Helgen vecka 26

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag: På eftermiddagen kom Maria, Annica och lilla Hugo hit. Vi åt och pratade i några timmar innan mitt tåg hem till Karlstad skulle gå. När jag kom till Karlstad hade Leo köpt mat på Spicy hot som vi åt framför en film.

Lördag: Började dagen med att handla sen åkte vi ut till Skutberget för att grilla korv och sola. Det var dock lite kallt för att bada så jag doppade bara fötterna. På kvällen åkte vi till Putte i parken-festivalen som var här i Karlstad hela helgen. Vi två är egentligen två pensionärer som hellre kollar på film i soffan än dansar på klubbar, men nu hade jag bestämt att jag skulle gå all-in på festivalen (bara för att vi skulle förtjäna bakiskebaben dagen efter.. vi åt aldrig någon kebab). Vi kom dit så sent men vi hann iallafall med att se Den svenska björnstammen, även om vi kanske mest var ute efter nattmat. När vi cyklade hem vid halv tre var det nästan ljust igen. Som jag älskar dessa sommarnätter. 

Söndag: Hej juli! Tvättdag, annars åt vi och tog powernaps under dagen. Sen tyckte jag att det var dags att gå utanför lägenheten så vi åkte in till stan för glass och promenad i hamnen. Det har varit en bra helg det här, men nu vill jag bara sova.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback