MITT KONSERTÅR 2022

 
Efter nästan tre år utan konserter pga corona så var jag otroligt taggad på detta konsertår. Det började mycket starkt den 1 april med Thomas Stenström i Avicii Arena. Kanske bästa Thomas konserten någonsin? Fast inget slår väl att stå vid kravallen. Det blev en kväll med massa dans (hoppande och sjungande) trots sittplats och med en väldigt bra (bästa?) setlist. 
 

Nästa konsert var den 1 juli med Thomas Stenström, igen, på Cityfestivalen i Västerås. Minns att det var så himla varmt den kvällen men väldigt bra ändå, såklart. 
 

Senare samma kväll den 1 juli så såg vi också Hov1 live för första gången. Och oj, det var över förväntan. Gillade deras låtar innan men efter så älskar jag dom. Det är något speciellt med att höra låtarna live!


Den 20 augusti var det äntligen dags för Håkan på Ullevi som vi hade köpt biljetter till tre år tidigare. Det blev precis så magiskt som jag visste att det skulle bli. Som det har blivit alla andra gånger vi sett Håkan live. Årets bästa konsert helt klart! En kväll som aldrig ville ta slut, med fötter som aldrig gjort så ont efter allt dansande och hoppande till låtar jag aldrig älskat så mycket som just då. Tack tack tack! ♥


Årets sista konsert blev den 21 oktober, även den med Thomas Stenström, på Konserthuset i Västerås. Första gången i livet som jag gick själv på en konsert, det gick jättebra. Satt på andra raden och det var en väldigt fin och intim konsert. Bra setlist med många låtar från Fulkultur som jag älskar!

Det var det konsertåret. 5/5 skulle jag vilja säga! Nu laddar jag om inför nästa års konserter, med början på årets första dag. Då blir det Thomas igen!!!! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback