TV VÅREN 2023 ÄR HÄR


Vår och vår... Men ändå! Det behövs nya serier för vi har snart sett klart på tredje säsongen av Den som dräper (också väldigt bra). Vårens serier är bland annat dessa: 

- Händelser vid vatten. En dramaserie som är baserad på Kerstin Ekmans roman med samma namn. Serien utspelar sig både på 1970-talet och 1990-talet och handlar om ett dubbelmord på två turister. Två av seriens huvudroller har Rolf Lassgård och Pernilla August (samt hennes döttrar Alba och Asta Kamma). Serien hade premiär på SVT play den 13 januari. 
 
- Kapningen. En fristående fortsättning på serien Sthlm rekviem från 2018. Två av huvudkaraktärerna från Sthlm rekviem återser vi även i denna serie: Johan Karlsson och Liv Mjönes. Handlingen denna gång kretsar kring ett kapat flygplan med en bomb ombord. Serien hade premiär på Cmore den 6 februari. 

- Limbo. En serie, skriven av bland annat Rakel Wärmländer, som tar avstamp i en verklig händelse. Tre unga killar är med i en bilolycka och genom serien får vi följa konsekvenserna av olyckan. Seriens huvudroller spelas av Rakel Wärmländer, Sofia Helin och Louise Peterhoff. Premiär 12 februari på Viaplay. 

- Strandhotellet. Ännu en serie av Camilla Läckberg och det känns redan lite gjort.. MEN, jag ska såklart ändå kolla på serien. Delvis för att jag är ett stort fan av Samuel Fröler som har en huvudroll i serien. Den beskrivs som en "krimkryddad såpa” och kommer ha premiär den 7 mars på Viaplay. 
 
- Thunder in my heart. Det är dags för säsong två av denna serie skriven av Amy Deasismont, som även spelar huvudrollen Sigrid. Vi får fortsätta att följa karaktären Sigrids liv efter att hon har avslutat relationen med sin pappa och nu ältar det förflutna. Premiär i vår på Viaplay. 

Andra tv program jag kommer se:

- Alla mot alla.
- Wahlgrens värld.
- Bäst i test.
- Svenska fall. 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback