UPPFÖLJNING AV MINA MÅL 2020

Starta en surdeg. Japp, jag startade en surdeg tillslut. Matade den under flera veckor men under sommaren gav jag upp/glömde mata den så den dog och jag fick slänga den. Kanske startar en ny i år men jag vet inte om jag har varken tid eller ork. Det räcker att mata en surdeg på jobbet. 

- Läsa åtta stycken böcker, minst. Hm, ja.. det har inte varit ett bra bokår för mig, inte fysiska böcker iallafall. Jag läste två böcker och sen skaffade jag ett Nextory konto och började lyssna på ljudböcker istället. Trodde först inte att det var något för mig men nu älskar jag det. Lyssnar så ofta jag kan och det blev tillslut 6 stycken ljudböcker bara den här hösten. Så man kan ju säga att jag klarade målet ändå, även fast jag inte läste 8 fysiska böcker. 


- Köpa och sätta upp tavlor i köket och vardagsrummet. Nej, det har inte hänt. Vi har fortfarande bara satt upp tavlor i sovrummet, hehe. 

Plantera avokado. JAAA, såklart. Älskar att plantera! Det blev flera avokadoplantor och chiliplantor men jag planterade även tomat och citron. Fick sååå mycket chilifrukter!


Köpa en soffa + ett litet bord till balkongen. Jaa, det köpte vi ju i våras. Det blev en mysig del av balkongen och där satt jag ibland och läste böcker. 

Börja se Rederiet. Jag har sett ETT avsnitt. Och det gjorde jag i början av året, sen blev det inte mer. Men målet var ju att börja se Rederiet och det gjorde jag!

Tatuera mig igen. Japp!!! Jag, Clara och mamma gjorde varsin likadan tatuering på benet i våras. Är jättenöjd med den och gillar den verkligen. 

 
Upptäcka Västerås och Sandgärdet mer. Ja men det gjorde vi nog. Det blev en hel del sommaräventyr både i Västerås men också runt om i Västmanland. Det blev också en hel del promenader runt Sandgärdet. 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback