Mål och planer för 2021

Januari 2021. Hög tid för att börja planera året och fundera på vad man vill göra och hinna med i år. Jag kallar det aldrig nyårslöften utan mer "det här vill jag göra i år" och förhoppningsvis så känner jag inte lika mycket press då. Det här är inget jag MÅSTE göra i år. Blir det inte i år så kanske det blir nästa år istället. 

Det här vill jag göra 2021:

- Köpa hus eller få högre lånelöfte. Vi kommer fortsätta kolla efter hus i Köping och även gå på husvisningar om vi hittar något intressant. Hoppas hoppas!

- Spara mera pengar till kontantinsatsen. Inte köpa onödiga saker/mat, tänk efter innan och bara spara spara spara. 

- Läsa/lyssna på 10 böcker. Höjer förra årets bokmål från 8 till 10 böcker. Häromdagen lyssnade jag klart på årets första bok, bara 9 kvar för att nå målet. 

- Tatuera mig igen. Det blev ju en ny tatuering förra året men jag vill ha mer! Hoppas på minst en till i år. 

- Flytta till Köping. Hur det än blir så vill vi flytta till Köping i år. Blir det inte till ett hus så kanske det blir till en lägenhet så länge. 

- Försöka stressa mindre. Min kropp behöver allt annat än stress det här året. Förra året kändes det som om jag inte gjorde annat än att stressa. Speciellt under sommaren på jobbet. Andas!

- Köpa mindre take away mat. Spar pengarna istället! Kanske årets viktigaste mål? Lägg inte pengar på onödig och dyr mat när du kan spara pengarna istället. 

- Laga mer mat utomhus. Och då menar jag inte bara att grilla korv i skogen. Kanske blir 2021 året som jag köper ett stormkök? All mat smakar bättre utomhus. 

 
Planer för 2021: 

- Åka till Kläppen över påsk. 
- Thomas Stenströms konsert på Cirkus. Som skulle varit förra året men fick flyttas fram pga pandemin. 
- Stand up föreställning med Johanna Nordström i Örebro.
Som också skulle varit förra året men fick flyttas fram. 
- En vecka i Västervik. Så taggad! Har inte varit där sen jag och Leo förlovade oss där i juli 2016. 
- En vecka i Haverdal. Mitt älskade Haverdal. Att få spendera en hel vecka till där i sommar ska bli underbart. 
- Håkans konsert på Ullevi i augusti. Även den här konserten skulle varit förra året men fick flyttas fram som allt annat. 




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback