TV VÅREN 2021 ÄR HÄR


Äntligen kommer det nya serier på tv. Passar perfekt då vi inte har någonting alls att se just nu. Vi väntar bara på att alla serier ska börja. Den här våren kommer jag att se dessa serier och tv program:

- Tunna blå linjen.
SVTs storsatsning om poliser i Malmö men det är också "mycket mer än bara ett polisdrama" enligt Expressen. Den har premiär idag, 17 januari, på svt 1. 

- Infiltratören.
Dokumentärserie om polisinfiltratören Peter Rätz. Alla avsnitt finns ute nu på svtplay.
 
- Snabba cash. Efter tre filmer så blir det en serie. Är så taggad! Älskar ju snabba cash filmerna så jag tror det här också blir bra. Evin Ahmad spelar huvudrollen som Leya. Premiär på Netflix den 7 april.
 
- Eagles. Såg dom två första säsongerna som var jättebra. Säsong tre har premiär på svt 4 juni.

- Festen. Även den här serien har visats i två säsonger innan och kommer nu tillbaka med en tredje säsong under våren på svt. 

- Helt perfekt. En humorserie med Eva röse och Johan Petersson i huvudrollerna. Säsong fyra har premiär på kanal 5/discovery+ den 24 januari. 

- Lyckoviken. I höstas visades första säsongen av denna serie på Viaplay och jag blev inte helt fast. Gillade varken handlingen eller skådespelarna men nu kommer alltså säsong två av denna serie och jag ska ge den en chans till. Om inte annat för att få svar på många av seriens frågetecken. Det är premiär den 19 januari på Viaplay.

- Huss. Tidigare har det varit en filmserie med namnet Irene Huss men nu kommer en ny filmserie med fem stycken långfilmer som istället kommer handla om Irenes dotter Katarina Huss, spelad av Karin Franz-Körlof, som också är polis. Ser väldigt mycket fram emot dessa filmer. Premiär på Viaplay 19 mars. 

- Jägarna. Äntligen är Jägarna tillbaka. Jag älskar ju både filmerna och första säsongen av serien och nu kommer alltså en andra säsong av Jägarna. I denna säsong ser vi, förutom Rolf Lassgård, även Lena Endre och Simon J. Berger med fler. Premiär blir det den 8 mars på Cmore. 

- Snöänglar. Ny serie i kategorin kriminaldrama med bland annat Eva Melander och Josefin Asplund. Premiär den 28 mars i Svt. 

- Heder. Kanske den bästa svenska serien som gjorts..? Plus i kanten att det är fyra kvinnliga huvudroller. Älskade första säsongen av Heder och ser så mycket fram emot andra säsongen som har premiär 25 april på Viaplay. 

- Maria Wern, säsong 8 har äntligen premiär i vår. Vi tittare har väntat i nästan två år på att denna säsong ska börja sändas. Äntligen! Premiär på Cmore 19 april. 

Andra serier/tvprogram/filmer jag kommer se i vår:
 

- Riverdale säsong 5, Netflix, 21/1
- The baker and the beauty, Cmore, 5/1
- Mandelmanns gård, Tv4/Cmore, 12/1
- Wahlgrens värld, Kanal 5, 28/1
- Red dot (första svenska originalfilmen på Netflix), Netflix, 11/2
- To all the boys: always and forever, Netflix, 12/2
- Bäst i test, Svt, 26/2
- Alla mot alla. Kanal 5, 1/2
- Svenska fall, TV3, 4/2




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback