. Efter 20 minuter på isen hade mina fötter fryst fast typ. Så vi gick in och värmde oss och satt där tills dom där två timmarna hade gått. Sen gick jag och Vickan till donken och käkade. Efter det fick vi skjus till skolan för sen skulle vi gå runt ulvibackar i två timmar. När vi kom till donken igen så slutade vi. Så vi gick in och värmde oss och köpte paj. Sen kom Emelie & Nikki också.

Efter det åkte jag och Vickan hem till mig och tittade på film och slöade i soffan, vi orkade inte göra något annat. Fryser fortfarande om fötterna, haha. Nu ska jag duscha och äta. Bloggar sen!




Kommentarer

Hej Ida!

Vad tycker du om ringen i det här inlägget: http://elinasoderholm.blogg.se/2011/february/jag-blev-just-kar.html#comment ?

Jag vill ha din åsikt :)

Åh vad nice, jo jag såg den blåa i butiken också.

Och jadå, allt är riktigt bra med mig, hur är det med dig då? Haft en bra dag? :)

KRAM!

Vacker blogg:D Ska resa till gran canaria på fredag och undrar om du har nå bra musiktips? :) Som jag kan lagga ner och ta med mej.



Har just nu en tävling i min blogg där man kan vinna ett tandsmycke i 22k vittguld! Något för dig kanske? Värt att kolla! :)



http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-tandsmycke.html#comment



Har just nu 3 andra tävlingar igång också!

Hoppas du får en trevlig Tisdag! :)

Sv; tack, ska kolla in dom låtarna :) Hoppas du får en bra dag imorgon.

nu har du blivit länkad på min blogg som tack att du röstade på mig i fototävlingen jag vann för några veckor sen! :) http://mkarlstrom.blogg.se/2011/february/tack-for-era-roster.html#comment

Ny har Jag äntligen utsätt en vinnare på tävlingen i min blogg, http://toosweet.blogg.se/2011/february/vinnare.html#comment tryck här för att se vem som vann! Lycka till!:D

Härlig blogg!


Kom ihåg






Trackback