TV VÅREN 2022 ÄR HÄR

Äntligen kommer det nya serier på tv. Passar perfekt då vi nyss har tittat klart på serien "Clickbait" på Netflix (väldigt bra faktiskt). Den här våren kommer jag att se dessa serier och tv program:

 
- Heartbeats. Ny ungdomsserie på C more om ett gäng 20 åringar och ett sommar Stockholm. Serien hade premiär 12 januari.  

- Eagles.
Nu har seriens fjärde säsong snart premiär och jag kommer såklart kolla på den också. Premiär på SVT play 28 januari. 
 
- Mörkt hjärta. Ny serie som är baserad på Joakim Palmkvists bok "Hur man löser ett spaningsmord". Gustav Lindh och Clara Christiansson Drake gör två av seriens huvudroller. Det är premiär på Discovery+ den 9 februari. 

- Harmonica. 
Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson är skaparna bakom serien "Harmonica". Dom har både skrivit manus till "Harmonica", som Bornebusch även regisserar, och så spelar dom huvudrollerna i serien. Premiär på Viaplay den 20 februari. 

- Sommaren med släkten.
Det är dags för säsong sex av denna återkommande komediserie. Alltid gillat den och kommer såklart kolla även denna säsong. Det är premiär på Discovery+ den 11 februari. 

- Udda veckor.
Nu kommer säsong två av relationsdramaserien Udda veckor med skådespelare som Christine Meltzer, Gustaf Hammarsten och Linus Wahlgren. Premiär på Discovery+ den 11 mars. 

- Allt du älskar.
Ny serie om två barndomsvänner, om gamla känslor som blossar upp och mörka hemligheter. Premiär på Discovery+ i vår. 

- Young Wallander.
Adam Pålsson spelar Kurt Wallander även i säsong två av Netflix serie "Young Wallander". Den nya säsongen har premiär den 17 februari. 

- Bäckström. Säsong två av kriminalserien Bäckström kommer i vår. Den är baserad på Leif GW Perssons böcker om mordutredaren Evert Bäckström, spelad av Kjell Bergqvist. Premiär 28 februari på C more. 

Andra tv program jag ska kolla på är: 
- Alla mot alla 
- Bäst i test
- Wahlgrens värld
- Mandelmanns gård

 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback