Mål och planer för 2020


Januari 2020. Hög tid för att börja planera året och fundera på vad man vill göra och hinna med i år. Jag kallar det aldrig nyårslöften utan mer "det här vill jag göra i år" och förhoppningsvis så känner jag inte lika mycket press då. Det här är inget jag MÅSTE göra i år. Blir det inte i år så kanske det blir nästa år istället. 

Det här vill jag göra 2020:

- Starta en surdeg. Har sagt att jag ska göra det sen jag slutade skolan för nästan två år sedan, men det har inte blivit av än. Förhoppningsvis blir det en surdeg i år. 

- Läsa åtta stycken böcker, minst. Jag hade samma mål förra året också men då läste jag bara sju böcker så vi kör i år igen. Kom igen Ida, åtta böcker!!!

- Köpa och sätta upp tavlor i köket och vardagsrummet. Vi ligger ju lite efter med att sätta upp tavlor i lägenheten. Vi satte nyss upp två stycken i sovrummet, efter att vi bott här i sju månader...

- Plantera avokado (+ grönsaker, kryddor och frukter tex tomat, citron osv)

- Köpa en soffa + ett litet bord till balkongen. Göra som en mysig del av vår stora balkong med massa kuddar och filtar. Vill sitta där ute under varma sommarkvällar. 

- Börja se Rederiet. Kanske mer ett livsmål än något annat med tanke på seriens 20 säsonger. OBS! Har inga förväntningar på att se klart alla seriens säsonger det här året, utan jag vill bara börja se Rederiet pga en sån klassiker. 

- Tatuera mig igen. Gjorde min senaste i september 2018 så det är dags igen nu. Har två små idéer än så länge. 

- Upptäcka Västerås och Sandgärdet mer. Känner inte alls att jag har sett så mycket av vår stad. Längtar efter sommar och äventyr!


Planer för 2020: 

- Jag och Leo ska på inspelningen av Alla mot alla nu i januari
- Se Thomas Stenström på Cirkus i april. 
- Stand up föreställning med Johanna Nordström i april.
- Åka till Sälen i april
- Håkan på Ullevi i juni!!!!




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback