Thomas Stenström / Avicii arena / 1 april 2022

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

För det första: jag har varit på konsert igen! Det var nästan tre år sedan sist 😭 Då var man lycklig igen. För det andra: THOMAS!!!! Han vet ju hur man gör mig lycklig! 

Okej från början. Det var fredag eftermiddag och jag hade slutat jobbet. Jag och Clara tog tåget upp till Stockholm, åt middag och sen gick vi in på Avicii arena. Sen äntligen började konserten och herregud. Jag kanske har glömt hur det känns att vara på en konsert för det här var mycket bättre än jag minns det. Två och en halv timme av asbra låtar, skriksjungande och gästartister som Miriam Bryant, First aid kit och Melissa Horn. Bäst: Hotell amigo (feat First aid kit) och Forever young. Nej jag skojade, allt var såklart bäst. Det är okej med sittplats bara man får stå på stolen. THOMAS ❤️❤️❤️

Det som hände sen är ett annat äventyr. Vi missade precis sista tåget hem för att det var så mycket folk på tunnelbanan. Så vi fick åka ut till Vällingby och vänta där en timme mitt i natten men sen kom Wilma och hämtade oss och det blev nattmat på donken. Kom hem halv tre inatt och efter fem timmars sömn ska jag nu åka till jobbet. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback